![]() |
The way to a man's heart is through his stomach
I rest my case....
^ made with my two widdle hands. :) Ma gandeam ca nu avem nici un thread despre mancare. Ce va place, ce nu, ce stiti sa faceti voi singurei. :) Poate ne dati cate o reteta secreta. 8) |
daca fac cancer de la produsul respectiv e bun, daca nu, atunci nu.
having said that, am un soft spot (putin dale cooper-ian) pt apple pie, desi la respectivul era vb de cherry. |
eu stiiiiiiu sa gateeeeeeesc:
paste cu piept de pui (si alte variatii pe aceeasi tema) pizza (sau ciorba de pizza, depinde) clatite cu ciuperci (sau piept de pui) soufle de conopi(z)da ciuperci cu muioneza (ca-s si greu de preparat :P) si cam atat :) da' pot sa traiesc si o saptamana intreaga doar cu iaurt cu fructe si pretzels (evident inculding cigs and coke). and being the fat-ass that i am i like to eat a lot of things (pe primu loc ciorba de burta si schnitzel cordon-bleu/rouge/verde/roz/oranj/magenta/cyan etc.) |
zupe de pachet si marlboro!!!
|
Originally Posted by Nightwane:
da cartofi prajiti nu stii sa faci? :P |
:lol: :lol: :lol: conopizda? :lol: :lol: muioneza? :lol:
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
ba da. tot cu muioneza. si oua ochiuri/omleta (du fromage) |
Originally Posted by Nightwane:
Dulciuri - nu. |
candies, cookies hooorraaaaay!
in rest mai putin |
a piece of bread and ciggs. mai mult nu-mi trebuie sa traiesc... de fapt, leave out the bread, or exchange it with water... that's me :D
|
tot ce am eu nevoie e de vreo 10 paini, 5 pachete de unt/margarina & 20 borcane gem/dulceata (any kind)....aa...si de 2 lazi de Heineken! :D
|
Sméagol-Gollum> ai grija sa nu consumi toate astea cu amic/i alaturi ca dupa 2 lazi de bere sa nu folositi la altceva cantitatea aia enorma de margarina.
|
Originally Posted by Herzeleid:
:? ooops...never thought of that... :P se pare ca va trebui sa renunt la margarina, in caz ca ii vine cuiva vreo idee.. :P |
All times are GMT +2. The time now is 04:58. |