![]() |
Ma doare in...
cur de...
1. Calugarita omorata 2. ziaristi (ma durea in cur, na!) 3. arabi 4. aia din africa...aia mah care mor de foame. 5. Denis_Stelistu 6. Seismonastii si alte cele 7. politica 8. Televizor 9.Coelho 10. Cartarescu Pe voi de ce va doare in cur? |
Re: Ma doare in...
Originally Posted by Nightwane:
1. celulare 2. becali, vadim si inca altii multi 3. Vama Veche 4. calugarita rasignita/sufocata 5. mtv 6. continuarile la "2001" 7. cersetori 8. bac (honestly) 9. tot ce are legatura cu seriale originale (:sick:) romanesti 10. thread-ul asta |
1 ficat
2 paris hilton 3 herbie (fie ca rides again, fie in alta forma) 4 teo 5 springtime 6 hallmark channel 7 marius moga 8 fetele cu slbz 9 orice alte examene in afara de ale mele 10 mare (seaside adica) |
Originally Posted by MinRep:
i totally agree. |
de lingäi
de cei care atacä din pläcere gratuitä de ignoranti de kitsch de corpurile legiuitoare din Haiti de materialismul dialectic si istoric de asa-zisele "argumente" ale ateismului "stiintific" de Mitzura Arghezi de filmele cu kung-fu de tablourile lui Sabin Bälasa de tot ce-i pulp de administratorii de bloc de bubulinele cu câini barati lipite la intrarea în unele magazine de MTV de muzica trendy de cuvintele încrucisate de altele |
Originally Posted by Pitbull:
adica? :shock: :shock: :shock: |
Adicä: nu neapärat räu în sine (de alea nu mä doare-n cur, ci mä supärä), ci doar amorf, perisabil, superficial, comercial, abundent, stereotip, etc., etc...
Ce, nu stiai? |
Draga, in mintea mea naclaita de Pulp (formatia), numai la ce ai zis tu nu m-am gandit :P Era sa-ti dau cu usha de la lift peste degete :lol: |
Vaaai, monsericul meu drag mic si scump, adicä sä fluier eu în besearica lu' mata? Adicä se poate asa ceva? Adicä cum?
|
Ma doare acolo unde zice topicul:
de cine ia campoionatul ; daca michael jackson e sau nu vinovat; de star wars de voltaj; de protestele antiglobalizare; ca fumatul dauneaza grav sanatatii |
Originally Posted by Mala Portugal:
CUM AM PUTUT S-O UIT TOCMAI PE-ASTA??? :w00t: |
Ma doare undeva de:
topicul asta facut din plicitiseala... |
Spicuiesc de pe la altii ce am mai uitat:
Originally Posted by Longshot:
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Originally Posted by Nightwane:
Astea + Cersetorul de la coltz care umbla in zdrente, dupa care il vad in costum in Bucuresti pe la Unirea. De cei care se plang ca sunt amarati si ca le merge greu dar au bani sau varianta a 2-a, de cei care nu fac nimic ca sa aiba bani. De cei care au "protestat" la mineriade si si-au luat omor. De americani. :sick: De idiotii care se dau mari ca au fost pe la Cannes, dar h-abar nu au de filme. De faptul ca alcoolul provoaca dependenta..... ar mai fi... |
lasati-o moale cu p.s.-ul. e a treia oara cand il sterg. mai cititi regulamentul ala o data.
|
Las-o si tu mai moale cu moderatul cafenelei. Out of all places, asta ar trebui sa fie cel mai lejer. Nici macar nu era cine stie ce.
|
Cam multe propuneri de excludere a unor useri noi. Nu sunt de acord.
|
Cel mai mult ma doare ca am ajuns sa-mi fie lene sa intru sau sa postez pe cinemagia...
asta e grav.... |
|
Cutez sä am curajul îndräznet de a spune cä nu. Inseamnä doar a fi NEIMPLICAT.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu (vezi lista de mai sus), am ajuns sä mi se rupä de unele numai dupä ca am aflat cu ce se mänâncä. |
All times are GMT +2. The time now is 12:01. |