![]() |
Milionarii de weekend
ma asteptam sa fie prost
dar am ras si am apreciat cateva chestii din film asta nu inseamna ca ar vreo capodopera, da merita o vizionare platita 3/5 dar se prea poate ca dupa scursura de expres sa fiu eu prea generros ce`am apreciat 1 ca e o comedie la care pana si eu am ras 2 montajul 3 ca tudor chirila se dovedeste a fi un actor PENIBIL foarte bine, sa se rezume la muzica lalaita, ca acolo s-a aciuiat 4 prestatiile lu vasluinanu si celalalt protagonist, mihai b....nu mai tin minte 5 imaginea 6 masina albastra dar cel mai mult masina rosu inchis care e vizibila doar cateva secunde intr-un garaj 7 ideea de a-i pune in film pe kitty cepraga, mircea badea ( si oreste, desi nu mi s-a parut vreodata suportabil, da apare putin) Minusuri 1 maria dinulescu care in anumite momente rateaza total replica 2 scenariul (mai exact ultima parte) care o ia mai rau decat carmazan pe aratura cu sanatorii si chestii de un jeg colosal pentru ca sfarsitul sa ramana tot neclar...jenant 3 faptu ca regizorul e "baiatu lu..." in cazu de fata geo saizescu si din aceasta cauza nu i-a dat nimeni una peste urechi ca sa faca un final decent....mare pacat 4 sauditii (adica moldovenii din basarabia saudita - pt cei care nu citesc frecvent catavencu) care desi sunt ok (oricand e misto sa razi de moldoveni, n`est pas?) sunt "importati" din filantropica 5 muzica si fragmentele de emisiuni tv care plaseaza actiunea in 2001 si fac filmu sa para ...."caduc"? anacronic.... sunt un artificiu ratat pt ca la 3 ani distanta(perioada de post-productie) nu mai dau bine, ai un fel de senzatie ca urmaresti a doua cadere a constantinopolului 6 re3clama la Collins si tuborg ( macar nu sunt prea mascate) 7 vedetele tv (de la care nimeni nu are pretentia ca ar putea juca) ar fi trebuit puse si in alte ipostaze kitty sa faca topless mircea badea sa mai pape o mama de bataie oreste- chiar ar fi putut fi exclus total.... |
Dragutz film!
Mie mi-a placut filmul. E o comedie destul de reushita in genul celor pe care americanii le scot pe banda. Pe mine m-a facut sa rad si am plecat chiar mutumita din sala de spectacole cu senzatia ca nu am dat banii degeaba. Imi pare rau totusi ca sala era cam goala. Ma asteptam ca totusi sa vina mai multa lume sa vada filmul, mai ales vineri, in ziua in care a aparut.
|
o sa ma duc sa-l vad la un moment dat... dar nu am chef sa dau bani dupa ce am fost la 3 festivaluri unde a trebuit sa fie aratat, si nu a fost. asta m-a enervat, si numai de asta nu m-as duce.
p.s. scuzati ca nu am postat pe topic, dar asta a trebuit spusa. |
Stiti cumva cand o sa-l bage si la alte cinemauri decat la Mall ?
La Mall merg in special pt sunetul 5.1, dar la filmul asta nu e cazu. |
Din cite stiu are premiera in cinematografe pe 29 luna asta, urmariti si voi pe site. Mie mi-a placut f. mult imaginea. Snt multe scene la care se ride pe bune; finalul intr-adevar nu este cel mai fericit, dar filmul merita vazut si chiar revenit cu gasca la el. Si apoi cumparat si DVD-ul care o sa apara peste 3 luni cu director's cut, deleted scenes, scenariu, interviuri... ca sa intelegem de ce s-au certat cei doi. Este primul film comercial romanesc post-revolutionar si arata foarte cool.
Snt de acord cu Korben la ce a spus despre actori/amatori la care mai adaug si interpretarea rolului-cheie, sa-i spun asa, al lui O. Blomov. Dar moldovenii din "Filantropica" snt mai putin militarosi, snt alt tip de personaje, or fi ei tot moldoveni, da' pina si japonezii se disting intre ei. :) |
Apare dvd la el ? asa repede ?
