![]() |
Epidodul III va avea premiera pe 19 mai ºi la Iaºi?
ªtiu cã Revenge of the Sith va avea premiera ºi în România pe 19 mai, dar ºtie careva daca ºi la Iaºi? :)
Sau va fi numai în Bucureºti?... :shock: Mulþam! |
Sorry...
Star Wars - joi 19 mai 2005. Orase de premiera: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara. |
Pe 19 e premiera la Constantin daca nu ma insel ... e posibil sa ma insel
|
Am vazut peste tot ca premiera in Romania nu va fi pe 19 mai, ci pe 20. Daca cineva stie sigur la ce cinematrogaf o sa ruleze SW3 pe 19 sa ne spuna si noua. Eu m-am interesat si nu am gasit bilete decat de pe 20.
|
Corect...din cate stiu eu premierele la cinema se fac vinerea...deci 20 cade vineri...
|
star wars episode III
Dacã am zis 19 mai, înseamnã cã ºtiu ce spun. "Atacul clonelor" ar fi trebuit sã intre acum 3 ani vineri, dar pentru cã premiera mondialã a picat într-o JOI (cu o zi înainte, ca ºi anul ãsta), la Iaºi a fost un spectacol joi seara, odatã cu restul lumii! Aºa cã idioþii pe care-i dau afarã din casã maximele adânci - ciocu' mic!
|
Avand in vedere diferenta de fus orar (7 ore in urma noastra) obisnuieste-te cu gandul ca Episodul III va aparea pe 20 MAI in Romania. Am fost duminica la Patria si cand au dat trailer-ul a scris clar pe ecran 20 MAI. Cu "Atacul Clonelor" a fost altceva.
Si Emanuel a scris ca pe 19 mai. Poate ne spune si unde daca stie sigur. Eu am incercat sa gasesc bilete pe 19 si peste tot mi s-a spus ca filmul ruleaza de pe 20. |
Hollywood Multiplex Bucuresti - Joi 19 mai ora 22,45.
Din motive obiective in tara va avea premiera pe 20. Probleme cu ceilalti distribuitori care ar fi pierdut bani pierzand o zi din rularea filmului care era inaintea lui Star Wars... Sorry, acum am aflat. |
Originally Posted by emanuel:
giddyup |
All times are GMT +2. The time now is 23:10. |