![]() |
Asteptate in 2005
Batman e pe primul loc. Poate nu o sa ma dezamageasca.
Altele ar fi: Alone in the Dark, Constantine, BloodRayne, Sin City, Ring 2, King Kong, The Woods. |
Batman Begins is looking pretty sweet!
de asemenea episodul 3 Revenge of the Sith... who isn't looking forward to that? Fantastic Four, War of the Worlds, Blade Trinity si ceva pretty close to my heart: Finding Neverland cu Johnny Depp si Kate Winslet. |
HP 4, Charlie and the Chocolate Factory...si multe alte filme adorabile.
|
Cel mai asteptat: "The War of the Worlds" (daca ajunge in 2005) si sper sa nu fie o mare dezamagire, avand in vedere ca se cam grabesc sa-l termine. Apoi ar mai fi "The Aviator", "Finding Neverland", "Closer", "Sideways" si "Ray" dintre cele care se anunta a fiind favorite la Oscar-uri, iar din cele anuntate: "Harry Potter 4" (am impresia ca asta o sa fie naspa rau de tot), "Charlie and the Chocolate Factory", "Final Cut", "Lemony Snicket" si (duh!) "Star Wars Episode III - Revenge of the Sith"!
|
Cel mai asteptat e SW 3-ul urmat indeaproape de HP4 dupa care Lemony Snicket
|
Batman Begins
The Aviator National Treasure Closer Harry Potter 4 Meet the Fockers Finding Neverland The Ring 2 Ladder 49 |
Astept:
Harry Potter 4 Star Wars 3 The Aviator Cursed (Christina Ricci) Finding Neverland Si cam atat... Restul care nu le tin minte inseamna ca nu le astept cu adevarat... Ah, mai e ala: The Life Aquatic Of Steve Zissou (sau cum se chema...) |
Deci clar Revenge Of the Sith este cel mai ashteptat film al anului. Dupa filmul asta totul se opreshte ... acum aflam "how the shit went down" ... dupa 27 de ani se termina... :(
Altceva ? ... Batman Begins War Of the Worlds Kindom Of Heaven Constantine The Ring 2 King Kong Iar ce mi-a trezit in ultima vreme curiozitatea a fost : Aeon Flux, Fantastic 4, Meet The Fockers, Be cool (Get Shorty2) shi cam atat ... |
Ar mai fi si Mr. and Mrs. Smith, dar nu stiu cand vine la noi...
|
Originally Posted by Pinky:
|
Ce-ar mai fi pe langa Episodul 3 si pe langa Batman Begins? Un Kingdom of heaven, un Sin city, un unleashed, Fantastic 4... Mr and Mrs Smith (dupa ce am vazut traileru azi...), Blade trinity (care am auzit ca a cam dezamagit...)... Si cam atat pt sf asta de an.. Nu imi mai vin in minte acum alte filme. Oricum sper sa fie un an mai bun si din punct de vedere al filmelor... ;)
|
Nu astept nimic de la 2005. E greu de crezut ca filmul va mai lovi la anul. In schimb mi-e groaza la gandul ca am o tona de Filme de recuperat din trecut. :((
|
I am still waiting for 2046 dammit....
|
Originally Posted by europe_east:
pana la urma o sa-l iau de pe net ... (ce de kakao suna). Io inca ashtept in Constanta ... Elephant shi Reconstruction ... :(( |
War of the Worlds, Sideways (care vine si la noi... yeepeeeee :D ), Saw, Team America (am vazut ieri Making the Movie, nu puteam sa ma opresc din ris :) ), Finding Neverland, Closer...
|
Originally Posted by christi:
Nu incurajez pirateria dar sunt realist ... Peace! :D |
Originally Posted by Gaandalf:
Pai apare in martie, cred ca mai rezist pina atunci...... Si cu "Saw" la fel, string din dinti pina in februarie :) |
Originally Posted by christi:
|
astept:
Revenge of the Sith(filmul asta promite, totul e perfect, de la titlu, pana la trailer, vocea lui vader si ochii lui skywalker inainte sa treaca de partea inamicului) mr and mrs smith(pentru ca joaca cei mai atragatori oameni de pe planeta si se va lasa cu scantei. n-am mai vazut de mult un film de actiune bun) Sin City (cei care stiu despre ce e vorba, inteleg) in schimb, filme care nu impresioneaza: batman( mie nu mi-a placut niciodata tipul asta, si-n plus, nu-i nimic altceva decat un nou film cu 'nija') war of the worlds ( ce subiect de film poate fi mai stupid ca asta: martieni omorati cu bacterii). |
Originally Posted by bill_the_butcher:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |