![]() |
Descalificarea dintr-un anumit concurs
:? Ma intereseaza care e criteriul dupa care esti descalificat din concurs. Este numele, e-mail-ul sau IP-ul ? :?
|
localitatea.
|
... si culoarea ochilor, si marimea pixului...
|
DA!!
Imi plac ipotezele lansate mai sus, dar sper ca emanuel sau daniel sa ne dea si varianta oficiala. Eu si sotia mea trimitem raspunsurile de pe acelasi computer, si n-am castigat niciodata nimic. Si ursu' din Brother Bear sau DVDul cu "Idiotii" chiar mi-ar fi prins bine!! |
numele
|
Io' selectez obiectul dorit (shrek2 sau starsky & hutch) ... shi knd dau trimite ... nu se intampla nimic.
Am crezut ca e ceva temporar dar azi dimineatza am incercat iar shi acelashi lucru se intampla: NIMIC. |
Ca sa se-ntample ceva tre' sa bifezi unu' din cele doua posibile raspunsuri din stanga-sus.
Ai facut chestia asta? |
Originally Posted by Semaca:
Incerc akum shi la casete/dvdz cu bifatu sa vad dk akolo merge ... shi da akolo mi-a mers ... dar aici nu merge deloc. |
La mine a mers.... ai bifat casutele alea mici din stanga, langa care scrie obiect?
|
Originally Posted by Semaca:
|
Am incercat de 2 ori: o data pe numele meu, si cu toate trei obiectele bifate, o data pe numele sotiei, numai cu Shrek bifat.
A mers de ambele ori.... nu stiu ce sa zic. |
balega asta de browser OPERA era de vina ... din cauza lui nu mergea. ;)
|
Gandalf, la faza aia, de vina e browser-ul. Incearca sa folosesti ENTER dupa ce completezi datele. (te pozitionezi pe un camp - de ex. Telefon si apesi ENTER).
|
All times are GMT +2. The time now is 02:53. |