![]() |
Originally Posted by apartamentu104:
@notorious Whatever. |
[Daca erai de acord nu vad utilitatea comentariului.
scuza-ma, ai dreptate! si in plus nu vrea sa intru in discutii contradictorii cu tine....am vazut ce patesc altii... :shock: |
Originally Posted by apartamentu104:
cel mai haios comentariu pe care il vad de la irene marlene.... whatever incoace! :D |
Originally Posted by notorious:
|
daca ti-ai da jos ochelarii aburiti de impotenta, ai vedea cine 'o ia' (expresie de cartier cool).
|
|
Originally Posted by nume:
eu ma refeream la ochelarii lui nenea cu tzagara din avatar, paranoia... adik sunt urat ? doamne, ce insulta, cum poti sa spui una ca asta ? ma duc sa plang. nu-mi vine sa cred ca ai ajuns la aspectul asta ! |
.... |
oricum faceam baza.
|
Vad ca esti familiarizat cu termenii ("baza", imi inchipui ce ar putea insemna). Asa iti rotunjesti veniturile la camin ?
|
Esti un cartier de locuri comune. Nu ma mai obosi.
|
Originally Posted by Serghei:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
oh, my overinflated ego comig this way run 4 ur lives. |
Originally Posted by K's:
si foarte muuuulta infatuare penibila din partea ta. care tocmai ai dovedit ca faci parte din marele si regretabilul grup al celor multi |
Originally Posted by Ambra Blu:
haznaua ideilor (idilelor) onaniste marca ABces. tipul asta haladuieste nespalat (neablutionat) :) si nesupravegheat prin divizia cuvintelor... Geschwur! |
Originally Posted by KORBEN:
@Korben si pe tine te enerveaza K's (kîs, kîs - cu î din i)? saraca, si macar n-are norocul unui prieten mai instruit si cu simtul limbii :) |
Originally Posted by herbert:
am ras. mult |
Totu' pare mare atunci cind esti mic, nu-i nimic. Pune-ti acum in aplicare planurile machiavelice, de a arata lumii cit de show off sint eu. |
Tocmai ai comis aici un cadavru rafinat. Prin stricta analogie cu procedeul creatiei dadaiste, ai alaturat aleatoriu niste fraze care, nici cu suruburile, daramite sulemenite in cinspe culori, nu reusesc sa tina impicioare un corpsu texti diform. Si, asta ca sa nu iti mai ripostez visceral si sa o scutesc si pe K's de a-si obosi ochii cu prostioare, iti garantez eu, ca om care o comite mult mai des la revista decit tu pe hirtie creponata, ca, in fata unor invazii de barbarisme ca in panseurile tale cric-tice (stii, ca la cricu' cu care ridici autoturismele), fugim toti din casa. Si mai si strigam pe casa scarilor refrenul devenit deja clasic: fugiti, ba, ca vine garda pe tocuri! PS: Pot sa ma pis oricind pe tine, si la propriu si la figurat. Da, ia-o ca pe un avertisment. |
Originally Posted by herbert:
Ce se intimpla, autorul imoral al lui Noro crede ca, sub acoperisul mult prea scurt al anonimatului, poate scrie fut pe peret, fara ca nimeni sa ii vada rusinea si sa il sanctioneze. Este challenging cind vad doua iegzemplare umane asa de stralucite - Norocel si KORBEN - carindu-si mintile in pompa de vidanjat impotriva mea si a lui K's. Degeaba a murit Iisus pe cruce, KORBENE, ca tot nefericit esti. Cu toate backstage infos-urile pe care le tii depozitate sub salteaua mintii tale, nu reusesti sa pui mina de la mina sa incropesti un text coerent. Totusi, pe viitor, cind bei mai mult de doua beri, du-te acasa si revarsa-ti acolo amarul, nu in public, caci nu este frumos. Si il mai dai si in fapt pe Norocel prin diverse colturi, in stare de agregare lichida. PS: De dragul tautologiilor comise de tine in topicul asta inutil, care o arde in dileme epistemice referitoare la cinema, imi permit sa iti pasez si o informatie valida: evolutia tehnologica va insemna HD TV, nu ce compilezi tu pe acolo. Sau, de cind ai observat ca in scris poti sa fii cit de smecher si nearticulat crezi tu, cu toate literele pe care le stii, poti sa te joci si de-a caracteru' vizionar? Nu mai bine ne zici tu si cu sexage-nare-ul cite ceva despre Condom Social Marketing si Structural Adjustment? |
All times are GMT +2. The time now is 18:58. |