![]() |
Antony Quinn
Pe acesta unde il situati, nu am vazut sa se vorbeasca pe acest forum mai nimic de el. Mie mi se pare un actor cu o naturalete deosebita si il consider unu dintre cei mai buni. Bineinteles ca spre finalul carierei a jucat si el in multe filme de 2 lei , insa cine mai capata roluri importante de la o varsta incolo.
|
Please refresh my memory...cate filme pls...
|
Cate ??
Cate filme ce?? Cate filme slabe ?? A jucat in serie Hercule ca Zeus, nu iti este destul ??
|
Sorry...nu imi venea fata lui in minte...
|
MOnO - aici nu e vorba daca iti vine in minte numele sau figura actorului Anthony Quinn, aici e vorba de IGNORANTA CINEMATOGRAFICA - cum poti fi un veteran al acestui site daca nu stii cine e Anthony Quinn?
E foarte trist intr-adevar... cit despre cele citeva filme in care a jucat la finalul carierei trebuie sa subliniez ca au fost numai roluri secundare, in care a acceptat sa joace pentru a-si cistiga existenta -- sa nu uitam ca a avut 11 copii, doi facuti dupa virsta de 80 de ani, si i-a crescut si intretinut pe toti pina la moarte... Anthony Quinn este unul din putinii giganti ai istoriei filmului... |
Originally Posted by touchpoet:
De ce nu te uiti cand era postul ala...? Eram incepator atunci...give me a break... Il stiu pe Antony Quinii dar am postat atunci la inceput fara sa gandesc...ok? |
unul dintre cei mai buni
Este un actor extraordinar ,imi place cel mai mult in "zorba grecu".Are o cariera stralucita.Ar fi bine ca sa avem si noi un sfert din ce a facut el Antony Quin. :love:
|
Si mie mi-a placut in Zorba iar aseara l-am revazut in Revenge a lui Tony Scott.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:03. |