Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   revista cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85039)

dannyg 08 Aug 2004 19:45

revista cinemagia

Salut!
Ma numesc Daniel si sunt din Bacau. Am si eu o singura intrebare. De ce revista Cinemagia nu se gaseste la nici un cinematograf din Bacau? Nu ca ar fi foarte multe (2). M-as bucura daca as gasi revista si in reteaua de distributie a ziarelor si revistelor (contra cost bineinteles). Mentionez ca sunt un fan al disparutei reviste ProCinema. NU SE POATE CA PE PIATA ROMANEASCA SA EXISTE O REVISTA DE CINEMA ACCESIBILA PUBLICULUI????
Tinem legatura!

Gaandalf 09 Aug 2004 07:40

o mica sugestie ca shi-asha suntem la topicul care incurajeaza sugestii: se poate articole mai multe ?

nightsorrow 25 Sep 2004 11:35

Tot o sugestie:Sa se dea calificative filmelor ce apar in revista...findca n as vrea sa merg la toate filmele ce apar si sa fiu dezamagit...pentru voi toate filmele sunt la fel de bune ?

BeNnY 25 Sep 2004 17:16

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...1&hist=0#70301

jona 02 Oct 2004 20:10

De unde pot face rost de ultimele nr din revista? Ca de cateva luni bunicele n-am mai gasit nimic. Cinematografele nu prea mai dau semne bune. Help! :((

oana_radu 20 Oct 2004 10:42

revista cinemagia

am citit cu in ultimul numar al revistei cinemagia
un articol despre un film frantuzesc inspirat de piesa de teatru "PORUMBELUL" :sick: de A.P. Cehov.
poate "Pescarusul"...e alta pasare,iar diferenta dintre un porumbel si un pescarus mi se pare evidenta...

Bogie 20 Oct 2004 10:55

Quote:

pentru voi toate filmele sunt la fel de bune ?

Evident! E o revista scoasa pentru a promova filmele, indiferent de valoarea lor. Cele mai multe articole sint ilizibile...doar cateva merita citite (ce imi vine acum in minte sint articolele lui Ambra Blu despre NBK si Wild at heart..sper sa nu ma insel)

K's 20 Oct 2004 12:08

L-ai uitat pe cel despre 21 Grams- my fav. ;)

TLD 20 Oct 2004 20:03

Pt cei care nu gasesc revista in orasul lor.. singura sansa ar fi sa rugati pe cineva de pe forum sa vi le trimita.. Alta solutie nu vad...

M0n0 30 Oct 2004 21:26

Alta solutie ar fi sa le dld de pe site...

notorious 03 Nov 2004 21:31

ultimul nr din cinemagia l-am luat dupa ce-am iesit de la 'the bourne identity'. in afara de articolul semnat de ambra blu (desi mi s-a parut putin cam ratacit la 'fight club'), este pur si simplu o revista de reclama cinematografica, inadmisibil de non-critica. la fel ca B-24-FUN. noroc ca e sponsorizata si apare gratis, ca altfel ma indoiesc ca ar cumpara-o careva.

am citit revista in tren, in sageata, in timp ce dadeam o raita pe-acasa. altfel, nu stiu daca aveam rabdare sa stau s-o 'anal-izez'...

PoliFanAthic 03 Nov 2004 23:24

Mai apare, sa zicem, in Timisoara?

KORBEN 04 Nov 2004 00:38

Re: revista cinemagia

Originally Posted by oana_radu:

am citit cu in ultimul numar al revistei cinemagia
un articol despre un film frantuzesc inspirat de piesa de teatru "PORUMBELUL" :sick: de A.P. Cehov.
poate "Pescarusul"...e alta pasare,iar diferenta dintre un porumbel si un pescarus mi se pare evidenta...

:D :D :D
:shock: :shock: :shock:
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

notorious 10 Nov 2004 10:11

dar ce pretentii sa mai avem de la o revista care da 'man on fire' printre cele mai bune filme ale anului ???!! :sick: :((

nume 12 Nov 2004 03:37

Cuprinsul revistei online este identic cu cel al cinemagiei din cinematografe?

Mala Portugal 12 Nov 2004 10:10

Da, revista din cinemauri e tot aia pe care o poti downloada de pe prima pagina

nume 12 Nov 2004 14:11

Multumesc.

KORBEN 01 Dec 2004 20:45

artoclu dsp incredibilii mise pare sun jeg de jeg
istoria pixar CHIAR NU MA INTERESEAZA
si oricum nu are ce cauta in juam de articol.......
:sick:

K's 02 Dec 2004 09:04

Si te mira? Exceptind iconoclastu, toate articolele sint lungi istorii (inutile) ori ce s-a intimplat pe, linga si sub platoul de filmare. Jeturi de slobos.
Plus ca la staruri sint insiruiri de filme, intre cuvinte-cliseu. Si interviurile sint luate din revista semestriala a liceului.

Still: de ce nu mai scrie ALS? Sa fie doua articole worth reading.

nume 02 Dec 2004 12:36

Unde e sectiunea asta "iconoclast", ca mi s-a aburit monitoru' navigand in cele 40 si ceva de pagini si tot n-am gasit. Revista mi se pare maculatura, un fel de gazeta de perete cu ce s-a mai intamplat prin lumea filmului. Regret Pro Cinema-ul :((

All times are GMT +2. The time now is 19:48.