Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Caut postere (filme originale) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85801)

quendehuo 04 Feb 2005 12:06

Caut postere (filme originale)

Asa cum am zis ... caut postere !!! urgent ... mai exact postere cu: The Lord Of The Rings (The Fellowship Of the Rings, The Two Towers, The Return Of The King) ... postere originale (eng.) adika sa NU fie scris pe ele "Stapanul inelelor" ci "The Lord Of The Rings" :D ... daca aveti de vanzare sau stiti unde pot gasi va rog reply-atzi a.s.a.p. !!! thx !!!

keyzer soze 04 Feb 2005 21:39

cauta in camera lui gaandalf, langa papusile barbie

Andrew Dude 12 Feb 2005 21:06

:shock: asa de curiozitate, cat ai fi dispus sa dai pe un poster? am eu cateva dar mai degraba as da la schimb. zi-mi daca ai ceva la schimb si afisez si eu o lista. am si originale (in engleza) dar alea nu le dau! :P peace! 8)

SarumanTheWhite 12 Feb 2005 22:36

Am 4 postere cumparate din Uniunea Europeana cu scris in Engleza.... desi nu le dau.... Incearca sa cumperi de pe Amazon.co.uk sau Amazon.com (daca vrei direct de la sursa)

Sparxxx 14 Feb 2005 10:29

Am u poster original (scrie in engleza) cu GANGS OF NEW YORK.
L-am castigat la un concurs la Hollywood Multiplex.
Nu l-am folosit deloc, sta sul pus in dulap :D
Da-mi mail la [email protected] daca te intereseaza si fa-mi o oferta.Ne intelegem noi sigur, daca esti interesat bineinteles

radu83 14 Feb 2005 14:05

Daca eu, ca om normal vreau sa-mi iau un poster de film (mai mult sau mai putin original) ce trebuie facut?

am incercat pe la cinematografe, dar mi se cereau sume exorbitante (in jurul a 500k) iar variante amazon.com & altii nu ma incanta.

as fi recunoscator daca cineva mi-ar putea raspunde

Sparxxx 14 Feb 2005 14:49

Pai cam asta este pretul unui poster ~10euro poate chiar si mai mult la cele rare.Alta sansa nu prea vad, decat donatii, schimburi etc SAU sa iei cu japca :D

radu83 14 Feb 2005 19:15

atata timp cat dau banii astia legal, n-am nici o problema. As da si mai mult. Un ciubuc de 500k mi se pare exagerat totusi...

raptor 16 Feb 2005 13:27

.mie mi se pare ciudat ca accepta sa iti dea cu ciubuc.as vrea si eu adresa cinematografului,poate trec p-acolo odata sa-mi cumpar vo' 2 postere.

.eu recomand centrele de inchirieri,unde cu o ciocolata poti rascoli maldarul de postere mai vechi.

jona 18 Mar 2005 13:15

am niste postere dar sunt filme mai vechi (adik nici "Hitch", dar nici "Casablank", get?). oricine e interesat, zice ce vrea si dc am, ajut. Schimb, vanzare/cumparate, U name it.

raptoRu 21 Mar 2005 12:04

poster

de ce nu incerci sa intri pe un site de wallpapere. de ex www.joblo.com (unul dintre cele mai tari site-uri de stiri despre filme and so on) si mergi apoi si ti le printezi unde vrei. chestia e ca ai o groaza de posibilitati si sunt numeroase wallpapere de la coming movies si la rezolutii foarte mari...chiar si la 1600x.....

try it

raptor 21 Mar 2005 14:16

.1600x nu e mare decat daca ai monitor de 14...si nici atunci.Si posterele sunt la rezolutii de 75, ceea ce inseamna ca o sa iasa un A4 cu picseli. in cel mai bun caz.

Andrew Dude 22 Mar 2005 09:21

Afishe!

:w00t: Yo, Jona, ce afishe mai ai tu? Pune shi tu o lista sau ceva.
Oameni buni, unde oare sfarsesc atata amar de afishe care ajung pe la cinematografe apoi "dispar"? Prin Deva mi s-au spus ca le arunca, prin Suceava ca le trimit cu filmu' iar prin Iasi cica NU AU! :shock:
Ar trebui sa se deschida shi la noi un site care sa comercializeze afishe, desi e ilegal... dar totushi. :P
In sfarshit, care mai are de vanzare sau la schimb, sa mai lase cate un anunt p-aci. Peace! 8)

jona 24 Mar 2005 18:06

Re: Afishe!

Originally Posted by Andrew Dude:

:w00t: Yo, Jona, ce afishe mai ai tu? Pune shi tu o lista sau ceva.
Oameni buni, unde oare sfarsesc atata amar de afishe care ajung pe la cinematografe apoi "dispar"? Prin Deva mi s-au spus ca le arunca, prin Suceava ca le trimit cu filmu' iar prin Iasi cica NU AU! :shock:
Ar trebui sa se deschida shi la noi un site care sa comercializeze afishe, desi e ilegal... dar totushi. :P
In sfarshit, care mai are de vanzare sau la schimb, sa mai lase cate un anunt p-aci. Peace! 8)

Lista de la adresa http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...tart=25&hist=0 este inca valabila. Just pick one.

jona 24 Mar 2005 18:07

P.S.: Pt Andrew Dude, am facut rost iar de LOTR. Interested?

jona 24 Mar 2005 18:07

P.S.: Pt Andrew Dude, am facut rost iar de LOTR. Interested?

Denis_stelistu 10 Apr 2005 22:23

Daca vreti imagini,informatii despre filme si actori,postere intrati pe
www.imdb.com

Longshot 10 Apr 2005 22:26

parca am mai auzit de site-ul asta undeva

radu83 11 Apr 2005 07:33

Originally Posted by Denis_stelistu:

Daca vreti imagini,informatii despre filme si actori,postere intrati pe
www.imdb.com

multumim!!! :D

Andrew Dude 11 Apr 2005 09:37

Afishe

Pentru cei interesati, astea sunt afisele care le scot la vanzare/schimb:

2 Fast 2 Furious
50 First Dates
American Pie - The Wedding
Bad Boys 2
Bruce Almighty
Bulletproof Monk
Charlie’s Angels - Full Throttle
City of Ghosts
Gothika
Identity
Intolerable Cruelty
Love Actually
National Security
Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna)
S.W.A.T.
Scary Movie 3
Secret Window
Stuck on you
Terminator 3 - Rise of the Machines
The Pianist
The Punisher
The Recruit
The Time Machine
Timeline
Welcome to the Jungle

Toate sunt format mare si in stare destul de buna.
Peace! 8)

All times are GMT +2. The time now is 11:09.