![]() |
Cum vi se pare Sergiu Nicolaescu ca regizor & actor?
Cum vi se pare Sergiu Nicolaescu ca regizor & actor? Ce parerea aveti despre Orient Express? Este cumva Sergiu Nicolaescu un regizor depasit?
|
vezi ca pe tema asta cu orientu' s-a mai vorbit gramada pe forum. cauta pe thredurile un pic mai vechi si o sa gasesti destule pareri.
si ca sa raspund: depasit, chiar "naspa" in ambele domenii. |
Hmm... Nu am vazut "Orientu'", dar am sa comentez facand abstracite... Serge a fost - odata - un regizor destul de capabil si un comunist fruntas. Ca actor nu a fost niciodata MARE, insa s-a descurcat de cateva ori. Pe masura ce timpul a trecut si tara si-a intors fata inspre 'capitalismul decadent', Serge a devenit din ce in ce mai sters, atat ca regizor cat si ca actor ("Triunghiul morti"... :w00t: brrrr)
Filmele lui au fost patetice mai tot timpul... dar unele mai aratau bine... |
Originally Posted by MinRep:
|
Ce cauta Serjiu ?!?
Ce cauta serjiu la staruri ?!? :shock:
|
batran
|
Sergiu Nicolaescu
Un dinozaur :lol: care ar trebui sa sa stea cuminte la pensie si sa-i lase si regizorii tineri sa faca filme. Il cauta moartea pe acasa si el pe la CNC dupa "partea leului"!
|
Re: Sergiu Nicolaescu
Originally Posted by mafalda:
Eu zic ca a facut si lucruri bune pt cinema roamnesc ,printre alea prea-multele.Si da,ar putea sprijini tinerii ,dar cine ii sprijina? Asta cu moartea p-acasa e prea dura :P |
Pai a facut si filme bune si mediocre si proaste. Destule cat sa mai lase si pe altii!
|
Originally Posted by MinRep:
Am votat "altele", evident - adicä: slab pe ambele planuri. |
o parere cam nasoala. m-a enervat in special intr-un interviu cand a zis ca el cauta culorile, le potriveste, sa nu iasa kitschy. mai sa fie, unde era expertu in cromatologie.
nu zic, a facut el si treaba ok, da deja ni s-a cam luat, e vremea sa-si ia o casa de vacanta la miami si sa-si petreaca batranetile intre cristina rus si lazariuc...ca tot le-a folosit el in film 8) |
Originally Posted by bre:
|
Originally Posted by Pitbull:
:lol: |
Nici ca bunic nu cred ca e bun. Oare pe toti nepotii ii cheama Andrei?
|
Nu. Cam pe 12% din ei îi cheamä si Tudor.
|
Ha
|
e unul din putinii actori care cand juca parca citea. efectiv citea. sau recita pe de rost. ca la scoala...era incredibiiil....nu am vazut nimic asemanator in istoria cinema-ului. nimic atat de nul si impersonal ca intonatie, nuantare, dictie si expresivitate. nimic!
ca regizor pun esecurile lui pe seama stangaciilor comune multor filme romanesti. Mi-au placut de la el (dar nu neaparat ca regie) doar Mihai Viteazul (ca imi placeau istoria si aventurile pe cand eram tanar copil ;) ) Capcana Mercenarilor pentru poveste si jocul lui Amza si Cozorici si cateva pasaje din Dacii (cele ale lui Amza care salveaza filmul) . Cam atat. Restul pauza pe toata linia... |
Mos Nicolaescu a fost un actor execrabil!
De cate ori l-a, vazut in postura de actor, imi amintea de actorii diletanti din teatrul de amatori gen "Cantarea Romaniei" |
Un actor si regizor din categoria "asa si asa", adica nici bun, nici prost, ci pe la mijloc. A avut si momente bune, dar si proaste. Mai bine se rezuma doar la regie si se concentreaza pe asta, scenariile si intrepretarea sa le lase pe seama altora mai priceputi.
|
Ciuleandra, in rest nu stiu daca o sa ramana altceva decat o drojdie bine infuzata cu national-comunism.
Cred ca I.P.Culianu a identificat excelent rolul sau cand l-a plasat in treimea ceausita :Balasa la pictura, Paunescu la poezie, Serjiu la cinematografie. |
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |