![]() |
Pelicule romanesti de epoca
Salut! Are careva vreo idee de unde as putea gasi filmulete romanesti de epoca din perioada interbelica si nu numai, filme de propaganda comunista... Va multumesc si astept un raspuns.
|
La Cinemateca se dau asemenea filme, trebuie doar sa-ti iei programul si sa le urmaresti, o sala - UNION , e linga sala palatului , cealalta JEAN GEORGESCU parca, nu stiu unde e , dar sigur o sa-ti spuna cineva de aici. Si pe tvr cultural mai era un documentar despre filmele astea, inclusiv cele cu ceasca , realizat de Laurentiu Damian.
|
inainte de a baga un nou thread, gaseste locul potrivit: in cazul de fata fie la 'cinematografia romaneasca', fie la 'vreau sa stiu' !
|
eu ma refeream la a le gasi in format .avi , .mpeg, ... sau in orice alt format compatibil cu PC-ul. Mersi
Si scuze pentru neincadrararea la subiect. :oops: |
succes cu dc++-ul atunci... :lol:
|
Am gasit ceva...
Am gasit cateva clipuri pe site-ul Centrului National al Cinematografiei.
Daca intereseaza pe cineva: http://www.cncinema.abt.ro/SecventeFilme.aspx Puteti descarca cateva filmulete din Arhiva Nationala de Filme ( ANF ). Pe DC++ slabe sanse sa gasesc asa ceva... |
confuzie
Omul care vrea filmulete de propaganda probabil ca le vrea pentru acasa,face parte din seria de fanatici si ,sau colectionar.Sfatul meu este sa instaleze pe calculator oDC,si sa caute acolo.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:41. |