![]() |
Richard Oschanitzky
stric si eu o intrebare:are vreunul idee unde pot sa gasesc soundtrack-urile din "cu mainile curate","ultimul cartus" si ...cam atat,ca pe urma mi se pare c-a murit.e vorba de marele Richard Oschanitzky,compozitor roman de jazz(si nu numai,c-a compus si muzica clasica,vreo 2 concerte ptr.pian etc.).am cautat si pe kazaa si pe dc++ si peste tot si...nimic.adica am gasit filmele intregi,dar eu vreau doar bucata aia care te piseaza la inceput.
|
E foarte greu sa gasesti ceea ce vrei...mai ales ca noi nu avem soundtrack-uri sau nu se promoveaza soundtrack-urile filmelor romanesti.Singura exceptie e Furia...am vazut un videoclip al celor de la Electric Brother care au facut si o melodie din film.Asa ca...trebuie sa te multumesti, deocamdata, doar cu ceea ce auzi in film.
|
Apropo de Electric Brother, a concertat sambata la Timisoara. Ce parere ai despre muzica lui, exceptand coloana sonara de la Furia?
|
Incearca si tu la jazz-isti sau intreaba la Electrecord? (Radiodifuziunea Romana, ceva?)
|
Ce e important e ca Electric Brother are un stil original...am ascultat cateva melodii, unele mi-au placut dar despre restul pot sa zic ca-s doar OK.Asta si din cauza ca nu sunt un fan al electric-jazz-ului...poate un fan ar aprecia cu mult mai mult.
|
A inceput de multisor pe la nu stiu ce trupa, apoi la NSK si acum scoate mai mult singur. Apare pe multe compilatii in strainatate de Nu-jazz, iar ultimul album vi-l recomand cu cea mai mare placere.... Se gaseste in oras la greu... Carturesti, Sony, Dalles... oriunde....
Elctric Brother - cristian stefanescu View www.electricbrother.ro for more infos.... |
Mda... am si am ascultat...
am si vreo trei albume Matze care se gasesc destul de greu...asa ca sa ma laud putin.... |
nah, nu te mai lauda cu matze ca nu e chiar asa de laudat; cu nsk, da, lauda-te, dar lauda-te la mine in mp ;)
|
am un disc cu colinde(marta hristea & vlaicu golcea).de necrezut,suna de incremenesti!ca veni vorbe de matze,parca e a lui bucata aia cu "post-tranzitie"("e foame mare,da' n-avem ce-i face" :lol: ).criminala,o caut si p-aia.da de R.Oschanitzky tot n-am gasit nimic :( .
|
pt. ulrich: pe coperta cd-ului meu de colinde scrie maria raducanu, nu marta hristea.
iar in legatura cu richie cea mai buna solutie este sa vorbesti cu florian lungu daca esti din bucuresti. |
nu,la mine e marta hristea("colinda noastra"-produs de green hours in iarna asta,adica in 2003;sunt niste colinde de la maramu',prelucrate si stilizate de cei de la E.B).o sa incerc sa ma apropii de f.lungu,multumesc(e totusi o personalitate,cred ca e cam greu sa-l sacai cu aiureli d-astea).
|
Originally Posted by ulrich:
aha, nu stiam de colinde cu marta hristea...iar de florian lungu, stai linistit, nu te speria, e un moshuletz super amabil. |
remix tema 'cu mainile curate'
Originally Posted by ulrich:
http://www.esnips.com/doc/5fe32ffd-5...-titles-remix) |
All times are GMT +2. The time now is 05:17. |