Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   HP for REAL fans (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84782)

Galadriel_queen 15 Jun 2004 13:49

HP for REAL fans

Dap... Acum exista un Topic pt fanii ADEVARATI HP. DO NOT MAKE FUN!!! :happy: Si va rog, nu mai scrieti mesaje despre LOTR aici, decat daca aveti intentii bune, si daca totusi o faceti cu intentii rele va rog formulati-le intr-un mod civilizat. :D

MAKE LOVE NOT WAR!!! :lol:

Ionutz55 15 Jun 2004 16:54

BAI PORKERILOR SUNTETI CULMEA! NU VEZI CA NU EXISTA FANI PORKER PE CINEMAGIA, CE NAIBI DESCHIDETI TOPICURI FARA ROST
AM SI EU O SINGURA RUGAMINTE MACAR DACA NU SE POT INCHIDE AMBELE TOPICURI UNUL SA DISPARA :x

Galadriel_queen 15 Jun 2004 16:56

Daca nu iti place topicul nu intra pe el. Apropo.... a venit cineva vreodata sa te insulte pt k nu ii place freza ta? suna cam stupid, dar asa suni si tu akum!

Demona 15 Jun 2004 17:25

HP = Harry Potter cumva?

MinRep 15 Jun 2004 17:30

Originally Posted by Ionutz55:

BAI PORKERILOR SUNTETI CULMEA! NU VEZI CA NU EXISTA FANI PORKER PE CINEMAGIA, CE NAIBI DESCHIDETI TOPICURI FARA ROST
AM SI EU O SINGURA RUGAMINTE MACAR DACA NU SE POT INCHIDE AMBELE TOPICURI UNUL SA DISPARA :x

Nici nu stiu ce sa comentez la faza asta... Cred ca n-ai inteles nimic!

P.S.: HP = Hewlett Packard ;)

Galadriel_queen 15 Jun 2004 17:41

Originally Posted by MinRep:

HP = Hewlett Packard

:lol: :lol: :lol: No, It was jost a joke, I suppose...
HP=Harry Potter

Ionutz55 15 Jun 2004 18:28

nu am cum sa il evit, ma deranjeaza si nu numai pe mine
in mes. de mai sus HP- Harry Porker

BeNnY 15 Jun 2004 19:53

Taci ma tampitule ca intru pe topic-ul tau iubit si incep si eu sa dau cu picioru... in curu tau. Te bagi ca musca-n lapte, tiganu in romani si alte cacaturi din-astea. MAI TACI microbistule! Macar de-ai spune ceva concret da' vorbesti ca idiotu'. SI NU MAI LASA CAPS LOCK-UL CA E TARE ENERVANT

BeNnY 15 Jun 2004 19:54

Originally Posted by MinRep:

P.S.: HP = Hewlett Packard ;)

Asta asa e

Ionutz55 15 Jun 2004 20:02

Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?
daca vrei intra pe topicu care ai spus dar doar ca sa privesti ca altceva pa
Fuck You :)

Galadriel_queen 15 Jun 2004 20:17

Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?
f*** You :)

Skuza-ma, Ionutz55, dar TU esti cel care nu are ce cauta pe topicul asta. Si te-am rugat frumos sa nu injuri la adresa filmelor HP sau a vreunui user de pe forum (cel putin nu pe topicul asta).

P.S.: BeNnY, esti binevenit aici!

BeNnY 15 Jun 2004 20:19

Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?

Altceva nu stii ba? Hai ca parca erai mai mare si mai tare? Sugi pula ba. Numai gura e de tine. Cine nu stie sa zica "ti-o trag la muie" si "fuck you"? Esti o varza. Ma bag pentru ca am ceva de spus si tu injuri ca prostu nestiind despre ce e vorba ca doar n-ai citit cartile HP! Filmele nu se compara cu cartile. Intru pe topicu' ala sa-ti dau tie suturi in cur. Ca doar e loc de dat cu picioru nu? Mai ales un microb ca tine asa... Casuta ta :) S-o stapanesti sanatos... NOT

Ionutz55 15 Jun 2004 20:21

Originally Posted by Galadriel_queen:

Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?

