![]() |
Cenzura
Eu inteleg sa cenzurati pula , dar de ce naiba cenzurati f_uck? Eu am scris acum f|uckerilor si mi-a iesit f_uck => Mother f_uck :hmm:
PROPUN VEHEMENT (asta daca se poate propune ceva vehement) decenzurati cuvantul F|_|CK... ...sunt intr-o continua revolta azi |
pai da,mah, da poate mai citeste vre-un strain p-aci....nu ca ar intelege el ceva in romaneste, dar vede cuv fuck si ce zice? : "Aa, ce tzarani!" :D
|
Este uimitor ce gasesc unii oameni sa faca cu timpul lor. Ceva mai neproductiv nu se putea gasea... :happy:
|
Originally Posted by iepurilah:
Vorbeste ba romaneste! Ca el nu intelege "romaneste" |
JOS CENZURA
AM LATURI P[E LARRY FLINT SI PARAZITII IN ACEASTA CRUCIADA PT A PUTEA SPUNE LUCRURILOR PE NUME IN SPECIAL ALEA CARE INCEP IN P |
Haideti, tovarasi, decenzurati cuvantul "f_uck"! Promitem ca-l vom folosi cu decenta!
|
acum depinde ce cuvinte ar trebui cenzurate
cuvintele foarte vulgare ca sa spun asa din lb romana trebuie totusi sa fie cenzurate, dar cele in engleza si alte limbi parerea mea este ca ar trebui lasate Jos Cenzura |
Macar fuck sa fie lasat... Eventual si shit dar fuck e esentialul
|
Originally Posted by BeNnY:
ai dreptate, dar vad ca topicul asta nu prea e bagat in seama :( |
Eu zic sa injurati mai putin.. N-ar fi mai bine?!... ;)
|
E greu mai TLD, ca daca nu mai injura, deja vocabularul lor nu mai exista....
|
vezi sa nu imi testez vocabularul pe tine, daca ma iei asa eu nu tiam zis nimic, dar daca vrei scandal itzi voi indeplini dorinta :) |
Nu ma refeream la tine Ionutz, ci la mi amor Benny si inca unu, am uitat cum il cheama
|
Ma pufneste rasul de fiecare data cand intru pe un topic nou. De ce? pentru ca vad ceea ce se vede si pe celelalte topicuri: Rafuieli de gradinita.
On topic: F|_|CK nu ar trebui cenzurat... shi nici S|-|IT. Parerea mea/// |
Cea mai dura faza este ca peste tot dau numai de BENNY si IEPURILAH in rafuieli. Cred ca se iubesc... :love: :w00t: :love:
Parerea mea! :D |
Omu' stie ce stie... Credea ca l-ai prins :) |
uite ce ai zis, ai zis vocabularul lor, adica al meu si al virusului numit benny dar daca nu te refereai la mine e k, my mistake |
Iepurilah, nu vreau sa te superi dar tu esti cel care este capul rautatilor pe aici. Tu incepi mereu sa iti bati joc de unul sau mai multi si dupa aia normal ca va certati. Nu mai cauta mereu motive de cearta. |
Originally Posted by Galadriel_queen:
Poftim?! Eu sunt capu' rautatilor. Eu am cautat motive de cearta! Microbule eu cred ca te-ai simtit si orgoliul ti-a fost ranit profund si ai actionat in consecinta ;) |
Originally Posted by BeNnY:
Cam ciudat ca te-ai acuzt pe tine insuti. Hmmm... |
All times are GMT +2. The time now is 20:53. |