![]() |
probleme ?
Am probleme cand accesez site-ul, implicit forumul, se incarca foarte greu si se blocheaza. La voi merge bine, sau e de la serverul lor ? :((
|
Sigur nu e de la noi. Mie imi merge perfect.
|
si mie-mi merge perfect... e de la tine
|
Daca esti pe astral se intelege. Si la mine are cam aceleasi efecte. Boii astia limiteaza din minut in minut viteza cred... :hmm: :sick:
|
Nu e astral, e mediasat, dar cred ca e tot aia. Faza nasoala e cand scrii ceva mai lung si are legatura si cu filmul, il trimiti , nu ajunge ... si-l pierzi.
M-am fript de cateva ori asa ca m-am invatat minte sa-i dau copy inainte de a trimite, just in case. Curios e ca merg toate bine, numai cinemagia nu. :hmm: |
Originally Posted by nume:
Asta era un bug mai vechi al forumului din ce stiu eu... si nu prea avea legatura cu conexiunile noastra, astora de acasa. Dar de vreun an n-am mai intalnit problema asta[ceva cu php-u?]... Se pare ca mai sunt mici scapari inca... sau e de vine netu. In cazul meu cu incarcatu forumului stiu sigur ca e de la Astral, la tine nu stiu, mai intreaba pe altii de al mediasta cum li se misca cinemagia! ;) |
@ TLD mersi, s-a rezolvat, luasem un virus urat care mi-a facut zob calc. :(( A trebuit sa reistalez tot, ce sa mai, durere de cap. Oricum site-ul mergea greu si inainte si merge greu si acum.
|
da, si eu am problema asta... site-ul merge foarte incet, si din cand in cand, imi da o greseala din aia, care imi inchide toate ferestrele, si care ma face sa reintru pe site, pierdandu-mi toate 'necititele'.... si ma enervez rau de tot.
|
Originally Posted by Nae:
la fel am patit si io de cateva ori :x now, that is not a nice thing to do |
avetzi virusakis oameni buni ... io am distrus PC-ul de la munca shi ce patzitzi voi din cand in cand la mine este "on a daily basis" ...
|
Originally Posted by Gaandalf:
e o posibilitate...tocmai mi s-au inchis toate paginile de internet fara sa se blocheze :D ce bine ca nu-s pe calcul de acasa ci pe unul de la universitate :D |
Originally Posted by Gaandalf:
E ceva si de la site, are momentele lui, de ups and downs ... :hmm: |
io deja nu mai intreb de ce merge greu.e de la virusi ca-l mananca pe unu din iubita mea familie sa incerce toate siteurile care n-ar trebui deschise si downloadeaza toate prostiile.ce marfa!tre sa formatez tot!
|
Prima datã când scriu înt-un forum, aºa dacã mesajul ãsta ajunge unde nu trebuie, scuze.
Întrebare: unde în mama dracului pot sã fac rost de revista Cinemagia în Timiºoara?????? La Capitol ºi la Timiºul tot spun cã nu au, cã nu au mai primit de luni. M-am sãturat sã tot citesc de pe monitor, printer nu am. Ajutaþi-mã. |
Revistele se trimit lunar si in orasele din provincie.
Se termina insa foarte repede... |
Originally Posted by emanuel:
|
Nu stiu unde se pot gasi, dar intre timp site-ul asta e plin de bug-uri. Postezi si nu se vad posturile. Asta cam de 2 zile de cand cu avatarul de 1 km a lui Gaandalf.
La autentificare da erori ... "this page cannot be found", dupa care te trezesti automaticaly sign in. (parca forumul nu avea optiunea asta?) :shock: |
Originally Posted by nume:
Confirm. Si mie imi da aceeasi eroare uneori. |
hmmmm, nu penste greseala asta n-am dat inca...
dar pe aia veche tot o mai am cu: "internet explorer made an invalid command. the pages you are curently using must be shut down." p.s. si site-ul asta tot la viteza de melc beat a ramas. |
Originally Posted by Danny:
Poate ma lamureste si pe mine cineva care e faza cu cookies astea. |
All times are GMT +2. The time now is 08:29. |