Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   50 First Dates (50 First Kisses) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84688)

Ilila 04 Jun 2004 11:36

50 First Dates (50 First Kisses)

L-ati vazut?
"Imagine having to win over the girl of your dreams... every friggin' day. "

PoliFanAthic 04 Jun 2004 19:35

A fost un film destul de misto, ca sa vorbim in termeni valabili in acest caz. Adica, pe langa faptul ca ideea in sine nu era neaparat super-originala (vezi "Ziua cartitei"), povestea a fost finisata altfel, cu multa senzualitate as indrazni sa spun, iar in final, cand tragi linie, adica atunci cand trag eu linie, ramane un "plus". Au fost faze mai obositoare si "expirate", dar, precum am zis, simtul romantic compenseaza.

onutza_ 04 Jun 2004 20:19

Eu n-am avut rabdare sa-l vad pana la capat. Inafara de faptul ca Adam Sandler nu mi se pare un actor extraordinar (imi place in schimb Drew Barrymore) nu m-am prapadit de ras. Intr-adevar lipseste originalitatea in totalitate. Clisee, clisee, clisee. Eu ii dau un minus. Poate va mai creste in ochii mei cand voi reusi sa trec de minutul 60.

BeNnY 04 Jun 2004 20:58

Nu mi se pare, ca idee, similar cu Groundhog Day :shock:

LadyEowyin 07 Jun 2004 07:46

Mi se pare ca Sandler asta ia la rand fiecare actrita de la Hollywood. :lol: stie ce vrea baiatul Poate si-a propus sa se sarute cu majoritatea. :lol:

PoliFanAthic 08 Jun 2004 14:58

Originally Posted by BeNnY:

Nu mi se pare, ca idee, similar cu Groundhog Day :shock:

Mda, mie asa mi se pare. Adica, din punctul meu de vedere, si in acel film aveam de-a face cu multiple "abordari" ale tehnicii romantice, zilele se cam asemanau (adica erau identice, dar la fel erau si pentru fefetita noastra, in cazul acesta), dar pe langa Groundhog Day mai trebuie mentionata si influenta mementoiana.
Rectific acel plus si-l fac linie verticala.

iepurilah 12 Jun 2004 17:25

l-am vazut si eu azi. frumusel.misto faza cand isi ia bata Ula ala, sau cum il cheama.
Ideea asemanatoare cu Groundhog Day, dar mi se pare mai slab

ogto 14 Jun 2004 11:32

Nu mi se pare ceva rau... Ca Bad Boys 2 este si un film foarte prost. Adam Sandler and Drew can kick Will and Martin's asses :happy:

Demona 14 Jun 2004 17:22

L-am vazut chiar ieri. Shi sincer nu ma dau in vant dupa romance and stuff, dar asta a fost chiar dragutz. Shi sfarshitul...total neashteptat...credeam ca o sa-i revina memoria or somethin`... :) Nice goin` Sandler!

christi 20 Jun 2004 17:05

Si eu l-am vazut azi. E un film bun, dar atit. Unele scene sint aiurea, altele sint super-amuzante; Sandler si Barrymore sint convingatori; o chestie total neasteptata pentru mine la acest gen de filme: scenariul este suficient de bun incit sa te faca sa-ti pese de personaje. Mi-a mai placut si finalul; din nou am fost surprins sa vad ca au evitat cliseele la care ma cam asteptam.
Per ansamblu, un film ce merita vazut.

M_olecula 23 Jun 2004 16:35

Amuzant film.... asta chiar m-a facut sa rad dar eu nu-l vad pe Adam Sandler un "macho" cum se pretinde a fii in film... in fine , filmul merita vazut !

iepurilah 23 Jun 2004 17:52

Originally Posted by M_olecula:

Amuzant film.... asta chiar m-a facut sa rad dar eu nu-l vad pe Adam Sandler un "macho" cum se pretinde a fii in film... in fine , filmul merita vazut !

Nici mie nu mi se pare ca Sandler e cel mai portivit pentru rolul asta...adica de pacalici merge, dar macho? :hmm:

PS: unii oameni de pe forumul asta, cu multe posturi la activ, ar trebui sa ia exemplu de la M_olecula...are 1 post, dar a zis ceva inteligent :)

M_olecula 23 Jun 2004 18:19

loooooooool Iepurilah ....merci oricum.... io am mai postat aici dar nu pe forum , la filme , cu Catalin si astazi m-am inregistrat .... Numa bine' !!

BeNnY 23 Jun 2004 20:52

Originally Posted by iepurilah:

Ai vazut Punch Drunk Love?

M_olecula 23 Jun 2004 23:47

Pentru cine era intrebarea BeNny ????

mihai770 23 Jun 2004 23:57

Chiar...merita sa dldez filmu asta??
Pe IMDB are nota mai mare decat 50 first kiss......

M_olecula 24 Jun 2004 00:03

Originally Posted by mihai770:

Nu stiu ca eu nu l-am vazut ...dar merita sa vezi 50 First Dates , crede-ma ;)

zizi 24 Jun 2004 00:26

Originally Posted by mihai770:

!

nu e pt ashtia de la gradinitza....

(cum zicea un shofer de taxi, "beai, fratzie, sa moara *oitzele mele dak-am intzeles ceva din filmu' ala, tata!")

BeNnY 24 Jun 2004 11:06

Lol, intrebarea era pentru iepurilah. Ca vad ca zice ca lui Sandler ii sta bine numai in rol de clovn...

iepurilah 24 Jun 2004 11:11

:lol: data viitoare zi si tu cui pui intrebarea! :D
N-am vazut Punch Drunk Love, dar o sa il vad cat de repede si o sa-ti spun parerea!

All times are GMT +2. The time now is 20:08.