![]() |
Daca merge ca o rata, face ca o rata si arata ca o rata...
E O CONSPIRATIE A GUVERNULUI!!!!!!
iaca asa stateam eu acum in loc sa-mi invat pentru testul la relatii publice de luni la care o sa iau 2 si ma gandeam la conspiratii. Conspiratia mea preferata este aceea conform careia nu am ajuns niciodata pe luna. :D Nu zic da sau ba, doar ca nu sunt asa de sigura we made it. Anyway, aveti vreo conspiratie preferata? So many to choose from... cine l-a ucis pe JFK... SIDA a fost creat de guvernul american... Elvis nu a murit, s-a inors pe planeta lui natala. :D Aveti una la care aderati sau care pur si simplu va face sa radeti? |
Conspiratia lumii impotriva mea, ca in "truman show"
(sau poate sunt prea obsedata de filme) :? |
Favorita mea apartine unui personaj deranjat la tartacuta si din 4 in 4 ani candidat la presdentie. Iar teoria lui ii acuza de legaturi imorale pe Rona Hartner si Emil Constantinescu :D Doamne ce show a fost!
|
.favorita mea?
cea in care de fapt nu exista lume. then again,t's a short line 'tween conspiracy 'n paranoia. |
Un Matrix, ceva? :P
|
.pai in matrics egzista lume.count me out.
|
Conspiratia mea preferata este aceea invatata la istorie: cum ca in vreme ce altii construiau catedrale, noi, romanii, ii aparam pe altii de turci.
|
Originally Posted by europe_east:
|
Masterpiece conspiracy - P.O.D.
|
nu stiu daca intra si o anume "conspiratie a mintii" daca pot sa-i zic asa... lumea este o inventie a lu creeru propriu, thus keeping you away from reality (itself) :huh:
|
Originally Posted by K's:
Care-i problema? Era o metafora anyway... |
:? se vroia o glumita...
|
mi se pare cat se poate de clar
1 Nu am ajuns pe luna cel putin nu in 1969 (parca asta era anul) 2 jfk a fost ucis de serviciile secrete americane la fel si marilyn monroe 3 cuplul ceuasescu traieste in cuba in zona 53 (asta o stiu de la sofer de taxi) 4 evreii controleaza structurile statului american si deci conduc lumea 5 exista extraterestrii infiltrati [printre noi singura chestie pe care nu o pot crede e cu "elvis is still alive" pentru ca eu vreau ca el sa fi murit ca un vierme obez si drogat ce era evident era "o glumita' dar am o parere f proasta dsp elvis |
Originally Posted by europe_east:
As mai adauga aici : Mihai Viteazu a fost un sfant care i-a zdrobit pe turci si pe toti cotropitorii barbari , el nu i-a tait un deget ci ambele maini lui Sinan Pasa. Turcii de rusine au falsificat istoria. Copia dupa spada data de turci lui bombonel e de fapt originalul , iar Ecaterina Teodoroiu era virgina. Si tot asa... |
Originally Posted by nume:
|
cuplul ceuasescu traieste in cuba in zona 53 (asta o stiu de la sofer de taxi)
:lol: la coada la asociatia de locatari: 'ceausescu il sustine din umbra pe vadim, dar il saboteaza hotii astia'. parol! |
1- Aterizarea pe luna din 69' conspiratzia mi se pare foarte reala ... shtitzi k era perioada aceea cu The Race to space ... Americanii aveau nevoie de cat mai multa istorie ... so they made it ... l-au filmat pe Neil cum a sarit pe ici colo pe luna...
2 - Pearl Harbour ... motiv intemeiat sa intre in razboi ... 3 - 9/11 - alt motiv sa ia petrol din Afganistan shi sa intre in Irak ... 4 - masoneria, shi candidatul manchurian - alte 2 conspiratzii preferate ... |
All times are GMT +2. The time now is 08:37. |