![]() |
Pe toti fanii mei care sint acum cu mine
Am sa-i rog din suflet sa ma fluiere.
Aveti aici link dintr-un scurt metraj in post-productie. Enjoint. In caz ca mai exista dubii, eu sint ala cu sapca. http://www.deviantart.com/view/15484842/ |
matei director
8) |
de la verisoru' miresii, pentu tineri douã sute de EURO, o combinã muzicalã cu DVD pleier si o saltea plapumã cu încãlzitor electric..;
pentru Nashu, dedicatie specialã, "Dusmanii îmi poartã picã" :D |
Originally Posted by bellhop:
i neeeded a good laugh ... :lol: |
Originally Posted by bellhop:
Sa fie primiti! Plus doua masini: una de cusut, si alta cu haine, ca la aia de spalat nu stie mireasa sa conduca. ps: mai bine zic eu ca mergeau niste dividiuri direct in loc la conbina. :P |
.de fapt in ce stadiu a ajuns productia?
.poza e misto.draguta mireasa :oops: |
Si-o plapu(l)ma de la socrii mici. Misto titlul. Care-i faza ?
|
Daca mai ai rabdare o saptamina, vezi. Deocamdata singura membra a masoneriei mele va avea privilegiul.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
mda, ai un look a la ron howard. :P spune-ne, totusi, cand vom putea vedea short-ul tau ? (ala de pe pelicula, nu din sifonier.) nu poti sa ne tii, asa, pare eveniment cinemagia. :P |
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Pe PC ;)
|
deci insider only...inca... pacat...
pot sa sper sa-l vad la TIFF? parca asa ziceai, nu? |
Da, o sa-l inscrie la TIFF. Pot spune ca m-am extaziat cum nu m-am mai extaziat dupa nici un film la filmul asta :) Are ~10 minute.
|
tiff... :? p***. restu' asteptam bootlegul, daca se gandeste cineva si la noi :P
|
aici il completez si eu pe longshot.
hoarda de cinemagisti curiosi este foarte mare si nu toti frecventeaza tiff-ul. apropo, cand incepe anul asta ? |
Foarte misto, in 2 scene, pe perete, se poate vedea un tablou cu avatarul lui AB ;)
|
Si totusi cum putem mana si noi pe film...?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Din cate am inteles, o sa-l vedeti dupa ce il selecteaza TIFF-ul or something like that.
PS Shit, deja parca sunt PR. |
All times are GMT +2. The time now is 02:56. |