![]() |
Let's come together...adica meeting Cinemagia
Nu "cum" together ca nu e momentul pt. cumshot fiesta ci come together as in meeting. Ce ziceti de Sambata sau Vineri? Care vrea...sa se bage p-aici si sa dea cu ciocu'. I'll be waitin' .
|
Sambata count me in.
Si Cristo. Poate si daniel (daca nu e ocupat cu altceva). Asteptam locul. |
damn it, da frustrat ma mai simt... tocmai sambata, cand eu vin duminica !
|
Originally Posted by notorious:
vino mai devreme :D we're more important :D |
Re: Let's come together...adica meeting Cinemagia
Originally Posted by Nightwane:
ca in melodia Moby, dar acolo era "People", nu "let's".
That is very disturbing :huh: |
dacaa duceti persoane peste 18 ani vin si eu.
|
i'm in.
|
good...we need more people. :P
|
you need more women...
:) [insert flattery now] :D |
Originally Posted by Lady_Skar:
insert Michael Flately? :P hai vino ca eu cu cine discut despre trenul ala? |
Re: Let's come together...adica meeting Cinemagia
Vreau si eu .... numai ca am niste probleme cu transportul, sa vedem. Unde are loc meetingul ? Tot in Frame ? Aveam o idee, dar o tin pentru mai incolo. :) (Nightwane, daca vine si monroaica faza cu cumshot-ul e posibila. :D) |
mda, suna interesant
pan sambata mai e ceva timp |
Count me in....
|
daca vine si Mala Portugal, MinRep, Korben, Cherry, Jay, Notorious, Nume, BeNnY, Leonard, Nae, Serghei... ma alaturi si eu. desi mi-ar conveni mai mult duminica.
|
90% vin.
|
Originally Posted by herbert:
bine, bine ! mai multe voturi pt duminica, va rog ! :w00t: de fapt, de ce nu poti, totusi, sa organizezi mitingul duminica, nightwane ? stiu ca luni o incepe scoala, so what ? oricum, daca se termina la 10 seara ca data trecuta, o sa ai ocazia sa-ti faci beauty sleep-ul. 8) |
Duminica si eu..... nu de alta dar ii vreau si eu pe herbert si pe notorious(cu care nu prea am vb).... Hai ca se face gasca....
Am o propunere si mai interesanta pentru cei din provincie care nu pot sa ajunga... Facem si o mica inregistrare pe care am sa o pun pe un CD si am s-o trimit... Asa ca sa va prezentam personajele principale. Aduc eu camera... oki? Trebuie sa fie toti de acord... |
provincia e de acord, jay 8)
|
Originally Posted by notorious:
i need 365 days for my beauty sleep. ok fie...duminica cine vine ? |
parca as veni si eu... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:34. |