![]() |
Untitled Spaceballs Sequel
Tadadadam! Mel Brooks si-a anuntat intentia de a produce un nou Spaceballs, ca incalzire pentru SW: Ep3. Cel putin aceasta este dorinta lui, de a termina filmul inainte de al treilea episod SW, dar proiectul este inca intr-o faza de inceput. Citeam la imdb pe forum ca s-ar putea sa-i zica (desi eu unul ma indoiesc) Spaceballs 3: The Search for Spaceballs 2. 3-ul probabil ar fi ca sa intre-n ton cu SW, dar altfel, mi se pare cam...neatragator titlul.
|
The funny part is that: In Spaceballs 1, yogurt spune: "with god's blessing maybe we'll meet again in Spaceballs 2: The Search For More Money". God has blessed them.
|
Originally Posted by ogto:
Sper sa iasa o parodie buna shi sa nu-shi bata joc de ea sa iasa un kitsch. Ar fi pacat. |
la cati ani are brooks o cam da bu bata in balta...iar comediile lui sunt bune pt copii din scoala primara cel mult.
|
Originally Posted by capitain:
|
am vazut eu history of the world si umorul e depasit...insa in copilarie imi placeau, so...
|
Originally Posted by MinRep:
Ii dau credit lui captain. P.S. - mia placut Robin Hood shi barbatzii in izmene. Unele faze chiar au fost dragutze. |
The Producers e favoritul meu; cuplul Gene Wilder - Zero Mostel este extraordinar si fiecare personaj este de indragit in tampenia lor. Nici Blazing Saddles nu e rau, chiar din contra...finalul face toti banii.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:43. |