![]() |
Robert Duvall
Originally Posted by europe_east:
|
Originally Posted by MinRep:
2. Daca nu-ti dai seama ca se achita genial de rol e grav. 3. Ca bonus, daca nu vezi ca asa ii cere rolul sa fie, nu sters, dar un umil soldat in slujba mafiei, un tip care-si cunoaste interesele si care-si protejeaza pielea cameleonic (vede cum pica capete in juru-i si cum nici seful n-o duce mereu pe roze) servind familia. |
MinRep, ce alte filme cu duvall ai vazut? eu am vazut niste secvente din "assassination tango" (film de altfel regizat de el) si mi s-a parut cam cheesy. |
1 x 1 = ? 1 x 2 = ? 1 x 3 = ? 1 x 4 = ? 1 x 5 = ? 1 x 6 = ? 1 x 7 = ? 1 x 8 = ? 1 x 9 = ? 1 x 10 = ? :? Rezolva ecutia asta si dupa aia apuca-te de filme. ;) |
honey, nu te mai stradui atat sa te bag in seama. te-am remarcat...
|
Prefer fetele pana-n 24 de ani, purisancele le las pe seama celor mai in varsta, dar nu cred ca e cazul aici. Ti-as mai zice vreo doo bucati, dar ma abtin. Cum merge ecuatia? P.S. Intamplator te-ai luat de unul dintre actorii mei favoriti, macar si pentru acest Tom Hagen. |
|
off topic, apropo de robert duvall, am vazut in sfarsit "assasination tango". duvall joaca un hit-man de meserie, care de data asta trebuie sa omoare un argentinian influent, doar ca asta e doar pretextul filmului. adevaratul motiv pentru care a vrut duvall sa faca filmul asta (e regizat si produs de el) e pentru ca, din surse imdb, duvall e mare amator de tango argentinian.... sooooo, what better destination than buenos aires, unde, of course, asasinul nostru platit e vrajit de o frumoasa (si insipida) dansatoare de tango. cam penibila actiunea -- se pierd printre ocho-uri si broderii din astea pe marginea subiectului, dar ce-i al lui i-al lui, duvall salveaza pana si catastrofa asta. :) o sa revad si apocalypse now...
|
Boo Radley, în "To Kill a Mockingbird" (1962, r. Robert Mulligan, cu Gregory Peck). Trei minute de täcere expresivä în final, dezväluind un personaj misterios despre care se vorbise tot timpul; frumos... Jay Wagner, în "Breakout" (1975, r. Tom Gries, cu Charles Bronson). Un thriller care acum ar plictisi din primele cinci minute, dar când aveam 16 ani m-a atins. MinRep, ia izoleazä mesajele astea, fä din ele un topic Robert Duvall si trimite-l la Star-uri. |
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
|
(I)
1.The Godfather - Robert Duvall-is-a-big-part-of-the BIG=? 2.Falling Down - Robert Duvall>Michael Douglas=? 3.Gone in 60 seconds - Robert Duvall -se-ridica-deasupra-tuturor-si-nici-macar-nu-are-rolul-principal=? (II) 1+2+3=STYLE (III) "We're gonna have to go old school on this", scrie pe fiecare rol al sau :w00t: so...(I)+(II)+(III)=He kick ass!!!, that's why... :D |
Duvall really does kick ass in apocalypse now! genial!
"you either surf or fight!" "put the music. make it loud!" :D |
Mi-au placut multe filme cu el, dar in special rolul lui din Godfather alias Thomas Hagen, avocatul familiei Corleone.
|
Cel mai bun rol din cate filme am vazut cu el il face in Lonesome Dove. O miniserie transmisa la tv la noi de postul care a precedat Protvul. Nu stiu cine are drepturile dar ar trebui retransmis. Se reiau atatea PROstii incat nu inteleg de ce acest superb western cu o poveste la fel de superba si cu o distributie de zile mari, Tommy Lee Jones, Angelica Huston, Diane Lane, Chris Cooper, Danny Glover e lasat sa se umple de praf. Sincer si eu cred ca a fost sters in Nasul dar asta a fost in concordanta cu rolul. Aici insa in Lonesome Dove rolul de cowboy il prinde perfect. Daca cineva il vede mai intai in aceasta miniserie nu si-l poate imagina avocat. A fost un nesuferit perfect in MASH iar pentru Apocalipse Now merita Oscarul . Nu mi-l amintesc in Bullit poate ca atunci cand am vazut filmul aveam ochi doar pentru Steve McQueen.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:16. |