![]() |
Intalnire Cinemagica de Sarbatori
Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun am prilejul de a va invita la o intalnire cinemagica care va avea loc acolo unde vreti voi, cand vreti voi.
Eventualii participanti sunt rugati sa se anunte. PS Misto cifre: Utilizatorii nostri au scris un numar de 77777 articole Avem 3100 utilizatori inregistrati |
Pai eu propun saptmana viitoare... cam pe marti sau miercuri... dupa-amiaza...
|
Vad ca nu prea sunt multi interesati... Cand or sa fie oameni care sa se intalneasca stabilim si data/locul
|
I'm interested! :)
Oricum nu fac nimic de sarbatori... de Revelion probabil o sa stau pe net. Cooooooool... 8) |
Pai daca ma vreti si pe mine la intalnirea asta... ar trebui sa fie saptamana viitoare pana miercuri... dupa aia intru in vacanta si de net si de oameni...:P
|
mie mi se pare o ide f misto
|
Poate sa vina emi imbracat in Mosu' :lol: :w00t: :happy:
|
uuu meeting Cinemãgãria? cool... cine vine si cine NU vine?
|
marti.. gen spre seara... cine ar fi dispus?
|
Pana acum cred ca yo, ogto, jay, Lady S, Nightwane & Korben
|
haideti oameni buni! Nu ma lasati singura cu oamenii astia. :)
They may need protection! 8) |
Ramane marti pe seara? Unde? Vreti poze? (nu le pun aici, le dau participantilor)
|
unde ne intalnim? la ce ora? unde mergem? ce facem? aduce cineva bere? ;)
|
.care aduce bere la minori vine politia si il ia.
|
Originally Posted by Jay:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
mda, chiar pare a se meriota efortu
ne vedem marti astept detalii |
Eu propun ori Frame unde imi place atmosfera... ori Hanul cu Tei unde sunt mese lungi, putem sa luam vin fiert :D and I love the music.
Just an idea... 8) |
Confirm Marti... maine adica ... La Hanul cu Tei... la ora 18.00(de ce 18.00? Pai mi pot sta mai mult de 20.00.... sorry) ....
Cat despre foto.... mai bine nu... cel putin eu ies ca dracu'... astept... confirmari... |
All times are GMT +2. The time now is 11:13. |