![]() |
Filmul...cum se face?
Da' ala de face film de unde se inspira? Din viata lui? Din alte filme/carti/ ziare? Din imaginatie?
|
Misto topic. Chiar ma intereseaza si pe mine. Si nu numai pana la idee, dar si dupa, ce se intampla.
|
heheheheheh... aberant...
fiecare se inspira din altceva, insa toti din una: din viata. |
Nae, cum se numea ultimul film la care ai lucrat ca n-am retinut?
|
... eu macar am lucrat la un film...
by the way, am facut si eu acu' unu', just for me... scurt metraj, dar oricum... eu ju stausa ma intreb 'cum se face un film? de unde iei inspirtatia?' intrebari din astea nu se pun dupa ce termini UNATC-ul,ci inainte... daca nu ai inspiratia, sugi pu|a. ... te las sa te gandesti |
Originally Posted by Nae:
Deci cum ii zice frate la filmul la care ai lucrat, ca nici eu nu am retinut. |
n-aveai ce sa retii, pentru ca n-am scris nicaieri cum se numea. si nici n-o s-o fac, asa ca nu insista.
|
Eu cred ca fie il tii in videoteca personala, tras fiind el pe VHS, fie ca e atit de prost incit ti-e si tie rusine sa mai vorbesti de el. Inclin sa cred ca varianta a. e cea corecta. In alta ordine de idei, latri cam mult. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
...te-ai simtit agresat Ambra? chiar asa? imi pare rau daca am sunat arogant, n-am vrut. sunt poate omul cu cel mai mic self-esteem, asa ca nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ma dau mare cu el, insa giulkuz a fost asa de dragut sa loveasca cu batu' in balta, si uite(!), a stropit pe perete... deh, si apoi cand ai sarit si tu, am trebuit sa scriu ceva. vedem Ambra, poate ai dreptate, poate nu... iti scriu o vedere de la festivalul de la Cambrige pentru low-buget-movies, ok? :D |
|
@nume :w00t:
@Ambra... deci ti-a iesit filmul... poate ca de asta te-ai simtit asa de agresat.... oricum, poti sa stailinistit ca nu-ti fac concutenta, daca la asta te-ai gandit... poate-l vad si eu la TIFF p-al tau... |
La filmul la care ai lucrat care a fost imputul tau? Iar scurtul facut de tine, a fost selectionat la festivalul de low budget sau vrei sa-l trimiti? |
AM 16 ANI SUNT REGIZOR SI CAUT COLABORARE PT UN THRILER
BINE V-AM GASIT
sunt tedy necula si am 16 ani sunt scenarist regizor si actor. am facut doua scurtmetraje iar acum lucrez la scenariu unui thriller despre tinerii de cartier! daca va intereseaza subiectu astept mesaje mailuri si alte dastea poate colaboram! va salut! |
can you hear it...can YOU hear it?
e sunetul curcilor razand in zare. |
Oby, Oby...!
Asa vorbesti tu cu un scenarist, regizor si actor de 16 ani? Päi ne-a venit un RIMBAUD al cinematografiei! |
DOAR M-AM TRECUT IN REVISTA
NU AM VRUT SA MA DAU MARE CU ENUMERAREA AIA DA AM VRUT SA MA PREZINT!
|
citez
"DESPRE JE Eu sunt Tudor (Tedy) Necula, am 16 ani si sunt elev in clasa a 9-a in liceul Ion Creanga din Bucuresti. In 2002 am jucat rolul principal in filmul romanesc "Noro". De atunci imi place lumea filmului; mai ales regia." (sursa: http://tedynecula.8k.com/about.html) Nu cred ca e el de vina, ci dl. Gabrea. Asa ca asta nu e de aici, e fix la carnetelul lui Pitbull cu chestii. Intrebarea e: now what ? Tedy, tie ti-a placut Noro ? |
Ce chestie, dom'le! :w00t:
OK - retractez "Rimbaud". |
nu ma-ntelegeti gresit, eu tin cu el :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |