![]() |
caut o carte
Pe 5 iunie la TIFF s-a lansat cartea "Lars von Trier - filmele, femeile, fantomele" de A Serban, M Chirilov si S Bacanu. S-au vandut imediat toate exemplarele. Va implor, spuneti-mi, unde o pot gasi! Il ador pe von Trier.
|
Urmeaza sa fie lansare la Bucuresti - Carturesti zilele astea parca...
|
Ai gasit cartea? Si eu il cam ador pe von Trier.Si cu ce e cartea?
|
Da, am cartea, multumita lui ALS care m-a indrumat la editura. Mi-a spus la ce editura a aparut, asa ca m-am dus acolo si am cumparat-o.
In prefata, cei trei autori o descriu ca pe un bilant al carierei lui von Trier, in care au prelucrat o serie de articole despre opera maestrului, pe care le scrisesera anterior. Cuprinde fotografii, dialoguri, biografia regizorului, fiind foarte bine structurata, pe filme, in ordine invers cronologica: Dogville: summa cinematographica Dancer in the Dark: filmul-muzical Idiotii: filmul-kamikaze Breaking the Waves: filmul-eveniment Riget: serialul-soc Eropa, Epidemic, Element of Crime: filmele in E Medea: filmul-omagiu Nocturne: filmul de diploma Ti-o recomand, mai ales daca iti place Lars Von Trier. Balan, Stefan, Chirilov, Mihai, Serban, Alex. Leo, Lars Von Trier: filmele, femeile, fantomele, Editura Idea Design & Print, Cluj, 2004. |
Mai exista cartea asta? ca daca da,iti trimit bani la Cluj sa mi-o iei si mie:D Lung ii drumu' Clujului.Oricum o caut.
Daca vreti carti electronice ,ziceti,incerc sa le sharuiesc aci,si dati si voi la schimb,daca aveti chef.:p |
Un fel de, adica eu cel putin nu pot s-o citesc decat online.
http://browseinside.harpercollins.co...=9780060391683 Pauline, ai chiulit de la Frühstück. :D |
Originally Posted by Pauline Kael:
la Idea nu mai exista cartea de vreo doi ani. tiraj epuizat. doar Leo daca mai are vreun volum in plus p-acasa :) |
All times are GMT +2. The time now is 03:24. |