Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Lucruri ridicole (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85337)

emaneul 23 Oct 2004 16:08

Lucruri ridicole

Va propun sa scriem pe acest topic lucruri ridicole ce ati semnalat prin diverse filme. Ce ziceti?

Leonard 23 Oct 2004 18:24

eu sunt de acord

christi 23 Oct 2004 18:50

incep eu: Steven Seagal :)

emaneul 24 Oct 2004 08:06

Sa zic eu una de model

Sa dau eu un exemplu ca sa vedeti la ce m-am referit :
- Cand Rambo era ranit in mina sau nu mai stiu unde, a luat praf de pusca si si-a pus in rana iar dupa aceea pur si simplu au sarit scantei din rana lui pe de o parte si cealalta iar el tot a luptat in continuare.

PoliFanAthic 24 Oct 2004 11:03

Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.

keyzer soze 24 Oct 2004 12:46

cutiuta cu autografe din 'the terminal'

nightsorrow 26 Oct 2004 15:54

Originally Posted by PoliFanAthic:

Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.

Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv?

Nightwane 26 Oct 2004 16:12

Originally Posted by nightsorrow:

Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv?

tot personajul e ridicol... culminand cu moartea sa "pe-na-la".

BeNnY 26 Oct 2004 20:26

ha ha. Punctul pe I !

Jay 26 Oct 2004 21:10

Scrisoarea de la final, primarita, tipa din statie... de fapt tot filmul... Italiencele

Blue 27 Oct 2004 18:31

He he

Poate unii nu vor fi de acord cu mine, dar mie mi s-a parut ridicola scena aceea spre finalul filmului "Salvati soldatul Ryan" unde muribundul " Tom Hanks" ii spune lui "Matt Damon" sa isi traiasca viata dupa ce mai devreme trasese cu pistolul in tanc. In fine, cam tot filmul mi s-a parut ceva foarte penibil, sacrificiul atator oameni pentru a salva unul singur mi s-a parut ceva de domeniul povestilor fantastice ce le citeam prin clasele 1-5.

nightsorrow 27 Oct 2004 19:51

To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'...

Gaandalf 28 Oct 2004 08:04

Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:

keyzer soze 28 Oct 2004 09:37

cat despre privata ryan: faza de final cu familia americana... :sick:
si, tot ridicol, 'our beloved president of the us of a', in 90% din filmele hollywoodiene (o bila alba pt nixon-ul lui oliver stone, though...)

notorious 28 Oct 2004 11:32

copacii vorbitori din LOTR.

terminatorul injumatatit din 'the terminator' care o fugareste pe linda hamilton prin presa hidraulica.

poantele din 'la bloc'.

'vlad nemuritorul' (filmul in sine, din pacate).

corinka 28 Oct 2004 12:20

Am remarcat o chestie "clasica" in mai multe filme de actiune. Eroul/eroina principala trebuie salvata, asa ca au loc urmariri,impuscaturi etc., mor nspe mii de oameni ca sa scape unul si asta e considerat happy-end! Penibil!

BeNnY 28 Oct 2004 12:41

Originally Posted by Gaandalf:

Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:

Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks!

skip 28 Oct 2004 16:10

sfarsitul lui ROTK

abbadon 28 Oct 2004 16:16

resident evil II : scena in care monstrul ala super hidos devine sentimental...de ce???? :sick: adevarul e ca cine nu ar deveni sentimental in fata unei femei ca mila jovovich???! :love:

BeNnY 28 Oct 2004 17:06

A, ridicol este sfarsitul de la Hell-Boy in care cel mai smecher dintre smecheri a murit destul de usor... si, macar de avea si el o forma. Ma rog, a fost destul de patetic ce usor l-a omorat pe ala rau.

All times are GMT +2. The time now is 17:28.