![]() |
Se cauta moderatori
CineMagia cauta moderatori pentru forum.
Astept doritorii sa-mi trimita mesaje private cu forumurile pe care vor sa le modereze. Bafta! Impreuna pentru o CineMagie mai buna! (Daniel) |
...de ce?ce se intampla?
|
Iar e pacaleala?
:P |
.nu prea cred...eu as fi interesat de treaba asta.
|
mda interesanta faza
si dac nar fi fost vorbitu aiurea al lu emanuel legat de o rubrica de revista pt mine mas baga |
Originally Posted by KORBEN:
|
Originally Posted by nume:
Nu cred ca stii sa citesti |
Daca mesajul are continut nu trebuie sa te-ncurci in virgule si-n cratime. Da' daca mesajul n-are nici continut nici cratime se cuvine sa i se reproseze ceva respectivului. |
Originally Posted by BeNnY:
Ca atare, BeNnY, ia de la mine o virgula si pune-o dupa continut. Urmeaza emoticonul de evil. nume are dreptate. Urmeaza emoticonul care face cu ochiul, gen am zis ceva cu subinteles. |
Mesajul meu avea semicontinut, deci puteam sa ma lipsesc de cateva virgulite 8) Korben n-ar fi un moderator bun, pentru ca nu are acces 'stabil' la internet.
Si imi fac aici un supply de virgule, daca-mi mai lipsesc pe viitor iau de aici: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Originally Posted by BeNnY:
Am ris la supply-ul de virgule, da' vezi ca mesaju' meu era ca lama Gilette, cu doua taisuri. Am zis sa pui virgula dupa continut (recte dupa mesaj, in loc de punct, experimenind astfel o grafie moderna). Gen: Ana are mere, |
@nume
la ce scrii, indeed, tu ai fii la potrivit te`ai antura mai bine cu ambra blu, intr-un yo!mtv-raps-intelectual-street-fake-cool-style @ambra blu ai facut un filmulet si-ai devenit pedant tipic atf |
Doamne fereste sa scrii la vreun ziar sau revista !!! Cate p. in gat ti-ai lua de la aia nevoiti sa te corecteze. |
Nu mai scrie cu picioarele, pliz. E suficient ca gindesti cu curu'. |
Funny you should say that. In rest, in ultimul timp o arzi continuu aiurea, deci siktir. |
Imi depun candidatura la sectiunea "Noutati!". :w00t:
Sa-mi spuneti cate semnaturi trebuie sa strang, si unde sa le depun. Cand incepe campania electorala? :P |
Iar eu imi depun candidatura la sectiunea 'vechituri'. :?
|
ce responsabilitati are, de fapt, un moderator ?
|
Iti spun eu...
El trebuia sa aiba grija ca nu sunt incalcate regulile...si sa le reporteze adminului...atat... |
Aiurea.
Pe partea cu regulamentul mai putin, cea mai importanta functie e sa aiba grija ca discutiile sa fie in limitele ratiunii, sa aiba grija ca sectiunea moderata de el sa fie spamless, sa nu apara topicuri gen 'va dam bani gratis' cum a aparut unul (sau doua) zilele trecute, sa mute topicurile daca isi au locul in alta parte etc. Prea multe de zis. Formal: Cine sunt moderatorii? Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a caror menire este sa aiba grija de forumuri in mod constant. Au permisiunea de a modifica sau sterge mesajele si de a bloca, debloca, muta, sterge si imparti subiectele de discutie in forumurile pe care le modereaza. In mod general, moderatorii exista pentru a avea grija ca utilizatorii sa nu scrie "pe langa subiect" si sa nu scrie materiale abuzive sau ofensatoare. |
All times are GMT +2. The time now is 01:01. |