Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   CALEA HAZARDULUI (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85439)

jackpot 17 Nov 2004 07:29

CALEA HAZARDULUI

Ce ati face daca ati pune mana pe jackpotul de la loterie?

raptor 17 Nov 2004 11:21

.ce ati face daca ati pune mina pe jackpot-ul cinemagia?

BeNnY 17 Nov 2004 12:58

l-as pleca din tara

PoliFanAthic 17 Nov 2004 18:20

I-as arde ca sa nu ma plictisesc.

jackpot 17 Nov 2004 18:34

O sa ma imbrac in "culorile pamantului" sa nu ma gasiti :P

cherryblossom 17 Nov 2004 19:00

lipseste o optiune: "n-as mai munci o secunda" :lol:

Jay 17 Nov 2004 22:05

As face un film

jackpot 18 Nov 2004 17:49

Despre ce si ce subiect?

Gaandalf 19 Nov 2004 10:11

ash calatori ...
dupa kre ash achizitziona o vila in Alpi shi asha face snowboarding pana mi-ash pierde mintzile.

ogto 19 Nov 2004 13:44

If I had a million dollars, I'd do it with two chicks at the same time. F'kin A...

Nae 19 Nov 2004 15:39

... cred ca n-as face decat sa bucur, si sa continu asa ca pana acum, doar numai cu un pic mai multa 'libertate'.

jackpot 19 Nov 2004 18:05

Originally Posted by ogto:

If I had a million dollars, I'd do it with two chicks at the same time. F'kin A...

Interesting... era un fragment intr-un Hustler mai vechi despre viata sexuala a lui Puskin. Acolo sa vezi tu imaginatie. Nu doua ... cinci.

jackpot 19 Nov 2004 18:09

Dupa situatia voturilor vad ca mai toti si-ar lua casa si masina. Dar ce te faci la un moment dat daca de bine ce iti este cheltui banii si te trezesti intr-o zi ca nu mai ai din ce sa ti le intretii... Ca femeia si casa trebuie intretinute.... de voie de nevoie.... cineva mi-a spus ca si-ar deschide un bussines in Monte Carlo aici pt. localnici impozitele sunt foarte mici. In ceea ce priveste turismul situatia sta invers. Asa ca ar fi o sursa de venit continuu.

nume 19 Nov 2004 18:29

Pai vinzi masina si mai traiesti o perioada din banii respectivi-asta in functie de ce masina ti-ai cumparat. Dupa care vinzi casa si te muti la apartament si iar mai traiesti o perioada. Dupa aia iti iei garsoniera , divortezi, nevasta iti ia jumatate din ea , jumatatea care-ti ramane o bei si ajungi boschetar. :D :D :D

jackpot 19 Nov 2004 18:40

Mai am borcanele in pivnita.... poate "Hazardul" ma ajuta si le vand si pe alea... :shock:

silver_boy 19 Nov 2004 21:29

ce as face daca ash castiga ???
Cred ca ash incepe ,in sfarsit , sa MUNCESC -:)

jackpot 21 Nov 2004 13:27

De acord cu tine Silver Boy dar nu pt. altii ci pt. mine.

silver_boy 22 Nov 2004 04:43

jakpot ma gandeam azi ...stand talamb cu biletul in mana si asteptand norocoasele ...daca as putea sa-mi tin in frau bucuria si delirul de a fi castigat.SA NU SPUI PUR SI SIMPLU NIMANUI CA AI CASTIGAT.Sa te duci dupa 3 saptamani la loterie , singur , si sa-ti validezi biletu si sa stai un an fara sa stie nimeni ca ai pus-o .Nici familia nici prietenii (evident sa nu apari acasa cu un porshe).Sa-ti continui viata "aparenta" de sarantoc , sa nu te afisezi ...Cati ar rezista?

nume 22 Nov 2004 06:31

Pai unul deja exista : castigatorul de la spp, tipul in locului caruia se prezentase tristul ogica. Din cat a rasuflat in presa, individul lucreaza in continuare in spp, locuieste tot la bloc si are aceiasi masina. Banii i-a pus la banca.

jackpot 22 Nov 2004 09:59

Originally Posted by silver_boy:

jakpot ma gandeam azi ...stand talamb cu biletul in mana si asteptand norocoasele ...daca as putea sa-mi tin in frau bucuria si delirul de a fi castigat.SA NU SPUI PUR SI SIMPLU NIMANUI CA AI CASTIGAT.Sa te duci dupa 3 saptamani la loterie , singur , si sa-ti validezi biletu si sa stai un an fara sa stie nimeni ca ai pus-o .Nici familia nici prietenii (evident sa nu apari acasa cu un porshe).Sa-ti continui viata "aparenta" de sarantoc , sa nu te afisezi ...Cati ar rezista?

Eu as rezista. Mi-as lua o masina. Mica, dar noua, una care sa nu bata la ochi. Apartament dar nu casa.
Si in rest un bussines.
Cel mai bine e sa nu stie nimeni ca ai bani. Altfel intri in vizor si nu e bine. Mai bine iti vezi de treaba ta, taci si ... faci.
That's how I see things...
92 de miliarde report la 6/49 saptamana viitoare.

All times are GMT +2. The time now is 06:47.