![]() |
The miracle i call "harry potter"
Bagati aici fani din toata lumea :
|
n-ajungi tu asa repede la 100 de pagini :D
|
Originally Posted by Bulumulu:
super tare bulumulu! :lol: :lol: :lol: |
varza.... si pasta poti sa-l stergi.. nu exista fani.... trebe sa te duci la gradinita dak vrei sa faci makr 19 pagini!
|
nume, nu sunt fana, da` sa itzi traiasca topica!!! :D :lol: :D :lol: :D This was a "smooth" move... :lol: :D :D :w00t:
|
Astept cu groaza ziua in care o sa se deschida un topic <<The miracle i call "Sailor Moon">>. Dupa LOTR si HP, asta ne mai lipseste.
|
Omului ii place...nu aveti ce dicuta despre gusturile lui... :P :lol:
|
Emma Watson is hot stuff. Si pot sa spun asta fara sa fiu suspectat de pedofilie. Lucky me 8)
|
Dap...Emma...e draguta rau de tot...pacat ca nu traiesc in America, nu sunt bogat...si pacat ca nu o cunosc... :lol:
|
Originally Posted by Nightwane:
dude, ce tot ai cu sailor moon? am observat ca ai mentionat de multe ori desenul asta.... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
eu SUNT Sailor Moon. Serios vb acum...e de cacat serialul :) da' mi-a placut cand eram mic chit ca era infect :) |
sa stii ca nu esti singurul caruia i-a placut desenul.. :D
|
@Demona I know. 8) |
altceva mai bun pe tvr1 nu dadea pe vremea aia. dar ashtia de cand tin eu minte, numa din astea sailor moon,dragon ball,etc |
repet dintr-un post mai vechi. marfa gagica in primu' dar in 3 parca e mai deshirata asha. s-a inaltat si a slabit (sau ma rog...)
si zic asta, putand fi suspectat de pedofilie. |
Sailor Uranus rulzzz! :love:
|
Equally pentru fani si pentru hateri, o poza din cel de-al patrulea film... link-ul aici. de remarcat freza stil Kurt Cobain dupa doua doze a lui Rupert Grint :w00t:.
|
suparat rau Ron Weasley asta :P
|
vai frate..stiam eu ca e drogat, dar nici chiar asa!! :lol: :P
|
Originally Posted by MinRep:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |