![]() |
Extirpare de monroe.
in momentul incare apare deja caps lockul e nevoie de actiune urgenta.smulgerea cred ca este cea mai eficienta metoda.anestezia nu e indispensabila.propun cateva panze de bomfaier (ador sa scriu gresit cuvantul asta) care stau cam de douazeci de ani prin subsolul casei mele degeaba, la discretia vezicilor sobolanilor.ar fi cel mai bun moment sa revada lumina soarelui.
la naiba irene..si stiu ca o sa scrii si aici, nu stii cat nororc ai ca nu e permis portul de arma si trasul in plin in romania... all those for this cause say "adbjegruwjbweq55?2310lsjedoyehffhi?" |
multi inainte :)
|
"Crontz crontz zice bomfaierul" - ar replica Nightwane!
Mai bine fäceai un poll, Obi (Van Kenobi)? Declar public si färä pic de mustrare de cuget c-as vota cu Irene! E atât de refreshizantä (sau, mai pe neaoseste, "împrospätätoare" (sau... "împrospäturoare"? Hmm, cred c-am sä fac si eu un poll.) |
Re: Extirpare de monroe.
Originally Posted by obvious:
Ce sa-ti spun. |
caci suferi si de gelozie/invidie, prin cuvintele pe care le folosesti, violente: smulgere, bomfaier….. subsolul casei, fara raze de lumina timp de 20 de ani, si apoi e clar ca ai fost pedepsita cand erai mica, inchisa in subsolul casei, daca te reprezinta felul acesta de a vorbi = traumatizare. stii doar, e teoria lui freud te injosesti enorm criticandu-ma fiindca iti evidentiezi invidia si gelozia, pe persoana mea si nu-ti pretuiesti valoarea ta. |
Irene, nu stiu daca o faci voluntar sau nu, chestia e ca tu aduci zimbetul pe buze... ai mai mult umor decit toata cinemagia la un loc...
PS: sper sa nu ti-o iei prea tare in cap acum, da? :) |
irene, l-ai scanat necrutator pe obvious, ai rascolit - ca o profesionista - subconstientul sau traumatizat. cred ca e de bun augur acesta aplecare a ta catre Freud. nu te lasa.
asa-s romanii, invidiosi. cum se ridica cineva din genunchi (nu ne intereseaza ce a facut in aceasta pozitie...), cum sar sa-i astupe - gelosi - gura fericita. |
cred k a postat cu dex-ul langa ea... altfel nu-mi pot explica tentativa de post de mai sus ... |
brusc, obvious s-a transformat intr-un obvicious.
motivul? materialul feros din subsolul casnic a ruginit monstruos emanand venin, praf de pusca si un jovial killer instinct. PS: irene mm merita altceva. de pilda, zambete.... |
acest topic de extirpare ma duce cu gandul la un episod din Samurai Jack in care ishi incalzeshte lama sabiei la reactorul agatat pe spate k sa distruga nishte insecte/robot care forau naveta spatiala... :lol:
n-am putut sa ma abtzin ... :D |
Originally Posted by cherryblossom:
|
Originally Posted by herbert:
SI INCA CEVA ,CRED CA L-AM SCANAT SI PE NUME,LA ODA=CAFENEA,DOREA SA MI-O ARATE,DAR SE PARE CA NU MAI ARE CU CE SI A TACUT ASCUNZANDU-SE TIPTIL FARA SA ZICA O IOTA! |
Bäga-mi-as chelicerele, ästa devine TOPic de TOP!!! :lol: :lol: :lol:
|
nu-i a bine fratzilor. nu va grabiti cu gura.
:lol: mna face sa rad :lol: |
"adbjegruwjbweq55?2310lsjedoyehffhi?"
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
p.s. Nu vorbim, da ? |
Originally Posted by marx:
i agree with this. nothing else needed. we need to tolerate idiots... they're born that way... p.s. cum scria pe un t-shirt: bron stupid, try again. |
Originally Posted by herbert:
:? ia stai mah. obvi nu e o ea? |
Originally Posted by Longshot:
|
Originally Posted by nume:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:05. |