Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   The way to a man's heart is through his stomach (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86401)

Lady_Skar 19 May 2005 09:28

The way to a man's heart is through his stomach

I rest my case....
^ made with my two widdle hands. :)

Ma gandeam ca nu avem nici un thread despre mancare. Ce va place, ce nu, ce stiti sa faceti voi singurei. :) Poate ne dati cate o reteta secreta.
8)

Longshot 19 May 2005 09:36

daca fac cancer de la produsul respectiv e bun, daca nu, atunci nu.
having said that, am un soft spot (putin dale cooper-ian) pt apple pie, desi la respectivul era vb de cherry.

Nightwane 19 May 2005 09:47

eu stiiiiiiu sa gateeeeeeesc:

paste cu piept de pui (si alte variatii pe aceeasi tema)
pizza (sau ciorba de pizza, depinde)
clatite cu ciuperci (sau piept de pui)
soufle de conopi(z)da
ciuperci cu muioneza (ca-s si greu de preparat :P)

si cam atat :) da' pot sa traiesc si o saptamana intreaga doar cu iaurt cu fructe si pretzels (evident inculding cigs and coke).

and being the fat-ass that i am i like to eat a lot of things (pe primu loc ciorba de burta si schnitzel cordon-bleu/rouge/verde/roz/oranj/magenta/cyan etc.)

Bulumulu 19 May 2005 10:21

zupe de pachet si marlboro!!!

Sm�agol-Gollum 19 May 2005 15:07

Originally Posted by Nightwane:

eu stiiiiiiu sa gateeeeeeesc:

paste cu piept de pui (si alte variatii pe aceeasi tema)
pizza (sau ciorba de pizza, depinde)
clatite cu ciuperci (sau piept de pui)
soufle de conopi(z)da
ciuperci cu muioneza (ca-s si greu de preparat :P)

si cam atat :) da' pot sa traiesc si o saptamana intreaga doar cu iaurt cu fructe si pretzels (evident inculding cigs and coke).

and being the fat-ass that i am i like to eat a lot of things (pe primu loc ciorba de burta si schnitzel cordon-bleu/rouge/verde/roz/oranj/magenta/cyan etc.)

da cartofi prajiti nu stii sa faci? :P

raptor 19 May 2005 15:10

:lol: :lol: :lol: conopizda? :lol: :lol: muioneza? :lol:

Nightwane 19 May 2005 17:09

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

da cartofi prajiti nu stii sa faci? :P

ba da. tot cu muioneza. si oua ochiuri/omleta (du fromage)

nume 19 May 2005 17:19

Originally Posted by Nightwane:

pe primu loc ciorba de burta

Same here. In plus mancaruri cat mai ardeiate, piperate, condimentate. Pizza, hamburgeri, gratar non-stop facut de je, toate stropite cu multa "boasca". Asa mai adauga sandvisurile facute la toaster cu sunca de praga, branza Hochland (d-aia la folie), cascaval, rosii etc. Cartofi prajiti numai la carciuma, aia facuti acasa n-au farmec.
Dulciuri - nu.

Bulumulu 19 May 2005 19:43

candies, cookies hooorraaaaay!
in rest mai putin

Nae 19 May 2005 22:45

a piece of bread and ciggs. mai mult nu-mi trebuie sa traiesc... de fapt, leave out the bread, or exchange it with water... that's me :D

Sm�agol-Gollum 19 May 2005 23:00

tot ce am eu nevoie e de vreo 10 paini, 5 pachete de unt/margarina & 20 borcane gem/dulceata (any kind)....aa...si de 2 lazi de Heineken! :D

Herzeleid 20 May 2005 19:18

Sméagol-Gollum> ai grija sa nu consumi toate astea cu amic/i alaturi ca dupa 2 lazi de bere sa nu folositi la altceva cantitatea aia enorma de margarina.

Sm�agol-Gollum 20 May 2005 21:31

Originally Posted by Herzeleid:

Sméagol-Gollum> ai grija sa nu consumi toate astea cu amic/i alaturi ca dupa 2 lazi de bere sa nu folositi la altceva cantitatea aia enorma de margarina.

:? ooops...never thought of that... :P se pare ca va trebui sa renunt la margarina, in caz ca ii vine cuiva vreo idee.. :P

All times are GMT +2. The time now is 04:58.