Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Hellboy (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84986)

Alex Leo Serban 31 Jul 2004 10:23

Hellboy

FOARTE simpatic! kiar nu m-asteptam sa-mi placa atit de mult. ron perlman mortal, replici super, stage & costume design, plus efecte speciale - darimatoare! un excelent divertisment de vara. nu-l ratati!!

zizi 31 Jul 2004 10:39

ma amuza mult ca ai dat-o pe filme d-astea de gradinitza...

in primul rand, e un film facut de catre un studiou de efecte speciale care s-a lansat pe piatza shi trebuia sa-shi demonstreze "maiestria shi profesionalismul", drept urmare a cautat in disperare ceva....shi a ieshit hellboy.

M_olecula 31 Jul 2004 14:16

Mi-a placut mult la filmul asta ca Hellboy lua pe toata lumea la misto , le dadea niste replici care te faceau sa razi , in rest filmul a fost dragut , nu e plictisitor , merita vazut !

herbert 31 Jul 2004 14:34

intre "capodopera" si "filmu' de gradinita" - summa criticii de film romanesti...

iepurilah 31 Jul 2004 16:48

Am mai zis...prostie de film!

Alex Leo Serban 01 Aug 2004 08:03

who the f.u.c.k. a zis ceva de 'capodera' in leg. cu hellboy!?! :?
herbert dear, tu poti sa sesizezi nuante intr-o postare pe forum? eu am zis doar ca e simpatic si ca merita vazut. nu am prejudecati legate de 'genuri', asa ca nu vad de ce m-as priva de anumite placeri... (care nu, nu sint nici macar 'guilty'!) ;)
a bon entendeur, salut!

i_matei 01 Aug 2004 14:40

Sincer mi s-a parut o aberatie... e un film facut doar de dragul efectelor speciale nimic mai mult... Poate copiii sub 10 ani sa il aprecieze sau cei cu mintea lor sa il aprecieze, in rest slabe sperante...
Toate benzile desenate vad ca au ajuns acum subiect de film... asteptam cu interes momentul cand vor trece la ecranizarea "Sandy Bell", "Aventurierii spatiului", etc...

herbert 01 Aug 2004 19:30

Originally Posted by Alex Leo Serban:

who the f.u.c.k. a zis ceva de 'capodera' in leg. cu hellboy!?! :?
herbert dear, tu poti sa sesizezi nuante intr-o postare pe forum? eu am zis doar ca e simpatic si ca merita vazut. nu am prejudecati legate de 'genuri', asa ca nu vad de ce m-as priva de anumite placeri... (care nu, nu sint nici macar 'guilty'!) ;)
a bon entendeur, salut!

of course, maestre, pot sa prind nuantele gandirii tale originale, dense & sclipitoare, dar era important pentru public sa mai bagi ceva explicatii. eu stiu ca uneori "cazi in pacatul" placerilor cinefagului - privesti comedii savuroase, bine facute, stupide, oligofrene s.cl. (eu aproape ca urasc comedia, dar asta e tragedia mea!) – dar nu toata lumea cunostea acest detaliu. acum stie...
chiar asa, cine are dreptul sa-i interzica omului practicarea placerilor?
si de ce reactionezi cu atata iritabilitate la cuvantul “capodopera”? -avem cumva prea multe!? – (am exagerat in bine). altii au fost mai duri – “film de gradinita”, “stupiditate”, “prostie de film” (exagerand in rau) – astea nu te-au deranjat?
well, iti spun si eu Gruss & Gluck si poate discutam pe subiecte mai putin comice.

Ambra Blu 01 Aug 2004 20:39

Originally Posted by herbert:

"cazi in pacatul" placerilor cinefagului

De unde trebuie sa admitem ca si eu si Burroughs have our ways of coining nouns, easily adapted by other users.

herbert 02 Aug 2004 00:22

Originally Posted by Ambra Blu:

Originally Posted by herbert:

"cazi in pacatul" placerilor cinefagului

De unde trebuie sa admitem ca si eu si Burroughs have our ways of coining nouns, easily adapted by other users.

daca trebuie - nu ma costa nimic, admitem, dar nu vad nci o legatura...
ca tot veni vorba de Burroughs, iata un citat: "Language is a virus."

