![]() |
gadjo dilo
Admirabil film.L-a vazut cineva ?
|
:sick: mars ba de aici cu kakatul asta cinematografic! imi este rusine ca este asociat cu numele de film! :sick:
|
gadjo dildo
|
Originally Posted by Jay:
:lol: :lol: haha...mishto faza! filmu asta e unul din cele mai proaste filme pe care le-am vazut....story-ul este varza, limbajul este :sick: ,iar faza in care curva aia de tiganca fuge goala prin padure este ff :sick: :sick: |
Nu dispera Sméagol-Gollum,filmul asta prost te ajuta sa intelegi mai bine filmul bun.In fond,filmele valoroase pe care intuiesc ca le vezi tu ii sunt tributare. Altfel cum ai mai putea sa faci distinctia?
Asa ca ...din cand in cand, ia-ti femeia de mana, intra intr-un cinema si rezista pana la capat la un film prost. Iar daca femeia ta e frumoasa fa-ti o amanta urata.Fi consecvent cu principiul asta care te face sa discerni valoarea de non-valoare frecventandu-le pe amandoua.Daca e urata cauta-ti una frumoasa.Banuiesc ca e greu.Totusi incearca.Ramai cu cea din urma,caci tu iubesti valoarea, dar vino catre cea dintai".Daca esti singur fa-ti o gagica.Nu importa unde identifici tu valoarea dar fara reversul ei n-ai s-o intelegi niciodata.Traieste ..."dialecticos"... PS Voiam doar sa-ti spun de" gustibus non disputandum" dar m-am luat cu vorba -:) |
Originally Posted by silver_boy:
Despre Gadjo Dilo s-a vorbit pe forum, filmul e superb. Btw, individul se uita la lotr fotr etc, il poti ignora in pace, e inofensiv. Lipsa de gagica (sau alte elemente de viata), il fac uneori irascibil. Isi revine repede si posteaza la cafenea linistit. |
Eu habar nu am de filmul asta... dar am vazut exils... care e regizat tot de el... mie mi-a placut, nu a excelat dar am ramas cu un gust placut... nah ca m-ati facut curios....
|
'mezerie de film.
ciudata zi, este a doua oara cand ma vad pus in situatia incomfortabila de a aproba gusturile unui fan lotr (dupa aviatorul) :shock: |
Originally Posted by keyzer soze:
:lol: vezi ca poti! :lol: :P |
Mesaje precum cele ale lui keyzer dovedesc clar care este trend-ul pe acest site. Judecati oamenii ptr un singur film care i-a placut. De ce ? Cataloghati si altceva nu mai conteaza. E grav! |
Originally Posted by Gaandalf:
de ce nu? it's true. sau, vorba prietenului meu Ulrich, Sad but true. |
vorbaun unuia: "there's always beauty inside a flaw" sau vorba altcuiva: "you can never replace anyone beacause everyone is made of such beautiful specific details." |
really? i'm not romantic and i don't live in paris. and i don't give a fuck about your specific details, elfilor. |
p.s. - i'm not an elf - biatch! ;) |
nu te uita la Soare. o sa-ti arzi creierii. |
you're the living proof... gata ca ma plictisesti ... |
Poti cataloga oamenii dupa gusturi si mai ales dupa gust... adica cineva care idolatrizeaza sa preupunem... Titanic... nu poti veni si incepe o discutie despre Greenaway... sau ceva de genul asta...
e ceva de genul... Imi place muzica "buna", dar nu strica si o manea... ei... ba da, strica.... @gaand... don;t take it personal |
@jay
Doar pentru ca mi-a placut LOTR si inca imi place .... schwaitzer ala sau keyzer cum ishi zice m-a catalogat asa cum multi labari de pe forum au facut-o ... dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut. Unul imie foarte bun amic. Nu dau nume. si nu .. nu este "nume" ... :P Sper ca intelegi punctul meu de vedere ... |
'all those who fancy lotr are fags'. spus dupa. :D in alta ordine de idei pe care nu le intelegi, ma mir ca stii ce-i aia schwaitzer. :shock: credeam ca ai ramas la pizza si cola, between her lips. |
we're way off-topic here... hai si eu:
LOTR-movie sucks bigtime. e un jeg, scump. back to the original topic: filmul este f. misto. are niste secvente impresionante, si ca sa spun adevarul, asta a fost primul film care m-a facut sa inteleg viata tiganeasca. i liked it a lot... |
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |