![]() |
cinema Studio
de ce nu mai e in baza de date programul acestui cinematograf?
saptamana asta ruleaza LadyKillers, atat la Hollywood Multiplex si la "Glendale Studio", cat si la Studio (conform b24-fun si a altor programe de gen sau conform afisurilor propriu-zise de la Studio), ori pe situl cinemagia (de ex pt ziua de maine)gasim acest film doar la Glendale si la HM. Solicit o explicatie. |
Explicatia este ca saptamana aceasta nu am primit programul de la ei.
Acum apare pe site. |
mersi pentru completare. functioneaza chestia cu rezervarile pe baza cardului cinemagia?
|
Da, evident.
|
Aceeasi e explicatia si pentru cinematograful Victoria din Cluj?
|
De asta nu stiu...
Acum e o intreaga bulibaseala cu cinematografele din provincie... multe dintre ele s-au privatizat, iar RADEF nu mai trimite programarea de la ele. Trebuie sa luam legatura direct cu ei, si iti dai seama incurcaturi, sunt la inceput si se misca mai greu... Speram in cateva saptamani sa se mai descurce lucrurile. |
I see.....frumos ar fi sa ia ei legatura cu voi mai ales ca din cate stiu mai arunca din cand in cand cate un ochi pe cinemagia :)
|
Apropos de cinematografele din Cluj (ca astea ma intereseaza), de ce nu actualizati informatiile despre locatii? Cinematograful Victoria nu mai corespunde datelor de acolo, iar nici tarifele pentru vreunul dintre cele 4 sali din Cluj nu este corect. Pot sa dau o mina de ajutor- asta in cazul in care nu trebuie sa luati direct legatura cu cei de acolo.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:11. |