Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Se cauta moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86231)

emanuel 18 Apr 2005 15:48

Se cauta moderatori

CineMagia cauta moderatori pentru forum.
Astept doritorii sa-mi trimita mesaje private cu forumurile pe care vor sa le modereze.
Bafta!

Impreuna pentru o CineMagie mai buna! (Daniel)

raptor 19 Apr 2005 08:44

...de ce?ce se intampla?

Lady_Skar 19 Apr 2005 19:15

Iar e pacaleala?
:P

raptor 20 Apr 2005 10:11

.nu prea cred...eu as fi interesat de treaba asta.

KORBEN 20 Apr 2005 23:08

mda interesanta faza
si dac nar fi fost vorbitu aiurea al lu emanuel legat de o rubrica de revista pt mine mas baga

nume 20 Apr 2005 23:13

Originally Posted by KORBEN:

mda interesanta faza
si dac nar fi fost vorbitu aiurea al lu emanuel legat de o rubrica de revista pt mine mas baga

La cum scrii ... indoi-m-as.

Jay 20 Apr 2005 23:33

Originally Posted by nume:

Nu cred ca stii sa citesti

BeNnY 20 Apr 2005 23:35

mda interesanta faza

Daca mesajul are continut nu trebuie sa te-ncurci in virgule si-n cratime. Da' daca mesajul n-are nici continut nici cratime se cuvine sa i se reproseze ceva respectivului.

Ambra Blu 20 Apr 2005 23:41

Originally Posted by BeNnY:

Daca mesajul are continut nu trebuie sa te-ncurci in virgule si-n cratime. Da' daca mesajul n-are nici continut nici cratime se cuvine sa i se reproseze ceva respectivului.

Ca atare, BeNnY, ia de la mine o virgula si pune-o dupa continut. Urmeaza emoticonul de evil. nume are dreptate. Urmeaza emoticonul care face cu ochiul, gen am zis ceva cu subinteles.

BeNnY 21 Apr 2005 00:08

Mesajul meu avea semicontinut, deci puteam sa ma lipsesc de cateva virgulite 8) Korben n-ar fi un moderator bun, pentru ca nu are acces 'stabil' la internet.

Si imi fac aici un supply de virgule, daca-mi mai lipsesc pe viitor iau de aici: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ambra Blu 21 Apr 2005 01:00

Originally Posted by BeNnY:

Mesajul meu avea semicontinut, deci puteam sa ma lipsesc de cateva virgulite 8) Korben n-ar fi un moderator bun, pentru ca nu are acces 'stabil' la internet.

Si imi fac aici un supply de virgule, daca-mi mai lipsesc pe viitor iau de aici: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Am ris la supply-ul de virgule, da' vezi ca mesaju' meu era ca lama Gilette, cu doua taisuri. Am zis sa pui virgula dupa continut (recte dupa mesaj, in loc de punct, experimenind astfel o grafie moderna). Gen: Ana are mere,

KORBEN 21 Apr 2005 01:26

@nume
la ce scrii, indeed, tu ai fii la potrivit
te`ai antura mai bine cu ambra blu, intr-un yo!mtv-raps-intelectual-street-fake-cool-style
@ambra blu
ai facut un filmulet si-ai devenit pedant
tipic atf

nume 21 Apr 2005 08:01

@nume
te`ai antura mai bine cu ambra blu, intr-un yo!mtv-raps-intelectual-street-fake-cool-style

Cuculetz, yo ma anturez cu cine vrea muschiul meu. Faza e urmatoarea : tu imi dai impresia, din ce in ce mai mult in ultimul timp, CA ESTI ANALFABET. Iti sar mesajele pentru ca sunt indescifrabile.
Doamne fereste sa scrii la vreun ziar sau revista !!! Cate p. in gat ti-ai lua de la aia nevoiti sa te corecteze.

Ambra Blu 21 Apr 2005 08:53

@nume

Nu mai scrie cu picioarele, pliz. E suficient ca gindesti cu curu'.

BeNnY 21 Apr 2005 13:14

Doamne fereste sa scrii la vreun ziar sau revista !!!

Funny you should say that. In rest, in ultimul timp o arzi continuu aiurea, deci siktir.

Danny 22 Apr 2005 21:31

Imi depun candidatura la sectiunea "Noutati!". :w00t:
Sa-mi spuneti cate semnaturi trebuie sa strang, si unde sa le depun.
Cand incepe campania electorala? :P

keyzer soze 23 Apr 2005 08:14

Iar eu imi depun candidatura la sectiunea 'vechituri'. :?

notorious 23 Apr 2005 14:50

ce responsabilitati are, de fapt, un moderator ?

M0n0 23 Apr 2005 17:01

Iti spun eu...
El trebuia sa aiba grija ca nu sunt incalcate regulile...si sa le reporteze adminului...atat...

BeNnY 23 Apr 2005 17:17

Aiurea.

Pe partea cu regulamentul mai putin, cea mai importanta functie e sa aiba grija ca discutiile sa fie in limitele ratiunii, sa aiba grija ca sectiunea moderata de el sa fie spamless, sa nu apara topicuri gen 'va dam bani gratis' cum a aparut unul (sau doua) zilele trecute, sa mute topicurile daca isi au locul in alta parte etc. Prea multe de zis. Formal:

Cine sunt moderatorii?
Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a caror menire este sa aiba grija de forumuri in mod constant. Au permisiunea de a modifica sau sterge mesajele si de a bloca, debloca, muta, sterge si imparti subiectele de discutie in forumurile pe care le modereaza. In mod general, moderatorii exista pentru a avea grija ca utilizatorii sa nu scrie "pe langa subiect" si sa nu scrie materiale abuzive sau ofensatoare.

All times are GMT +2. The time now is 01:01.