Spune-mi ca pus si sunet Dolby Digital si m-ai facut fericit. |
Sunetul pe DVD sper sa fie cum vrea regizorul. Pe copiile care vor merge in cinematografe este sunet Dolby, dar nu e cum a vrut el...
|
Nu inteleg. Regizorul cum anume voia sa fie sunetu ? Mono ?
|
Originally Posted by Alice_Fluture:
da asta seamana a publicitate... si nici nu vreau sa aflu de ce s-au cerrtat ca nu-s tarantino si rodriguez ca sa conteze conteaza filmu care merita O vizionare platita |
Nu am vrut sa sune a reclama. Pe mine ma fascineaza DVD-urile straine, de pe care uneori inveti mai multe decit la scoala... Si, din ce-am auzit, sper ca DVDu' asta sa aiba cit mai multe extra features, dar mai ales, eu vreau sa vad director's cut. Stai linistit, nu-s eu Catalin Saizescu... :P
|
Angelina Jolie.
Stie cineva care mai sunt preturile pe la Scala ? Am trecut pe langa Patria zilele trecute si m-am crucit. 100k biletu ? Si nici nu se compara cu Multiplexu |
La Scala parca e 80k. Sau ma rog, atita era la "Italiencele".
Cit despre film, super misto. M-a surprins imaginea, montajul si regia, toate la standarde occidentale. Cinematografia romaneasca chiar are nevoie de astfel de filme, de entertainment, care sa arate cit mai aproape de Hollywood. Pina acum n-au fost decit Filantropica si Furia. La minusuri intra Chirila, faptul ca Saizescu nu s-a sfiit sa copieze fara nerusinare unele trucuri regizorale ale lui Guy Ritchie (vezi faza cu individul de pe strada, care era sa fie calcat de masina), si finalul, care e... well... cam penibil. In rest, numai cuvinte de lauda. Si soundtrackul e mortal. Bravo Adi Despot :P |
Milionari de weekend contine cel mai ratat final din cate filme am vazut eu pana acum. Poanta regizorala finala cu nebunii sinistrii tinuti intr-un sanatoriu de lux, nu tzine cald nici cat balegarul pe ogor. Filmul se termina nu atit brusc, cat ilogic. De la un film de actine te astepti sa aiba un fir logic perfect, fara scapari de scenariu. (eg: ce s-a intamplat cu inelul si ce continea forumula magica? ce s-a intamplat cu tinerii prieteni dupa ce au scapat de boris? ce s-a intamplat cu "nebunii" ? cine era mosul cu pipa si cum a aparut in magazinul de arta? cum au aparut bastanii arabi si cei moldoveni in diverse locuri din oras daca ei erau internati in sanatoriu? ce s-a intamplat cu banii dupa ce rachetzii i-au luat din masina de spalat si au rapit-o pe fata din casa de la mare? cum se face ca vara, pe plaja la vama veche la ovidiu nu era nimeni , decat cei 4 amici care faceau baie de parca erau in insule pustii...., cum se face ca noaptea in vama veche erau doar ....cei doi pe plaja...? si lista continua...)
Milionari de weekend e de multe ori incoerent in succesiunea intamplarilor si in motivatiile personajelor. Un banc care putea fi bun, dar spus prost, cam asta e filmul asta. In plus , mi se pare ca regizorul nu prea a stiut ce vrea sa faca. Daca voia film de actiune , mai bine facea film de actiune, dar daca voia comedie de aventuri nu se lasa cu mortzi, sange, injungheri, chiori, mitraliere, si ruleta ruseasca! pe scurt un film ...dezlanat! |
La Mall ruleaza la o ora imposibila, 11 si ceva dimineata. Ma duc sa-l vad daca va rula in alte cinematografe, la o alta ora.
|
Originally Posted by Scorpion:
In primul rand (ca ma zgarie pe ureche :P) la mall suinetul e pe x.3 din ce am observat eu la unele filme... Si sa revenim la romanescul nostru mult iubit... Film cu oreste si badea... :shock: Asta-i cumva filmul celebru pe care-l promovau acu 2 veri, film in care oreste sau badea era viloat de un caine... Asta e umor sau horror... :hmm: |
Pana la urma cum este cu Milionarii astia? A rulat vreo doua saptmani la Mall si abia cum are premiera la Scala?
|
l-am vazut si eu aseara la 'scala', pe 60k, nu pe 80, cum spunea cineva...
