Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86098)

Pitbull 28 Mar 2005 00:55

Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce?

Adie zefir de primävarä, iar pe meleagurile CineMagice totu-i un vis si-o armonie cum personal n-am mai väzut, de când bântui pe-aici. Ce-ar fi sä-l betonäm cu oarece combustibil la halbä? Cä prima vedere s-a comis pe vremea când eram un novice cu mesaje nici cât degetele de la o mânä, asa cä n-am bägat de seamä decât dupä consumarea zisului fapt si a respectivelor Ursuse si Stelle Artois. Si cutez a pre'pune cä si altii au gâtlejul cam uscat.
Cine subscrie si vrea sä se-nscrie, sä scrie. Si pe urmä, vedem noi. Propun s-o luäm cu binisorul, ca sä-si poatä ajusta programul cât mai multi doritori. Poate, dacä nu ne pripim prea tare, reusesc sä punä sharff-ul pe noi si sä facä un travelling pân-la Bucuresti si oarece provinciali (în domiciliu, nu-n cuget si simtiri!) Cel putin, în viitorul apropiat va adästa prin târgul Bucurestilor si Nae. Poate se-ncumetä si MinRep la opt ore cu trenul, sau una, cu Taromul. Dinspre dulcele târg al Iesilor, s-ar putea abate încoace un Keyzer Soze. Si din câte stiu, si Craiova ar putea contribui cu cel putin un reprezentant (Marx, dacä nu mä-nsel...?)
Weekendul care vine vä inspirä, la o adicä? Sau äl'lantu'?
Hai, care te-arunci, neamule?

keyzer soze 28 Mar 2005 08:08

Re: Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce?

Originally Posted by Pitbull:

Dinspre dulcele târg al Iesilor, s-ar putea abate încoace un Keyzer Soze.

pas

Danny 28 Mar 2005 12:43

Bergenbier :sick:

Anonymous 28 Mar 2005 14:30

:sick:

Mala Portugal 28 Mar 2005 21:25

Originally Posted by Danny:

De ce faci fatuca asta turta dulce? Oare bergenbier nu e berea oamenilor care se trezesc dimineata langa grase? :P

BeNnY 28 Mar 2005 22:09

Week-end-ul asta daca e. Urmatorul nu.

cherryblossom 28 Mar 2005 22:47

heheheeeee, Pitbull, vrei sa zici ca trebuie sa prezentam fiecare cite una bucata bere pentru fiecare stofa din oda cinemagica??! 8) :) :P

Danny 29 Mar 2005 00:04

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by Danny:

De ce faci fatuca asta turta dulce? Oare bergenbier nu e berea oamenilor care se trezesc dimineata langa grase? :P

mala mala, stii prea bine ca nu am fost de acord sa joci in reclama respectiva, sau mai bine zis, sa-ti etalezi lenjeria.
dar cu toate astea, ramai grasunica mea favorita :love:

Pitbull 29 Mar 2005 00:21

Originally Posted by cherryblossom:

fiecare cite una bucata bere pentru fiecare stofa din oda cinemagica??! 8) :) :P

Päi asta ar însemna... Oda la pätrat, nu? Chiar CREZI cä ar încäpea-n mine atâtea beri? Adicä... oshcât!
Scurt pe doi: suptscrii la suptu' berii?

@Danny
Dacä e voie de ales licorul favorit, marshezi?

@Mala
Se poate si în lenjerie. Esti da, sau ba?

@BeNnY
OK, atunci sä speräm cä se-adunä destulä lume pânä-n weekend.

Hai, Lume-Lume! Nume-Nume! Care pe care?

raptor 29 Mar 2005 12:06

.poate.daca ma-ngaduie banii.

cherryblossom 29 Mar 2005 17:05

subscriu, subscriu, dar nu prea se-nghesuie lumea, nu vezi?... lipsesc elemente importante din peisaj... :)

Pitbull 29 Mar 2005 17:08

Speranta moare ultima! ;)

klein 29 Mar 2005 17:09

io asa veni daca sunt primit, da in vreo luna... sau poate nu sunt element important in peisaj

Pitbull 29 Mar 2005 17:12

Asteptäm la mata cu bratele deschise. Dacä ästia nu se-ndeasä, ne prinde luna viitoare. Dacä se-ndeasä prea tare, tragem si un sequel.

cherryblossom 29 Mar 2005 17:17

klein, cum stai cu self-esteemu'? :)

klein 29 Mar 2005 17:20

ce e aia?

Pitbull 29 Mar 2005 17:35

Originally Posted by klein:

ce e aia?

Adicä dacä-ti vine sä te autoiei la palme când te uiti în oglindä, sau nu.

klein 29 Mar 2005 17:40

:lol: deci daca raspunsul e afirmativ inseamna ca stau prost cu self-esteemu'...
mda mai trebuie lucrat la chestia cu oglinda

Pitbull 29 Mar 2005 17:44

Originally Posted by klein:

:lol: mda mai trebuie lucrat la chestia cu oglinda

Numai sä nu-l pastisezi pe Sergiulicä.
(Pe Tarkosvki, poti sä-ncerci... Dacä-ti dä mâna! ;))

klein 29 Mar 2005 17:52

ma bazez pe originalitate. nu asimilez prea bine postemodernismul ( dragutza, ma cam faci sa alerg dupa micul Robert ;) )

All times are GMT +2. The time now is 13:02.