![]() |
The Texas Chainsaw Massacre
A venit timpul sa realizati(in special scepticii care m-au criticat,cand am spus ca filmul e cel mai bun,numai de dragul de a fi interesanti) ca The Texas Chainsaw Massacre e cel mai bun fil facut vreodata.(DeGen)
|
auleo
|
Re: The Texas Chainsaw Massacre
Originally Posted by Finaltears:
Are u sure about that...? |
Re: The Texas Chainsaw Massacre
Originally Posted by Finaltears:
again??? |
Nenea Emanueeel...! :(
Domnu' Ambraaa...! :o Uitati, iar a venit ästaaa...!!! :(( |
mai, ca fan al jessicai biel, am urmarit filmul cu interes, in special tricoul destul de mulat al ei.
dar de aici pana la cel mai bun film "ever invented" (dupa cum zicea unul din amicii mei) e cale lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mai vizioneaza si tu cateva (ia-le chiar de pe acest forum, ca gasesti o groaza de titluri), si eu zic si sper ca o sa-ti schimbi ideea asta fixa. |
Originally Posted by apartamentu104:
|
asta din ce sistem interstelar a intrat in traiectoria cu cinemagia?
Coliziunea era inevitabila ... spun expertii ... |
destul de bun remakeul. orishicum, tobe hooper a revenit recent cu toolbox murders, ceva mai palid dar cu cateva aspecte demne de vizionat.
|
Despre masacrul din Texas nu poti spune ca e cel mai bun de gen facut vreodata, doar ca sa fi in acord cu cativa cinefili mai de marca. E intradevar un film reusit , dar care zic eu face furori doar prin numele lui(shi prin participarea actritei principale). L-am vazut, mi-a placut shi doar atat!
|
Dragilor, de ce räspundeti voi asa de serios la un topic care-i doar de caterincä? Doar ca sä-l împingeti în capu' listei, iar si iar si iar si iar si IAR? (Apropo, mandea a replicat cât timp topicu' era proaspät recocotat colo sus la cucurigu, asa cä I'm clean.)
|
Baaa,The texas chainsaw massacre n-ar trebui interzis sub 18 ani.Nu mi s-a parut remakul asa de dur,mai ales ca Jessica Biel a ajucat cel mai bine dintre toti,sincer sa fiu.O sa fie difuzat si pe televizor,doar aveti rabdare. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:30. |