![]() |
Unde a disparut Ambra Blu?
rau ca varga, dar e totusi trist fara Ambra Blu. mai construia un zigurat de duritati si rafuieli expresive, mai o flegma ceva pe ochelarii aburiti ai lui Korben...
intrebarea este, drag & competent auditoriu: e drept ca a fost invitat la Hollywood dupa succesul pe care l-a avut la TIFF? am aflat vestea/povestea de la un uzer de-aici. cred ca-i o gluma, dar totusi... lamuriti-ma, sa pot sa dorm si eu linistit... thanks |
Veste bunä, Märite Herbert! :)
Acu' douä ceasuri a fost pe-aici, în topicul vecin (UNATCisti etc.), a tentativat flegma mentionatä, i-a picat la loc în gurä (de, asa-i când scuipi în sus), si s-a dus. |
Te roade curiozitatea moshule. Ce te-ai face tu fara d-alde astia ?
|
multumesc Pitbull. eu nu intru pe unele topicuri, asa ca il credeam pierdut, cand, de fapt, tocmai revenise... ingrijorarea a fost reala, crede-ma, ca daca mai pleaca si Ambra Blu, atunci nu mai vad nici o speranta pentru filmul romanesc...
cat despre flegma, ce sa spun? omul=stilul. uite la boschetarul fara nume de pe acest forum, pe care nici tu nu reusesti sa-l civilizezi. noroc ca talentul si succesele de pana acum... te-au urcat sus de tot, in aerul rarefiat al excelentei..., acolo unde nu ajung prea multi... |
Re: Unde a disparut Ambra Blu?
Originally Posted by herbert:
da, e mai mult decat adevarat, adica super adevarat! l-a sunat tarantino si i-a spus ca el va fi urmatorul Bill :P . intre timp, a fost nevoit sa dea cancel lui jarmusch, ca se stie, 2 cool e greu sa stea in aceeasi barcuta. dar nu va speriati, tanarul regizor a facut un scurtulet cu mult rap & coaie. p.s: cand dai berea aia, matei? |
|
Herbie, nu mi-o lua în nume de räu, dar aprecierile de soiul ästa îmi displac. Dacä-s sincere, sunt mult exagerate. Dacä-s ironice, sunt nemeritate. Cool down, man, ne putem întelege de minune si färä. |
Originally Posted by Pitbull:
eu nu mai folosesc emoticoane, dar asta nu inseamna ca nu sunt uneori ironic, dar nici ca sunt intotdeauna ironic... desi ironia si autoironia sunt sanatoase. oricum, nici o intentie de subversiune din partea mea. cand musc, ar trebui sa simti asa o durere placuta... bine ca s-a intors (a ramas) pe plai natal Ambra. |
|
All times are GMT +2. The time now is 09:18. |