trebuie sa zic, in primul rand, ca este primul film vazut la cinema din istorie la care-am plecat inainte sa se termine (cam cu 15 minute, dupa cum am intrebat-o pe tipa cu biletele). poate si pt ca aveam ceva mai bun de facut, sau poate pur & simplu pt ca i didn't fit in in sala aia, la care chiar se radea cu pofta la cele mai tembele replici si situatii. la inceput, am ras, luandu-l ca pe-o parodie facuta evident de niste oameni foarte subtiri la creier, dar apoi am vazut ca tevatura se ia in serios... am incetat sa mai rad, am devenit confuz si de la un moment dat nici n-am mai prins firul logic al evenimentelor, nici nu m-am mai chinuit sa-l inteleg. cred ca e cea mai proasta productie romaneasca din ultima vreme. dureros... iar daca actorii joaca toti ca niste ciubote (de la tudor chirila la tipul ala din reclama la 'golden brau' - cine dracu' poate sa-l ia in serios), filmul desfide cu seninatate notiunea de scenariu: el nu exista, iti da senzatia ca e facut dupa urechea regizorului. saloimis! |
Originally Posted by Floydman:
sunt perfect de acord. |
Vazut shi eu filmu` shi sincer mi-a placut. Cel putzin nu ma ashteptam caun film romanesc sa nu ma plictiseasca. A fost funny. Poate efect mare aavut shi repezentatzia "Parazitziilor"de dupa film shi tot tacamu` de la premiera, dar totushi a fost okey. Deshi te cam lasa cu ochii in ceatza... Totushi ce s-a intamplat cu geanta...? But stil... 8) Uhmm shi mi-am adus aminte. Tipa care a jucat-o pe Miki sau cum o chema, m-a enervat la culme cum shi-a jucat rolu`. Era prea blazata. Mai ales la faza cu Boris, cand era randul lui sa traga cu pistolu`, felul in care striga la el ca e "lash" bla bla, parca era printzesa din padurea adormita... Putea sa mai faca nishte duble la scena aia sau sa schimbe actriza... In fine... :hmm:
|
Filmul este unul bun ... nu foarte, foarte bun dar bun ... in locul lui Serje ... mi-ar fi rushine sa ma mai prezint pe marile ecrane cu subiecte de toata jena ...
Plusuri: - muzica... - personajele ... Nicodim cu ochiul lui :lol: mi-a placut shi all the bad guys... - povestea - kre s-a dovedit a fi foarte previzibila la inceput shi in final foarte imprevizibila... m-a surprins intr-un mod placut. - regia a fost new age in ceea ce priveste cinematografia romaneasca shi chiar mi-a placut tot ceea ce a facut Catalin cu filmul. Kitty - :D - limbajul / dialogurile / - "lunga prestatzie" a lui catalin Saizescu in calitate de angajat al unei benzinarii kre "gets a cap in his ass!" - finalul Minusuri: - sunetul in primele 15 minute in kre ma chinuiam sa descifrez cum ii cheama pe "protagonishti" ... - reclama la Tuborg, Collins shi OMV ("hai mah baga benzina de la OMV k am auzit k ashtia's buni ... :sick: ") - cascadoriile trupelor speciale - scena cu Badea shi Kitty in mashina kre trec pe langa tziganul cu pitbull in bratze este clar copiata dupa SNATCH (throwing the milk out the window) - asta mi s-a parut penibil de evident ... secventza este prezentata atat din punctul de vedere a lui Badea cat shi a tziganului ... - Tudor Chirila care a facut shi imaginea sau nu mai shtiu la ce a contribuit .... - aluzia lui Chirila kum k shi-ar fi dorit sa aiba o formatzie shi sa cante pe scena :sick: Dupa ce k beneficiam de un film mai bun odata la 1 - 2 ani mai suntetzi shi mari critici. Nu zic k filmul nu are "gauri" in comparatzie cu ceea ce vedem zilnic de la Hollywood shi din Europa. Deocamdata acest mic "jumpstart" este binevenit! Oricum filmul este de nota 10 ... chiar dk are minusuri mi-a facut deosebita placere sa vad shi eu dupa o mare pauza un film bun. |
All times are GMT +2. The time now is 01:23. |