Skuza-ma, Ionutz55, dar TU esti cel care nu are ce cauta pe topicul asta. Si te-am rugat frumos sa nu injuri la adresa filmelor HP sau a vreunui user de pe forum (cel putin nu pe topicul asta).

P.S.: BeNnY, esti binevenit aici!

uitate mai sus si vezi cine injura useri, k?, iar api potzi sami spui mie sa nu injur,k?
ma retrag de pe acest topic pentru ca ai zis tu si poate esti mai indreptatita sa spui asta, dar nu pt ca a spus benny aka "sobolan"

BeNnY 15 Jun 2004 20:30

Eventual retrage-te de pe forum, si daca tot ai ajuns acolo, retrage-te si din viata cotidiana. Fa-ne noua, tuturor un bine, iubeste-ti aproapele si fa ce e mai bine pentru altii: Du-te! Si nu te mai intoarce!

PS Faza cu sobolan mi-a ranit sentimentele... nu te credeam in stare de asa ceva...

PPS ...chiar sufar

BeNnY 15 Jun 2004 20:32

Sa revenim la HP acum ca microbul a fost inlaturat...

Eu stiu sigur ca J.K. (nu mai zic tot numele, zic JK ca e mai scurt, stiti la cine ma refer) va scrie pana la volumul 7. Insa am citit pe undeva o declaratie in care spunea ca daca tot a ajuns pana la 7, vrea sa-l arate pe Harry si in viata de adult... Si vrea sa ajunga pana pe la 9 volume parca. A mai auzit si altcineva chestia asta sau zic ce zic prost?

iepurilah 15 Jun 2004 20:33

Originally Posted by BeNnY:

Eventual retrage-te de pe forum, si daca tot ai ajuns acolo, retrage-te si din viata cotidiana. Fa-ne noua, tuturor un bine, iubeste-ti aproapele si fa ce e mai bine pentru altii: Du-te! Si nu te mai intoarce!

Bravo Benny, ai spus in sfarsit ceva inteligent....dar tu esti singurul care tre sa faca ce scrie mai sus

Ionutz55 15 Jun 2004 20:35

Originally Posted by iepurilah:

Bravo Benny, ai spus in sfarsit ceva inteligent....dar tu esti singurul care tre sa faca ce scrie mai sus

un mesaj de (*) (*) (*) (*) (*) :D :D :lol: :lol:

BeNnY 15 Jun 2004 20:36

Originally Posted by iepurilah:

Da? Uite poate o s-o fac pentru ca imi iubesc aproapele si vreau sa fie cat mai bine pentru el.

PS Apreciez faptul ca ai parerea ca am spus ceva inteligent

PPS De fapt ma pis.

PPPS Ce-mi place chestia asta cu PS si PPS

Galadriel_queen 15 Jun 2004 20:53

Nu am vazut pe nici un site k JK ar vrea sa scrie mai mult de 7 carti... am auzit doar barfe neinsemnate pe tema asta. I suppose we'll have to wait and see... In orice caz, nu as fi de acord ca Harry sa moara in cartea a 7-a (asa se zvoneste). Teoria mea este (desi nu sunt de acord cu ea) ca Harry va muri odata cu Voldemort. Sti k exista legatura aia intre ei... le-ar putea fi fatala. Totusi ar fi cool un final de genul:
"Harry a murit, dar l-a invins in cele din urma pe Voldemort. Acum el este in heaven cu parintii lui, cu Sirius si cu toti cei care au mai murit in cartile a 6-a si a 7-a. Totusi este fericit, acolo, sus..."

Insa nu vi se pare moartea lui Sirius stupida? Adica, a murit din cauza unui joc al mortii stupid facut cu Bellatrix Lastrawnge doar k sa vada cine e mai tare (totusi asta era firea lui, de a se lua la intrecere cu altii si de a ii provoca pe cei mai periculosi).

Galadriel_queen 15 Jun 2004 20:55

daca va mai luati de BeNnY dati dovada de nesimtire si slabiciune. Macar faceti-o pe Topicul Cei care vor sa se certe sa vina aici

All times are GMT +2. The time now is 22:10.