![]() |
Let's all meet up...
in the year 2000...won't it be strange when we're all fully groooooooooooooown...be there at...ahemahem...sa continuam...
Da bre...am chef sa va vad. Hai dracu' sa facem un meeting. Sambata sau duminica. Cand aveti voi chef k eu nu ma mai duc la liceu asa ca pot sa part-ay all night long (well..almost :P). Hai..dati cu clontzu'. |
oki ... sa ne vedem mai spre amiaza si sa stam pana spre seara... I'm kinda in...
|
O sa fie un meeting mai mare 'oficial' la aniversarea a 1 an de cinemagia pe radio. Vinerea viitoare.
|
oh...so..bad timing i guess...oh well... care vrea sa vine sa vina...care nu...sa vina.
|
Pai zi si tu un loc, o ora, o ceva.
|
Pai...dunno... sambata...ora 17:00/18:00 in Frame?
|
17:00 suna bine. I'll be there. Impreuna cu ShoCk SquAdRoN 8) Putem, eventual, la 8 sa migram spre Secret Agents si spre Monica Belluci, eu o sa ma duc oricum.
|
shock squadron being....?
|
Frame-ul din cate stiu eu e inchis...
|
no, hai sa asteptam pana la intalnirea oficiala... dar poate emanuel nu o sa ne cheme si pe noi...:P
|
Ca de-obicei, suptscriu.
Aveti si telefonul meu, asa cä no problem. |
pai, atunci ce facem ? ne vedem sambata sau nu ? zice emy ca frameul e inchis, deci ?... eu as veni.
|
Benny, Nightwane, ogto (poate), Korben, Pitbull si notorious (si Jay?) ar fi lista. Si poate-l cheama cineva si pe Gorzo 8) Nu trebuie sa mergem neaparat in frame, putem merge in alta parte. Sugestii?
|
Oriunde, numai LINISTE sä fie, cä data trecutä-n Hanul cu Tei iar ne auzeam douä vorbe da, zece pas.
Dacä dau ästia cäldurä si cer senin, o terasä ar merge la fix. La Ruine, Hanul lui Manuc, Cismigiu, ceva...? |
A mai fost un meeting la Hanul lui Manuc si e destul de ok.
|
vin si eu numai sa-mi ziceti exact ora si locul.... :)
|
bai papusheilor...n-o lasam mai bine pe vinerea viitoare cand o sa fie meetingul oficial? ca unii mai au si de invatat si pt. bac si facultate :x
|
Lasa bacu', ca mai e, tu vino la meeting.
|
mrrrrrrr...
|
Hey, if I can do it, he can do it.
Tu vii? |
All times are GMT +2. The time now is 13:39. |