![]() |
Zona animata
Am vrea si eu sa propunem infiintarea unei sectiuni dedicate animatiei.De ce e nevoie de asa ceva?Pentru ca momentan nu exista una.Animatia e o parte importanta(cea mai importanta 8) zic eu) a cinematografiei si e pacat ca nu poate fi discutata aici pe forum intr-un cotlon al ei...
Pina acum am vazut ca Mala sustine ideea.Daca mai sunt si altii,veniti de sprijiniti... |
Eu sunt de acord cu ideea cu toate ca genul nu intra in sfera preocuparilor mele. De ce nu ? Atata timp cat se pare ca sunt destui interesati. Am observat ca mai este si Bulumulu ...
Am votat da. |
presupun ca o sa inculda si animatii brainwashing (Disney-like) dar si chestii mai serioase sau mai normale, nu? am votat da :D
|
:w00t: :love:
|
Am votat cu fara sens, asta pentru ca dupa animatiile date azi la Cinemaiubit ti se face lehamite de bibici pixelizati si dati cu after effects.
|
Eu sunt de acord cu crearea unei sectiuni "Animatie", am votat pentru, dar am cateva retineri. Sper ca nu se va discuta doar de Disney, South Park si Cartoon Network...
|
.ar fi excelent sa se discute si tehnici de animatie si istoria animatiei si tot ce intra in aceasta zona(chiar si kitsch...pardon,anime).Da'asta presupune sa fim citiva makar care sa putem discuta.
...Ambra,erau experimentale? |
Fara sens
|
Da pt ca si-asa apar o gramada de thread-uri despre animatii deci de ce sa nu aiba si ele locul lor?
|
cred ca este o idee foarte buna deschiderea unui astfel de subiect...imi dau seama uneori cat de putine lucruri stiu despre animatie...chiar as vrea sa stiu mai multe si despre tehnici, si despre micile filmulete de animatie...
|
Intrebarea nu este daca avem nevoie de o astfel de sectiune, intrebarea este daca ii costa ceva s-o faca.
rasp. e clar nu, deci "da", faceti o categorie animatie. |
:) in continuare, astept un semn de aprobare sau dezaprobare din partea moderatorilor...
|
Originally Posted by raptor:
da, dar proaste, in comparatie cu anul trecut. oricum, cind apareau cei din oradea cu animatii gen 'calendar', fluiera lumea intr-o veselie. |
este o sectiune cum nu se poate mai necesara
pentru simplul fapt ca exista f multe animatii in afara de cinamiubit si cartoon network si disney dintre care unele exceptionale daca tot e propunerea lui raptor gasesc ca ar fi nimerit sa fie el moderator pentru a evita chestii de genu "sterg asta ca-s moderator si mi se pare o prostie, ce pu## mea, dati-va cu capu de pereti daca vreti" |
Se va face o sectiune animata, si DA, raptor va fi moderator. Am vorbit deja cu el. Aveti insa putina rabdare...
|
this is good news
|
:hmm: ...si la ce a folosit, pina la urma?...stau si ma gandesc... :(
|
na, cu votul meu a ajuns la 85%, vreo 18 votanti, daca am vazut bine, adica destui cat sa duca in spate o astfel de sectiune, nu? :D
|
Vreau animatie pe forum!
![]() P.S.: Caut firme de productie cinematografica doritoare sa ma sponsorizeze pentru a cumpara drepturile de copyright ca sa scriu un scenariu pentru o ecranizare a serialului de animatie Pokemon... :huh: Nu radeti! VORBESC FOARTE SERIOS! S-ar putea face o productie independenta daca cineva ar sponsoriza pentru cumpararea catorva programe de efecte speciale... |
Originally Posted by alakazam:
In mod serios, iti sugerez sa incerci la urmatorii: Warner Bros., Universal, MGM! |
All times are GMT +2. The time now is 16:00. |