![]() |
Ce putzoi, ce putzoisme ! :shock:
Originally Posted by notorious:
Ce dari de seama patetice ! Nu credeam ca poti fi asa de efiminat in scris.
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by nume:
'efiminat', madam ? o dai pe asta nr. viitor la 'erata' ? |
Da efiminat, scrii ca un reprezentat al unei minoritati sexuale. Eu nu fac altceva decat sa dau comanda "quote", vorbele "vorbeste singure''.
Citeste si tu ce ai scris p-aici. Daca descopeream mai de mult timp topicul asta te lasam in pace. Esti irecuperabil. Culmea este ca o observa mai multi, deci nu sunt eu nebun, nu am numai eu ceva cu tine. |
nu esti nebun, esti doar infantil. doar nu crezi ca starnesti ceva in mine cu asemenea observatii ieftine. si se spune 'efeminat'. pt ca neuronul acela tot insista... |
Scuze si explicatii (tot ce poti sa faci). Da, efeminat.
Esti patetic. Descoperirea acestui cadavru spune tot. Pa ! Semeni cu mentorul tau si m-am plictisit de voi. :sick: |
problema cu individul de mai sus e ca n-are alt "outlet", nu inseamna NIMIC inafara acestui forum, asa ca tine cu dintii sa ramina pe el - chiar si marginalizat/detestat de toata lumea buna... ;)
recunosc ca am gresit si eu, recurgind la tot soiul de strategii sofisticate (PREA sofisticate pt nivelul lui!) prin care am deturnat comunicarea cu el - fie aruncind-o in derizoriu, fie in obscen (singurul domeniu in care e la el acasa). recunosc, nu tine! individul e capsoman, prostul agresiv prin definitie, sigur ca e mare-scula-pe-bascula, si cu el nu ajungi la nici un liman: degeaba-i spui de jde mii de ori (si te confirma ceilalti) ca e de cacao, tipu s-a obisnuit cu asta, e mediul lui natural... singura solutie ar fi una tare peste bot & sa-l lasi sa moara in sucul propriu dintr-o gaura de canal. oricum, orice "apreciere" de la un nimeni ca nume e egal cu o insulta. :sick: |
mda, eram sigur ca o anumita comparatie de mai sus a lui nume este suficienta ca sa-l starneasca pe ALS... :hmm: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
@Notorious Asta era si ideea, am intrat in mintea lui, stiu cum ii functioneaza bilutza. A reactionat exact cum ma asteptam. Bai asta de 48, nu sunt pe bascula, sunt pe buldozer. :lol: Andy Kaufman ... aiurea .... vrajeala... Esti batran & trist. |
case closed.
the guy is not worth a peanut ;) & he hasn't got the guts to come into the real world - tot ce stie e s-o frece strasnic in lumea virtuala, like some sick puppy. why don't we all give the poor sicko some rest? he really looks like he needs it bad :( PS pt ca vad ca-l roade... wishful thinking-ul (singurul de care e-n stare!) -raspund asa, la modul general: contractul meu cu libertatea stands tall in continuare - as for the last 11 years :P -, doar ca prevede un mutual agreement care-mi da "libertatea" sa-mi iau, cind sint in deplasari, some time off... cei care ma cunosc by now stiu ca ma pot gasi, oricind, in dilema veche, ziarul de duminica, idei in dialog & elle. si, in continuare - unfortunately for some :D - in libertatea... |
Ce vorbesti Frantz ?
p.s. Acolo e cu un singur "l", dar ideea e identica. Ne vedem vineri. ;) |
Tu continui sa ramai un reprezentant minor al unei minoritati cu grave probleme, si pe forum si in afara lui. NASOL MOMENT !!! Inca o data, daca mai era nevoie, rolul de insarcinat cu darile de seama te prinde cel mai bine. Continua sa ne explici ce si cum. |
individu (merge cu "vidu"!) de mai sus inca n-a inteles ca l-am bagat de mult in aia ma-sii - facindu-i un bine: oricum, saraca, e singura care-l apreciaza :lol:
postura de gigi-duru al forumului il ajuta la ego; il intelegem. RIP |
Cand eu iti dadeam cu trompa-n cap, tu creai topicuri dedicate mie (3 la numar), dand socotoale ca feciorul de sluga in fata stapanului. Ma-ta ce mai face ? Mie mi-ar fi rusine sa fiu persoana publica si sa mai scriu aici dupa ce un "nimeni" m-a facut plagiator si a mai si demostrat-o !!! INRI ;) |
blablaBLA!
ai demonstrat ca ma-ta te-a facut cu altul :D |
Pe tine te-a facut sigur cu un barbat ! ;) Intre timp "boborul" a votat. Cica n-ai avea dreptate. |
All times are GMT +2. The time now is 11:53. |