![]() |
Jackie Brown si QT
In sfarsit l-am vazut si eu si pot spune ca e singurul film de 2h40min la care nu m-am plictisit... Stiu ca multa lume spune ca asta ar fi cel mai prost film al lui QT insa nu mi s-a parut deloc asa ci doar ca stilul lui QT a fost un pic "diminuat" ca sa spun asa pentru ca a folosit mai multi "actori celebrii".
P.S. Am vazut ca nu e nici un topic "Quentin Tarantino" in toata categoria Iconoclast... Ar trebui sa fie |
Re: Jackie Brown si QT
Originally Posted by BeNnY:
Here Here! Ca tot a fost un articol cu el la Iconoclast intr-un nr. anterior... |
Re: Jackie Brown si QT
Originally Posted by BeNnY:
|
Filmul este excelent dar nu multzi au stomacul necesar de a-l "procesa." pity! :(
|
Jackie Brown e cel mai prost film al lui Tarantino, secondat de Kill Bill 2.
|
prost Jackie Brown, mai prost Kill Bill. delir mediocru camuflat al lui Tarantino pe care unii din fanii sai nu-l observa. cultura se face cu "burta pe carte", nu "frunzarind" casetele video.
|
Originally Posted by herbert:
exista cultura mainstream si exista subculturi si contraculturi; exista subsoluri si exista etaje. credeam ca stie asta un critic literar pasionat de echipa de fotbal a greciei si care calca from time to time in dilema veche. |
Originally Posted by Ambra Blu:
De ce nu ti-a placut Jackie Brown? |
o ecranizare dupa rum punch - pe care l-am rasfoit - in care accentul este pus mult pe policier; in care sammy jackson este doar intempestiv si tensionat, nu insa la fel de profund ca in pf; unde de niro apare ceva mai mult ca un cameo; filmul nu sare d eun film politist de duzina, cu poleiala de black film.
|
Ok
|
Originally Posted by Ambra Blu:
nu e nimic adevarat din ce brodezi tu aici. sa-mi placa Grecia? pai asta inseamna ca nu-mi pare rau pentru timpul pierdut privind fotbalul si - mai trist - sa nu fi inteles nimic. critic literar? nu. e o confuzie... celor f. curiosi le ofer detalii precise. dar e mai bine asa. |
cine zicea ceva de tine? |
aha, trebuia sa stiu ca atunci cand esti citat se vorbeste de fapt despre altcineva...
ramane macar adevaru' ca ultimii doi Tarantino e prost... |
ultimul tarantino, al doilea. primul e foarte bun. |
primu', care-l precede pe-al doilea :D, mi s-a parut la fel de bicisnic...
|
nu, este taios, nu bici-snic.
|
Da. JB este un film prost pentru standardele pe care si le/a ridicat QT cand a facut PF. Pe mine m/a surprins in mod neplacut. Ma asteptam la mai mult. L/am si vazut de trei ori, cu rabdare... Cred ca poate impresiona persoanele care nu au vazut PF sau Reservoir Dogs.
|
Originally Posted by nortis:
|
Originally Posted by nortis:
Oricum, "Jackie Brown" nu este CHIAR un film prost, dar mie mi se pare cam pointless... Probabil Tarantino l-a facut numai pentru ca era "indragostit" de Pam Grier, Robert Forster si "Rum Punch". Probabil alte motive au fost aparitiile care se doreau "piperate" a unor tipi si tipe ca DeNiro, Jackson, Fonda, Keaton sau Tucker, in roluri mai mult sau ma putin importante. Pe undeva, povestea e frumoasa, dar nu satisfacatoare. Am vazut filmul acum 2-3 ani, in ianuarie l-au mai dat la TV dar n-am rezistat sa ma uit la el decat pe secvente, de multe dintre ele neamintindu-mi decat vag... Poate e prea lung, ce stiu eu?... Un lucru e sigur: "Jackie Brown" este cel mai slab Tarantino. Nu cred ca pe "KB 2" l-as baga in aceeasi oala (desi...), dar "KB 1" e destul de tare... |
Cui i-ar placea un film de serie B, facut de un regizor care a jucat de obicei in Serie A? Oamenilor de serie B sau celor care cred ca este suficient ca un film sa fie facut de Tarantino pentru a fi un film bun. No way. A se prefera seriale politiste ca NYPD Blue sau Life on the Crime Street (excelent). Jackie Brown nu urca mai sus de un film politist obisnuit.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:29. |