![]() |
Magnatul
A vazut careva "Magnatul" al lui Serban Marinescu? Am citit niste cronici dezastroase despre el...
|
Recomand thread magnat la Acum pe ecrane, ca tot va rula de vineri. Mutra lui Visan nu-mi inspira incredere ca-mi va placea filmu'- mai ales si dupa gafa de la Gala TIFF.
|
Saptamana trecuta a fost pe National TV un talk-show cu titlul 'Magnatul - filmul anului' (asta cu filmul anului suna mai degraba a paranoia decat a filmul anului). Din secventele pe care le-am vazut parea sa fie un film din gama star foods.
Anyway, pe mine, cand ii vad pe Visan, Dinica si Malaele in acelasi film, ma apuca o lehamite :sick: |
Originally Posted by Mala Portugal:
Da la astia le sta bine sa joace roluri de "porci", dar l-as exclude din aceasta categorie pe Malaele care are farmecul lui. |
Cand zic porc ma refer la om plin de sine si nu altcceva
|
O tampenie. Decor de telenovela, actiune MINIMALA de telenovela, totul cu staif de teatru tv. M-a dus cu gandul la filmele(cred ca erau teatre tv) cu comunisti ilegalisti si Margareta Pogonat, alea in care cele 3 generatii ale familiei stau de vorba in sufragerie in toate combinatiile posibile (fiecare cu fiecare, cate 3, toti la un loc) si din cand in cand se mai uita unu pe geam si zice "Afara se intampla ceva."
Plictiseala, peisaje, fix o singura tema muzicala reluata tot filmul in game diferite. SCENARIU DE 2 LEI. De fapt scenariu scolaresc cu actiune 0 (ZERO). Un presedinte de grup media afla ca o sa moara de cancer. Asta se intampal in preajma alegerilor fix cand il preseaza smecherii partidului de guvernamant sa treaca de partea lor cu trust cu tot, altfel il lichideaza datorita datoriilor mari pe care le are la stat. Scrieti copii o compunere in care sa imaginati ce o sa faca magnatul. Dupa lucrarea elevului , Bogdan Ficeac s- facut si film. Dupa ce am vazut in film elevul cred ca este clasa a 6-a si prefera sa se uite la telenovele in loc sa citeasca romane de aventuri sau politiste. Pacat de actori, mare pacat. Toti isi fac datoria cu prisosinta, scenaristul si regizorul ar trebui injurati cu pietre pt prostia in care i-au platit sa joace. Ana Ularu rules. Naturalete comparabila cu a alor batrani. Sfatul meu e sa stati acasa sau sa mergeti la un cinema unde se fumeaza ca o sa fie plictiseala mare la film. |
M-a dus cu gandul la filmele(cred ca erau teatre tv) cu comunisti ilegalisti si Margareta Pogonat, alea in care cele 3 generatii ale familiei stau de vorba in sufragerie in toate combinatiile posibile (fiecare cu fiecare, cate 3, toti la un loc) si din cand in cand se mai uita unu pe geam si zice "Afara se intampla ceva."
:lol: , hai ca m-ai facut sa-mi aduc aminte de ele... |
cred ca dino a nimerit-o din plin... filmul este plictiseala la grad maxim, si te doare capu' de cum este filmat. tare trist.
pacat de toti actorii mari care chair sunt foarte buni, si care in filmul asta apar, dar nu sunt pusi in evidenta. nici ei nu pot salva filmul asta, pentru ca inafara de ei, nimic nu este bun. si cum a scris si dino, ana ularu rules. si cam asa si este.... daca vreti sa-l vedeti, atunci merge-ti, dar sa nu va intoarce-ti injurand, ca n-are rost. |
INCREDIBIL NAE, admiti(pentru prima data cred), ca un film romanesc poate fi prost. E un semn bun, inseamna ca incepi sa depasesti faza aia de care-ti spuneam la cinematografia ro.,parca.
|
Originally Posted by nume:
:( there is no such site |
Originally Posted by nume:
nu nume, cred ca si atunci m-ai inteleg gresit... eu recunosc care filme sunt proaste (adica care nu mi-au palcut) si cele care sunt bune (adica cele care mi-au placut)... si filmul asta nu mi-a placut deloc... bine, pot din nou sa apar ideia 'hai ca-i un film de-al nostru' dar nu are nici un rost. insa mie atunci italiencele mi-a palcut, nu a fost genial, dar nici execarbil, dar asta, asta chiar este prost... si asa ca nu ma ascund. p.s. nu am zis nici o data ca cinematografia romaneasca nu are si filme proaste... p.p.s. du-te nume si uita-te si la asta, te rog eu... o sa vezi diferenta iontre el si italiencele... o sa ma intelegi. |
c'est o diferenta foarte mare de la filme proaste pana la filme care nu-mi plac...
Personal nu ma voi duce la Magnatul... sunt sigur ca va fi un dezastru... let's call it a hunch.... @Mala... avem ceva cu Dinica? |
Originally Posted by Jay:
|
Mda... parerea mea e ca, la un moment dat, se scriu roluri speciale pentru el... intradevar cu aceleasi coordonate.. dar pe mine nu prea ma deranjeaza... la cei 70 si ceva de ani pe care-i are.. e impresionant ca joaca cu atat de multa energie..
|
Brando e de mult pe Everest, cu mult inainte ca primul om sa paseasca acolo.
|
mda... cam toata cinemat. ro. este plina numai cu roluri pret-a-porter... fiecare dintre 'monstri sacri' a cinemat. ro. are rolul "lui"... si din el scapa numai foarte greu, si numai daca este bun de tot.
... de exemplu horatiu malaiele... el chiar a reusit. in damen tango a fost f. bun, si si acuma in magnatul joaca un rol interesant... el a cam reusit trecerea asta... pana la urama... care din voi a vazut filmul asta? |
Io! Pot sa spun ca Visan face un rol bun /in orice caz, incomparabil cu cel din Noro/, ca regia mi s-a parut mai buna ca scenariul, ca Marinescu dozeaza bine emotia... Zic sa-l vedeti. Intr-un fel, tema filmului este ”ironia sortii” sau ”roara vietii”, adica azi esti in top, maine in rahat...
|
pai bine... vad ca din 5 persoane care stau de vorba aici, numai 2 l-au vazut...
cred ca merita sa vezi un film, si APOI sa discuti despre el... altfel tot site-ul asta nu are nici un fel de rost. ma intorc cand s-a mai vazut. |
Bey, sincer. Imi pare rau de filmu` asta. A fost o plictiseala de zile mari. Nici nu shtiam cum sa mai stau pe scaun. Da` muzica mi-a placut. :) Atat a fost okey... Atat...
|
Din cate am inteles filmul asta nu merita marele ecran. Asa ca il astept pe TVR international.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:51. |