![]() |
Lucruri ridicole
Va propun sa scriem pe acest topic lucruri ridicole ce ati semnalat prin diverse filme. Ce ziceti?
|
eu sunt de acord
|
incep eu: Steven Seagal :)
|
Sa zic eu una de model
Sa dau eu un exemplu ca sa vedeti la ce m-am referit :
- Cand Rambo era ranit in mina sau nu mai stiu unde, a luat praf de pusca si si-a pus in rana iar dupa aceea pur si simplu au sarit scantei din rana lui pe de o parte si cealalta iar el tot a luptat in continuare. |
Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.
|
cutiuta cu autografe din 'the terminal'
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv? |
Originally Posted by nightsorrow:
tot personajul e ridicol... culminand cu moartea sa "pe-na-la". |
Originally Posted by PoliFanAthic:
ha ha. Punctul pe I ! |
Scrisoarea de la final, primarita, tipa din statie... de fapt tot filmul... Italiencele
|
He he
Poate unii nu vor fi de acord cu mine, dar mie mi s-a parut ridicola scena aceea spre finalul filmului "Salvati soldatul Ryan" unde muribundul " Tom Hanks" ii spune lui "Matt Damon" sa isi traiasca viata dupa ce mai devreme trasese cu pistolul in tanc. In fine, cam tot filmul mi s-a parut ceva foarte penibil, sacrificiul atator oameni pentru a salva unul singur mi s-a parut ceva de domeniul povestilor fantastice ce le citeam prin clasele 1-5.
|
To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'... |
Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:
|
cat despre privata ryan: faza de final cu familia americana... :sick:
si, tot ridicol, 'our beloved president of the us of a', in 90% din filmele hollywoodiene (o bila alba pt nixon-ul lui oliver stone, though...) |
copacii vorbitori din LOTR.
terminatorul injumatatit din 'the terminator' care o fugareste pe linda hamilton prin presa hidraulica. poantele din 'la bloc'. 'vlad nemuritorul' (filmul in sine, din pacate). |
Am remarcat o chestie "clasica" in mai multe filme de actiune. Eroul/eroina principala trebuie salvata, asa ca au loc urmariri,impuscaturi etc., mor nspe mii de oameni ca sa scape unul si asta e considerat happy-end! Penibil!
|
Originally Posted by Gaandalf:
Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks! |
sfarsitul lui ROTK
|
resident evil II : scena in care monstrul ala super hidos devine sentimental...de ce???? :sick: adevarul e ca cine nu ar deveni sentimental in fata unei femei ca mila jovovich???! :love:
|
A, ridicol este sfarsitul de la Hell-Boy in care cel mai smecher dintre smecheri a murit destul de usor... si, macar de avea si el o forma. Ma rog, a fost destul de patetic ce usor l-a omorat pe ala rau.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:28. |