Alex Leo Serban 02 Aug 2004 10:28

1. 'film de gradinita' e si e.t., ceea ce nu-l impiedica sa fie una din capodoperele cinema-ului (na, c-am bagat si 'gradinita', si 'capodopera' in ac. fraza, sic!)
2. ma cam sperie cei care nu gusta comediile si 'filmele de divertisment'... imi vine sa le zic: get out of yr libraries & get a life!
3. cind vine vorba de 'intoleranta', 'iritare - priviti, nu mai departe, postarile lui herbert legate de 'fahrenheit 9/11', mmoore sau - in general - oricine are alta opinie decit el ;) si e vorba de 'intoleranta', 'iritare' 'pure' - ca sa zic asa: adik, nu se aduc argumente!
(cum fac eu.)
so...
PS mai e o kestiune care ar trebui dezbatuta: pe forum intra si foarte multi regizori, scenaristi, etc, iar acestia - uneori - iau parte cu aprindere la discutii pro/contra filmelor romanesti; mi se pare ok, si e dreptul lor - fireste; dar - in conditiile in care nu stii ca x este kiar autorul filmului y (laudat de x, deci un fel de 'yx'), postarea fiind facuta (desigur) la adapostul pseudonimitatii (!), despre ce 'etica a forumului' mai vorbim? :?

herbert 02 Aug 2004 13:41

1. 'film de gradinita' e si e.t., ceea ce nu-l impiedica sa fie una din capodoperele cinema-ului (na, c-am bagat si 'gradinita', si 'capodopera' in ac. fraza, sic!)
2. ma cam sperie cei care nu gusta comediile si 'filmele de divertisment'... imi vine sa le zic: get out of yr libraries & get a life!
3. cind vine vorba de 'intoleranta', 'iritare - priviti, nu mai departe, postarile lui herbert legate de 'fahrenheit 9/11', mmoore sau - in general - oricine are alta opinie decit el ;) si e vorba de 'intoleranta', 'iritare' 'pure' - ca sa zic asa: adik, nu se aduc argumente!
(cum fac eu.)
so...
PS mai e o kestiune care ar trebui dezbatuta: pe forum intra si foarte multi regizori, scenaristi, etc, iar acestia - uneori - iau parte cu aprindere la discutii pro/contra filmelor romanesti; mi se pare ok, si e dreptul lor - fireste; dar - in conditiile in care nu stii ca x este kiar autorul filmului y (laudat de x, deci un fel de 'yx'), postarea fiind facuta (desigur) la adapostul pseudonimitatii (!), despre ce 'etica a forumului' mai vorbim? :?

1. mai intolerantule :P , mereu dreptule :P , propun sa sarim garduceanul gradinitei (mama paine alba coace - noi zburdam voios/ pentru pace, pentru pace - multumim frumos!), ca puerilizam forumul...

2. las' sa fie, te rog, si un om mai trist pe lumea aceasta, care nu priveste deloc (sau foarte rar) comedii. nu sunt periculosi tipii astia, te asigur, doar asa, au un mai dezvoltat sentiment al tragicului. si-apoi, intr-o lume caragialesca..., cum e cea romaneasca, face bine ca in peisaj sa mai apara si cate un incruntat...

3. iti multumesc ca tii sub observatie dosarul meu "anti m moore". e reconfortant sa stii ca esti citit...

4. chiar asa, mai regizorilor & scenaristilor care intrati pe Cinemagia, va rog sa va deconspirati, ca e foarte greu de discutat cu voi, ascunsi dupa pseudonime xy-te. noi ( ei lasa, unii dintre noi mau curajosi...) suntem cu pieptul dezgolit, iar voi va ascundeti sub haina groasa (si lasha! - ma completeaza mania) a anonimatului. rusine sa va fie!

