![]() |
CALEA HAZARDULUI
Ce ati face daca ati pune mana pe jackpotul de la loterie?
|
.ce ati face daca ati pune mina pe jackpot-ul cinemagia?
|
l-as pleca din tara
|
I-as arde ca sa nu ma plictisesc.
|
O sa ma imbrac in "culorile pamantului" sa nu ma gasiti :P
|
lipseste o optiune: "n-as mai munci o secunda" :lol:
|
As face un film
|
Despre ce si ce subiect?
|
ash calatori ...
dupa kre ash achizitziona o vila in Alpi shi asha face snowboarding pana mi-ash pierde mintzile. |
If I had a million dollars, I'd do it with two chicks at the same time. F'kin A...
|
... cred ca n-as face decat sa bucur, si sa continu asa ca pana acum, doar numai cu un pic mai multa 'libertate'.
|
Originally Posted by ogto:
Interesting... era un fragment intr-un Hustler mai vechi despre viata sexuala a lui Puskin. Acolo sa vezi tu imaginatie. Nu doua ... cinci. |
Dupa situatia voturilor vad ca mai toti si-ar lua casa si masina. Dar ce te faci la un moment dat daca de bine ce iti este cheltui banii si te trezesti intr-o zi ca nu mai ai din ce sa ti le intretii... Ca femeia si casa trebuie intretinute.... de voie de nevoie.... cineva mi-a spus ca si-ar deschide un bussines in Monte Carlo aici pt. localnici impozitele sunt foarte mici. In ceea ce priveste turismul situatia sta invers. Asa ca ar fi o sursa de venit continuu.
|
Pai vinzi masina si mai traiesti o perioada din banii respectivi-asta in functie de ce masina ti-ai cumparat. Dupa care vinzi casa si te muti la apartament si iar mai traiesti o perioada. Dupa aia iti iei garsoniera , divortezi, nevasta iti ia jumatate din ea , jumatatea care-ti ramane o bei si ajungi boschetar. :D :D :D
|
Mai am borcanele in pivnita.... poate "Hazardul" ma ajuta si le vand si pe alea... :shock:
|
ce as face daca ash castiga ???
Cred ca ash incepe ,in sfarsit , sa MUNCESC -:) |
De acord cu tine Silver Boy dar nu pt. altii ci pt. mine.
|
jakpot ma gandeam azi ...stand talamb cu biletul in mana si asteptand norocoasele ...daca as putea sa-mi tin in frau bucuria si delirul de a fi castigat.SA NU SPUI PUR SI SIMPLU NIMANUI CA AI CASTIGAT.Sa te duci dupa 3 saptamani la loterie , singur , si sa-ti validezi biletu si sa stai un an fara sa stie nimeni ca ai pus-o .Nici familia nici prietenii (evident sa nu apari acasa cu un porshe).Sa-ti continui viata "aparenta" de sarantoc , sa nu te afisezi ...Cati ar rezista?
|
Pai unul deja exista : castigatorul de la spp, tipul in locului caruia se prezentase tristul ogica. Din cat a rasuflat in presa, individul lucreaza in continuare in spp, locuieste tot la bloc si are aceiasi masina. Banii i-a pus la banca.
|
Originally Posted by silver_boy:
Eu as rezista. Mi-as lua o masina. Mica, dar noua, una care sa nu bata la ochi. Apartament dar nu casa. Si in rest un bussines. Cel mai bine e sa nu stie nimeni ca ai bani. Altfel intri in vizor si nu e bine. Mai bine iti vezi de treaba ta, taci si ... faci. That's how I see things... 92 de miliarde report la 6/49 saptamana viitoare. |
All times are GMT +2. The time now is 06:47. |