![]() |
A murit Papa!
Dumnezeu sa-l ierte!
|
Dap :(
Totusi am scapat de stirile despre sanatatea Papei. Ma intreb cand scapam si de inimioarele magi. |
Da...si totusi nu a murit...agentia de presa care a dat aceasta stire s-a cam grabit si inca nu este mort...
pana la stirea asta in cam 1 minut am primit cam 10-15 mesaje cu : Papa a murit...etc... jenant... |
:shock:
intr-adevar jenant. era o agentie serioasa? |
Tocmai asta era faza ... era o agentie de 2 bani care vroia publicitate...fuc*ing sad...
|
sa nu fi fost vreo gluma de kkt de 1 aprilie
|
Nu cred ... pt ca asa zisa agentie "cica" si-a cerut scuze...dar in fine...
|
deci a murit sau nu?
|
nu stiu. :huh:
poate cand o sa-ti repari tv-ul o sa afli. eu n-am si poate ma anunti si pe mine. |
E in coma...deci intre...tre sa asteptam confirmarea oficial...daca exista si altfel de confirmare...
nush cine tre sa tipe la papa de trei ori si daca nu raspunde e mort...stiu ca suna stupid dar asa am auzit la tv... |
Originally Posted by apartamentu104:
rub it in, won't you! :(( :(( si nu cred ca o sa-l repar prea curand! :(( :(( [plangand si izbind tot ce am la indemana :P ] |
keep the faith peole...
este cel mai mare om pe care l-a avut vreo data biserica catholica.... |
nu a murit,dar nici mult nu mai are...ma mir cum de inca nu s-a numit succesorul,de obcei shtiam ca nu era asha.adik nu se ashtepta pana sa moara..
|
in loc sa va vedeti de treburile voasstre stati si-l plangeti pe papa.
da-l in pula mea si pe el si pe vaticanu' - toti sunt niste falsi... nu mai pun botul la nimik ... Ala e deja mort si cauta acum alta papa ca sa nu se manance intre ei ... Go back to your lives "pipal" ... |
Gaandy, te rog!
Scuzä-mä, dar nu e nici locul, nici momentul, da? Multumesc. |
Originally Posted by Pitbull:
suferi ca e pe patul de moarte ? |
Nu, de ce sä sufär?
E foarte bätrân, si apoi, în calitate de crestin, sunt convins cä va ajunge direct la Dumnezeu. In calitate si de crestin, si de om în general, îl admir si îl respect profund pentru tot ce a fäcut, si sunt fericit cä am reusit sä-l väd câteva secunde, când a venit la Bucuresti. Dar dincolo de toate astea, chiar dacä avem obiectii la adresa cuiva, se cuvine sä le exprimäm în alte împrejuräri. Cred cä nici chiar cei mai înversunati adversari ai lui, ai catolicismului sau ai crestinismului în ansamblu nu pot gäsi vreun pretext ca sä-l înjure în preajma mortii. Un bun-simt elementar... |
i rest my case ... :sleep:
|
Originally Posted by WraIth:
@Gaandalf: Nu prea sunt eu credincios, dar Papa Ioan Paul II a fost un om mare... Macar pe patul de moarte merita respectul celorlalti. |
Originally Posted by MinRep:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:07. |