![]() |
Posters Reborn
Am decis impreuna cu Benny sa facem un topic cu postere alternative la filme. Ideea a venit de la 'Return Of the ogto', unde am vazut ce usor e sa faci un poster pt. film.
Vom posta ocazional un poster de film si puteti sa postati si voi propriile vostre creatii. Primul poster este la Secret Window. Secret Window |
:hmm:
Pacat ca nu putem sa punem poz(n)ele direct pe forum... |
Re: Posters Reborn
Originally Posted by ogto:
|
Bai ia sa-ti inchida si tie cineva Bored of the cacat ma ca oricum e un jeg literar. :x
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Am scris.
|
Originally Posted by BeNnY:
|
STAR WARS: EPISODE I The BeNnY Menace
Super productie! |
Originally Posted by iepurilah:
ahhmmm foarte misto... mai ales faza cu "Forbidden" :D |
Bai retardatule era vorba de poze facute de tine. |
pai da mah...si ce?...aia nu e facuta de mine? :D
P.S: sorry everybody pt eventualele probleme in vizualizarea posterului, acum am rezolvat problema. Puteti sa admirati posterul super productiei aici |
Hehehe... Sa te aud cum plangi tu sau cel care a facut site-ul respectiv...
|
:o uuuh....o dai pe amenintari :hmm: ..crezi ca ma doare mana sa imi fac imi fiecare zi cate un cont pe la nu stiu ce site de hosting? marsh mah cu de-astea! :x
|
Da' uite ca din cauza ta am deviat de la subiect...
Nu mi-a spus nimeni o parere despre poster....si sa stii ca parerea ta nu ma intereseaza bey benny |
Neah, stii ceva? Imi bag pula
M-am plictisit de mistouri de-asta de 2 lei. Daca continui ma doare fix in cur de tine cu tot cu afisul tau. Mars la cacat |
Da, ai derivat de la subiect. Cu o poanta de kkt. Aminteste-mi sa rad ca sa ma pot opri. Taci naibi din gura retardatule. Si nu va mai certai aici cretinilor, faceti-va propriul vostru topic unde sa va certati. |
Bah baieti, daca la voi singura metoda de a face misto e injuratura, atunci mutati-va, tata, in alta parte....LOSERS!
|
Losers? :sick: :hmm: Mhm... Este clar ca mintea ta deproportionata nu poate sa vada diferenta 'subtila' intre o injuratura si o insulta. Drogat analfabet. Mai taci naibi din gura. E pacat de posturi, sa le irosesc pe tine, un idiot. |
pai ia explica-mi si mie, asa ca la idioti, cum se cheama ceea ce ai scris tu in threadul asta si in altele?
|
Se intituleaza "iepurilah e un drogat idiot" |
All times are GMT +2. The time now is 13:43. |