Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Posters Reborn (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84774)

ogto 14 Jun 2004 12:39

Posters Reborn

Am decis impreuna cu Benny sa facem un topic cu postere alternative la filme. Ideea a venit de la 'Return Of the ogto', unde am vazut ce usor e sa faci un poster pt. film.
Vom posta ocazional un poster de film si puteti sa postati si voi propriile vostre creatii.

Primul poster este la Secret Window.

Secret Window

BeNnY 14 Jun 2004 13:05

:hmm:
Pacat ca nu putem sa punem poz(n)ele direct pe forum...

Gaandalf 14 Jun 2004 13:28

Re: Posters Reborn

Originally Posted by ogto:

Am decis impreuna cu Benny sa facem un topic cu postere alternative la filme. Ideea a venit de la 'Return Of the ogto', unde am vazut ce usor e sa faci un poster pt. film.
Vom posta ocazional un poster de film si puteti sa postati si voi propriile vostre creatii.

Primul poster este la Secret Window.

Secret Window

cineva ... inchidetzi - shtergetzi spatziul acesta ocupat inutil ...

BeNnY 14 Jun 2004 13:31

Bai ia sa-ti inchida si tie cineva Bored of the cacat ma ca oricum e un jeg literar. :x

Gaandalf 14 Jun 2004 14:29

Originally Posted by BeNnY:

Bai ia sa-ti inchida si tie cineva Bored of the c**** ma ca oricum e un jeg literar. :x

scrie tu mah ceva de genu asta. Virusule! De ce nu ma invetzi tu cum sa scriu ? I really need your guidance.

BeNnY 14 Jun 2004 14:30

Am scris.

Gaandalf 14 Jun 2004 14:38

Originally Posted by BeNnY:

Am scris.

bravos!

iepurilah 14 Jun 2004 15:36

STAR WARS: EPISODE I The BeNnY Menace
Super productie!

Oloriel 14 Jun 2004 15:41

Originally Posted by iepurilah:

:shock:
ahhmmm foarte misto...
mai ales faza cu "Forbidden" :D

BeNnY 14 Jun 2004 19:38

Bai retardatule era vorba de poze facute de tine.

iepurilah 14 Jun 2004 20:28

pai da mah...si ce?...aia nu e facuta de mine? :D

P.S: sorry everybody pt eventualele probleme in vizualizarea posterului, acum am rezolvat problema. Puteti sa admirati posterul super productiei aici

BeNnY 14 Jun 2004 20:45

Hehehe... Sa te aud cum plangi tu sau cel care a facut site-ul respectiv...

iepurilah 14 Jun 2004 20:48

:o uuuh....o dai pe amenintari :hmm: ..crezi ca ma doare mana sa imi fac imi fiecare zi cate un cont pe la nu stiu ce site de hosting? marsh mah cu de-astea! :x

iepurilah 14 Jun 2004 20:49

Da' uite ca din cauza ta am deviat de la subiect...
Nu mi-a spus nimeni o parere despre poster....si sa stii ca parerea ta nu ma intereseaza bey benny

BeNnY 14 Jun 2004 21:32

Neah, stii ceva? Imi bag pula

M-am plictisit de mistouri de-asta de 2 lei. Daca continui ma doare fix in cur de tine cu tot cu afisul tau. Mars la cacat

ogto 14 Jun 2004 22:09

Da' uite ca din cauza ta am deviat de la subiect...
Nu mi-a spus nimeni o parere despre poster....si sa stii ca parerea ta nu ma intereseaza bey benny

Da, ai derivat de la subiect. Cu o poanta de kkt. Aminteste-mi sa rad ca sa ma pot opri. Taci naibi din gura retardatule.

Si nu va mai certai aici cretinilor, faceti-va propriul vostru topic unde sa va certati.

iepurilah 14 Jun 2004 23:22

Bah baieti, daca la voi singura metoda de a face misto e injuratura, atunci mutati-va, tata, in alta parte....LOSERS!

ogto 14 Jun 2004 23:31

Bah baieti, daca la voi singura metoda de a face misto e injuratura, atunci mutati-va, tata, in alta parte....LOSERS!

Losers? :sick: :hmm: Mhm... Este clar ca mintea ta deproportionata nu poate sa vada diferenta 'subtila' intre o injuratura si o insulta. Drogat analfabet. Mai taci naibi din gura. E pacat de posturi, sa le irosesc pe tine, un idiot.

iepurilah 14 Jun 2004 23:57

pai ia explica-mi si mie, asa ca la idioti, cum se cheama ceea ce ai scris tu in threadul asta si in altele?

BeNnY 15 Jun 2004 00:04

pai ia explica-mi si mie, asa ca la idioti, cum se cheama ceea ce ai scris tu in threadul asta si in altele?

Se intituleaza "iepurilah e un drogat idiot"

All times are GMT +2. The time now is 13:43.