![]() |
(S)EXPOSED
pentru cei care au deschis televizoarele mai tirziu... (ca sa zic asa):
probabil ca sinteti la curent cu 'alunecarea' acelor poze (stiti, le-ati mai vazut...) in closetul unui ziar (fiind closet, nici n-o sa-l numesc). razvan radulescu - de fapt sotia sa, corina - au avut o idee geniala: au deturnat '(s)expunerea' de pe site-ul closetului respectiv pe un site 'alternativ' (inca in lucru) pe care-l puteti vedea la leo-sint-eu.go.ro don't be shy, puteti intra - e haios, destept & polemic. din cite-am inteles, se pune si de-o 'campanie'... eventual cu t-shirturi & tot tacimul... asta e. 'trezeste-te, romania!' |
Eu propun sa-si trimita fiecare sustinator poza domniei sale despuiate. Aia da luare de pozitie :P
|
asta da promovare de site....
pai... mala esti sustinatoare?... daca da, asteptam cu totii pozele cu nerabdare... :P |
Cäteva argumente sincere:
- Dezaprob publicarea pozelor în acel tabloid si combat amestecul în viata intimä a oricui, cum am mai si spus. - Regret incidentele care au avut loc aici acum trei säptämâni si astept sä le uitäm definitiv cu totii. - Admir reactia lui A.L.S. prin construirea acestei noi pagini si o sustin. - Dacä am fi fost prieteni, n-as fi ezitat sä-mi trimit propria fotografie la [email protected]. Din päcate, în perioada respectivä, am fost unul dintre cei mai vehementi adversari ai lui. Astfel, dacä acum mä repezeam sä-mi trimit poza, ar fi putut pärea o ipocrizie si o tigänie (nu fel de "pupat Piata Endependenti"). Totusi, am tinut sä-mi exprim si eu solidaritatea, asa cä am ales o solutie atât moderatä, cât si glumeatä: mi-am trimis avatarul cu capul de pitbull. In fond, printre celelalte montaje, un asemenea hibrid ar fi chiar haios. Si toti cei care-l cunosc de pe Internet pe "Pitbull" stiu cine e el în realitate. - Sper ca gestul meu sä fie receptionat pozitiv, si sä confirme cä am îngropat definitiv securea räzboiului si de-acum încolo sunt aläturi de A.L.S. |
Daca sunt personalitati e 'o declaratie', daca imi pun eu poza -o necunoscuta - exihibitionism se cheama.
|
Nu neapärat, pentru cä în fond nu-ti "exhibi" decât capul. Dar, desigur, nefiind o personalitate publicä, efectul "declaratiei" tale, desi rämâne valabil, devine mult mai atenuat.
|
Pittbula, trimite totusi o poza ca sa mascam cu ea bulinele alea rosii.
|
imi pare rau ca s-a ajuns aici in first place A.L.S., serios. insa m-i se pare un gest potrivit din partea ta, si foarte respectabil. n-o sa intru pe acel site, pentru ca nu am dece. sti8u pozele, si nu tin neaparat sa le revad.... e gresit.
sper ca gestul tau sa nu fie inteles gresit A.L.S, si sper ca treci peste mizeria asta. bafta. p.s. giulkuz... tot o freci frate? tot o freci? |
Well pozele sunt funny, n-aveti de ce sa va feriti de cele puse pe site-ul asta. In ce ziar au ajuns?
PS Cucuruz, draga, freac-o-n alta parte ca murdaresti peretii. |
chiar vreau sa stiu si eu ce ziar a publicat pozele ? acel closet ...
romania asta tot jegoasa e ... la fel si populatia ei ... |
Originally Posted by Gaandalf:
ca-i mizerie pe strada e una, dar sa zici ca populatia tarii este jegoasa, asta e cam prea mult... nu cred, sincer, nu cred. am vazut cazuri de mizerie omeneasca mai des in alte parti, crede-ma. poate ca-s si eu prea idealist. |
Originally Posted by Nae:
Politica e varza, Media, Presa si intreaga tzara este o varza cu carne care a stat prea mult la soare. p.s. ce tabloid a pus pozele in circulatie? |
...ok, let's leave it... who am i to judge?
p.s. nu stiu ce tabloid, si nu ma intereseaza... e vulgar si inuman. exista o granita care nu trebuie trecuta, si asta a trecut peste multe continente. viata privata a unui om nu este tema de 'senzatie'. |
Originally Posted by BeNnY:
Beny, pentru ca te apropii vertiginos de varsta primei polutii cred ca putem sa vorbim ca intre barbati. Banuiesc ca ai observat de cateva Craciunuri incoace ca, exact ca in Fight Club, tatal tau si mos craciun nu apar niciodata impreuna. Nu, nu asta nu inseamna ca tati este mos craciun. Domnul acela bine facut, imbracat doar cu halat rosu de matase, care vine noaptea la tine acasa, cand tu dormi si tatal tau lipseste, si care ii aduce cadouri mamei tale pentru ca nu a fost cuminte, domnul acela sunt eu. Mos craciun nu exista, pustiule. Nici macar la pro tv. Asta a fost vestea rea. Vestea buna este ca, daca esti baiat cuminte si imi spui cand nu e tati acasa, o sa primesti un trenulet electric. Vezi, eu chiar tin la tine, nu ca el care spune ca ai depasit putin varsta. PS. Sarutari de maini mamei. |
giulkiuz,
you suck. |
De acord cu Pitbull. ALS am fost candva adversari si stiu ca ne-am tot incontrat, injurat, blestemat si altele dar acelea erau niste copilarii fata de ceea ce ti-au facut baietii astia dubiosi sustinuti de tot felul de mafioti din industrii distruse chair de ei.
Daca ai nevoie de ceva shout, ok? Have luck brother, te sustin, e treaba ta. Sa fii bine! |
Originally Posted by Airlight:
|
Re: (S)EXPOSED
Originally Posted by Alex Leo Serban:
go leo! |
Leo,
Keep writing good stuff about movies. Nevermind them. Nevermind them all. |
va multumesc din suflet tuturor.
sint f. miscat de ce am citit aici. sint norocos ca sint incurajat de astfel de oameni - ca voi & ca multi altii. in leg. cu site-ul amintit - do as u like, dar nu va lasati intimidati de numele deja 'cap'-sate; mie mi s-a parut o idee superhaioasa - si cred ca democratia (dar si libertatea oricui de a fi sau nu pe acel site) intr-un asemenea caz sint esentiale. in alta/aceeasi ordine de idei, vedeti si la 'premii, fesivaluri' - dspr berlinala; there's a little surprise in store... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 17:45. |