BeNnY 02 Aug 2004 16:46

Desi criticii sar cu stele multe pentru Hellboy, vad ca nu a fost (este) foarte apreciat in randul "omului de rand"... Ciudat, parca trebuia sa fie invers.

KORBEN 02 Aug 2004 18:02

hellboy e o chestie atat de tampa incat nu ai cum sa-i reprosezi ca nu are creier si ca e tampa
o fi povestea de kko, da e divertisment la maxim
nu ca mi-ar parea inteligent dar are dialoguri amuzante, e EXTRAORDINAR de bine facut ( imaginea e mai mult decat ok), si mai e si cu Selma Blair
9/10
parerea mea de detractor al lu lotr

KORBEN 02 Aug 2004 18:12

Originally Posted by i_matei:

... asteptam cu interes momentul cand vor trece la ecranizarea "Sandy Bell", "Aventurierii spatiului", etc...

si eu astept aventurierii spatiului pe marile ecrane
si ar merge si sanchi bell da sa fie interpretata de jenna jameson
in alta ordine de idei hellboy e much better than spiderman

Alex Leo Serban 03 Aug 2004 09:04

KORBEN ARE DREPTATE! (chit ca eu n-am vazut - inca - spiderman) 8)

Demona 04 Aug 2004 17:09

... asteptam cu interes momentul cand vor trece la ecranizarea "Sandy Bell", "Aventurierii spatiului", etc...

Hai ca s-a ajuns la Johnny Bravo. Nu eshti curios de Dexter Laboratory sau Cow & Chicken? Ultima chiar ar fii "cool" to see it... What about Samurai Jack sau 2 Stupid Dogs? :D

Gaandalf 05 Aug 2004 06:57

KORBEN ARE DREPTATE! (chit ca eu n-am vazut - inca - spiderman) 8)

Ai mey ALS! Mai intai zici k ai fost la Helboy shi tzi-a placut - ceea ce dovedeshte ca nu petreci tot timpul cu filme clasice shi serioase - nu te-a afectat mucegaiul ala de snobism al multor cinefili care vad o risipa de bani pe filmele de gen HELLLBOY - shi pe urma zici k spidey 2 nu e bun deshi nu l-ai vazut ... "cataloghezi" filmul cu panglica la ochi.
Poate ma inshel ... poate.
Originally Posted by Demona:

Hai ca s-a ajuns la Johnny Bravo. Nu eshti curios de Dexter Laboratory sau Cow & Chicken? Ultima chiar ar fii "cool" to see it... What about Samurai Jack sau 2 Stupid Dogs? :D

Samurai Jack se face sigur ... deja scenariul este gata shi se cauta actor. De abea ashtept. Am vazut ambele sezoane la Cart00n. Restul cu Dex shi Cow & "Chickin" je ne sais pas.

MinRep 05 Aug 2004 08:14

Originally Posted by Gaandalf:

Samurai Jack se face sigur ... deja scenariul este gata shi se cauta actor.

Poate il pun pe Steven Seagal... :hmm: (nu stiu de ce am impresia ca rolul i se potriveste... pacat ca nu stie sa joace...)

Gaandalf 05 Aug 2004 09:08

Originally Posted by MinRep:

Originally Posted by Gaandalf:

Samurai Jack se face sigur ... deja scenariul este gata shi se cauta actor.

Poate il pun pe Steven Seagal... :hmm: (nu stiu de ce am impresia ca rolul i se potriveste... pacat ca nu stie sa joace...)

:? Mi se face rau ... shi la propriu shi la figurat. Ala abia se mai tzine pe chishioare. Sper sa nu faca vreo prostie asha cum au facut cu The Green Lantern shi l-au racolata pe Jack Black ptr rolul principal.
Serialul este de nota 10 shi sper sa nu strice filmul cu vreun actor de mana a10a.
Sa revenim la topic... sper ca Hellboy 2 sa fie mai bun ca primul shi sa aiba un villain mai credibil nu Rasputin sau alta figura istorica de mult rasuflata.

All times are GMT +2. The time now is 13:30.