Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Mihai Bendeac (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84906)

isteata 05 Jul 2004 23:54

Mihai Bendeac

Ce parere aveti despre el? :w00t:

Dan Gerose 06 Jul 2004 12:21

?!?

Asta cine-o mai fi ? :sick:

marx 06 Jul 2004 14:36

Probabil vibratorul a lu' isteata.

Gaandalf 06 Jul 2004 14:56

ce bomba de topic! - Mihai blah blah blah - ce parere avetzi despre el ?
nu shtiu dk sa rad sau sa te impush deshteapto!
Zi-ne shi noua cine e mihaitza asta ...

Jay 06 Jul 2004 21:49

BANI DIN CER
de Ray Cooney
regia: Horatiu Malaele
cu: George Mihaita, Virginia Mirea, Mihaela Teleoaca, Dan Tudor / Mihai Bendeac, Eugen Racoti, Gheorghe Danila, Serban Georgevici.

Teatrul de Comedie prezinta o alta premiera, cu un alt personaj celebru: "Lady Di", de Tomislav Zajec, in regia Andreei Vulpe. Jucata la nou inaugurata Sala Studio, piesa il are in rolul principal pe Sandu Pop, alaturi de Mihaela Teleoaca, Serban Georgevici, Mihai Bendeac si Dan Morariu.

Opaaa am gasit un mesaj de-al sau pe Cinemagia.ro ...hai ca dau un link...: http://www.cinemagia.ro/actor.php?ac...=1790&h ist=0

isteata 06 Jul 2004 23:23

Bravo, Jay! Ti-ai facut temele, in cer scuze pentru ca nu am dat detalii despre el. Rog a va uita la www.comedie.ro sectiunea Biografii->Actori :o

marx 08 Jul 2004 14:25

Originally Posted by isteata:

Bravo, Jay! Ti-ai facut temele,

Si cum il premiezi tu pe Jay? Cu o mica felatie?

Dan Gerose 08 Jul 2004 14:38

Ahaaa !

In sfarsit, ne-a lamurit cineva ! iertati-mi ignoranta. :((

Gaandalf 08 Jul 2004 16:06

Re: Ahaaa !

Originally Posted by Dan Gerose:

In sfarsit, ne-a lamurit cineva ! iertati-mi ignoranta. :((

IDEM

Jay 08 Jul 2004 21:24

Originally Posted by marx:

Originally Posted by isteata:

Bravo, Jay! Ti-ai facut temele,

Si cum il premiezi tu pe Jay? Cu o mica felatie?

U must be joking ... :D

isteata 08 Jul 2004 21:54

chiar glumea! :hmm:

Jay 08 Jul 2004 22:00

Mda... mi-am dat seama....

Dharma 12 Jul 2004 18:28

Am scris despre el si la "Voi despre actori"(subiectul-Razvan Oprea).N-am stiut cum sa deschid eu un subiect nou cu numele lui.Bravo "isteato" ai fost mai priceputa.Joaca si in "A XII a noapte".Am vazut spectacolul de nu stiu cate ori.Il iubesc.Am sa revin... :oops:

isteata 12 Jul 2004 23:26

Mihai Bendeac

Cum se face ca te-ai indragostit de el? Este inca la inceput. Sper ca nu te-ai indragostit intradevar, nu uita ca este un actor. Ceea ce vezi tu pe scena e o imagine. :o

zizi 13 Jul 2004 01:06

1. asha cum spunea raposatul pyron, pt. actorashi de teatru, shi opinii legate de prestarile lor din piesele de teatru cautatzi "teatromagia.ro"....dak avetzi noroc.
2. pentru cei ne-paraleli cu filmul, baiatu' in cauza a jucat in "milionari de week-end", pelicula care ishi va face premiera intr-un viitor din ce in ce mai departat(de buna ce e, probabil)...
3.in pelicula mai sus mentzionata, bendeacu' e fix k la teatru....deci revenitzi va rog, la 1.

Dharma 13 Jul 2004 14:17

De unde stii? :x Ai vazut filmu'?A mai jucat intr-un film.Strain.Am uitat cum se numeste.Daca habar n-ai,taci si tine pt.tine.Daca te-ar invita la o cafea sa vezi ce repede ti-ai schimba parerea.Din fericire,nu cred ca ai avea ce sa discuti cu el... :P Cat despre partea cu dragostea,e un fel de-a spune.Insa sunt convinsa ca l-as putea iubi enorm si in alt fel.

Danny 13 Jul 2004 14:26

:lol: :lol: :lol:

Ma scuzati...nu m-am putut abtine...

zizi 13 Jul 2004 15:45

Originally Posted by Dharma:

Insa sunt convinsa ca l-as putea iubi enorm si in alt fel.

:D :D :D

(pt. toate gagautzele care au chef de iubire, lasatzi-va nr. de tel pe private message, sa va demonstram talentele noastre actoricesti...si sa va iubim, de 3 ori pe zi.)

Jay 13 Jul 2004 18:04

Sunteti nebuni.... :D :D :D

isteata 13 Jul 2004 21:28

Mihai Bendeac

Chiar ca sunteti nebuni, sau mai degraba gelosi. Dar nu aveti de ce. Cel putin nu in cazul meu. Am mai vazut si pe alt forum cum unele declarau cat de mult il iubesc. Eu zic ca e o pers normala, ca si noi.
Leg de filmul strain, probabil va referiti la "Gunspowder , treason and plot". Nu am amanunte. "Milionarii..." am auzit ca o sa aibe premierea anul asta, dar nu stiu cand. De altfel din 2003 ne cam "ameninta", cica probleme tehnice(sonorizare), se spunea nu mai stiu pe ce site.
Dharma, cum de tocmai el, mai exista si alti studenti de la UNATC in Comedie (era o curiozitate, nu un repros). ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:09.