![]() |
Iconoclast vs Clasic
Ca unul dintre sustinatorii cei mai ferventi ai sectiunii Iconoclast, nu imi place sa vad cum sectiunea respectiva, gindita pentru promovarea, disecarea, adorarea filmelor rare & extreme a devenit invadata de o gramada de prostii alb-negru, filme vechi & other bullshites. Solicit crearea unei noi sectiuni, Clasic, unde sa zaca aceste filme. Am pus si un poll.
|
Bine mai.
|
Depinde.
daca baga acolo "gone with the wind", atunci imi iau un PROtVmagazin in loc de cinemagia. Daca pun chestii misto, SF-uri vechi and stuff, merge. poate ar trebui sa faceti un "Iconoclast Classic" :happy: |
.dar de fapt de ce e iconoclast vs. clasic?ca de fapt nu vrei unu' din doua cii doua din doua/
|
poate nu au loc in "revista" pt ambele... :sleep:
|
.eu am impresia ca era vorba de forum.
|
Si eu :)
|
Un da covarsitor. Fiind un forum de film, mi se pare chiar normal sa exista o disociere mai rafinata intre cele doua chestiuni.
|
@ Ambra , am si eu o intrebare pt. tine. HERZOG & KINSKI se incadreaza sau nu la iconoclast?... asta dupa parerea ta .
|
eu propun sa facem sectiunea ICONOCLASIC !! :lol:
|
ar fi tare daca ar aparea un nou capitol in revista "clasic"
iar aici pe forum e binevenit! mi se pare foarte buna o aerisire a forumului in general. |
Pai e rubricuta biografica Monstri. Sacri :o
|
Eu propun sa se creeze o sectiune intitulata Ambra Blu. In felul acesta nu vor mai exista niciodata intrebari despre ce se incadreaza acolo si ce nu. Ambra Blu va fi cel care va posta subiectele si tot el va fi cel care va raspunde. Nici un intrus, cea mai pura si cool sectiune a Forumului. ;) Pe bune. Altminteri, sunt de acord sa fie si o sectiune Clasic, da, da' numai cu conditia de mai sus.
|
@AMBRA , imi dadusesi un raspuns la intrebare( se incadreaza Herzog & Kinski la iconoclast?) Ai raspuns "Tind spre da", dupa care vad ca ai sters raspunsul. Te-ai razgandit? 8)
|
Originally Posted by europe_east:
Mai taie. Sectiunea Iconoclast va ramine asa cum am gindit-o noi initial, inainte s-o minjiti voi cu bullshituri care, speram ca de saptamina viitoare, isi vor gasi locul la muzeu, la clasice, alaturi de bibelouri, macrameuri si discuri de big-up. |
Originally Posted by nume:
Lolozaur. Nu, nu m-am razgindit, dar nu dadea bine la lobby. |
ma simt asa de obosit , bradar ambra :D. sustin creearea unei sectiuni de filme clasice, imbracate in costume de epoca, cu printese si printisori in calesti, cu manierisme si snobisme.
as vrea sa aflu totusi care e termenul de expirare a unui film pt. a-si face un locusor in noua sectiune? ce facem cu 'pulp fiction' din iconoclast? ii dam copy sau move? |
.or sa fie filme A.A.B. si P.A.B,probabil.deduceti.
|
@ Ambra , dar "nu dadea bine la lobby".Esti sigur? Sa-ti improspatez memoria cu ce ai scris la iconoclast, :oops: herzog & kinski?
|
Originally Posted by nume:
Mon ami, have you started packing yet? |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |