![]() |
50 First Dates (50 First Kisses)
L-ati vazut?
"Imagine having to win over the girl of your dreams... every friggin' day. " |
A fost un film destul de misto, ca sa vorbim in termeni valabili in acest caz. Adica, pe langa faptul ca ideea in sine nu era neaparat super-originala (vezi "Ziua cartitei"), povestea a fost finisata altfel, cu multa senzualitate as indrazni sa spun, iar in final, cand tragi linie, adica atunci cand trag eu linie, ramane un "plus". Au fost faze mai obositoare si "expirate", dar, precum am zis, simtul romantic compenseaza.
|
Eu n-am avut rabdare sa-l vad pana la capat. Inafara de faptul ca Adam Sandler nu mi se pare un actor extraordinar (imi place in schimb Drew Barrymore) nu m-am prapadit de ras. Intr-adevar lipseste originalitatea in totalitate. Clisee, clisee, clisee. Eu ii dau un minus. Poate va mai creste in ochii mei cand voi reusi sa trec de minutul 60.
|
Nu mi se pare, ca idee, similar cu Groundhog Day :shock:
|
Mi se pare ca Sandler asta ia la rand fiecare actrita de la Hollywood. :lol: stie ce vrea baiatul Poate si-a propus sa se sarute cu majoritatea. :lol:
|
Originally Posted by BeNnY:
Rectific acel plus si-l fac linie verticala. |
l-am vazut si eu azi. frumusel.misto faza cand isi ia bata Ula ala, sau cum il cheama.
Ideea asemanatoare cu Groundhog Day, dar mi se pare mai slab |
Nu mi se pare ceva rau... Ca Bad Boys 2 este si un film foarte prost. Adam Sandler and Drew can kick Will and Martin's asses :happy:
|
L-am vazut chiar ieri. Shi sincer nu ma dau in vant dupa romance and stuff, dar asta a fost chiar dragutz. Shi sfarshitul...total neashteptat...credeam ca o sa-i revina memoria or somethin`... :) Nice goin` Sandler!
|
Si eu l-am vazut azi. E un film bun, dar atit. Unele scene sint aiurea, altele sint super-amuzante; Sandler si Barrymore sint convingatori; o chestie total neasteptata pentru mine la acest gen de filme: scenariul este suficient de bun incit sa te faca sa-ti pese de personaje. Mi-a mai placut si finalul; din nou am fost surprins sa vad ca au evitat cliseele la care ma cam asteptam.
Per ansamblu, un film ce merita vazut. |
Amuzant film.... asta chiar m-a facut sa rad dar eu nu-l vad pe Adam Sandler un "macho" cum se pretinde a fii in film... in fine , filmul merita vazut !
|
Originally Posted by M_olecula:
Nici mie nu mi se pare ca Sandler e cel mai portivit pentru rolul asta...adica de pacalici merge, dar macho? :hmm: PS: unii oameni de pe forumul asta, cu multe posturi la activ, ar trebui sa ia exemplu de la M_olecula...are 1 post, dar a zis ceva inteligent :) |
loooooooool Iepurilah ....merci oricum.... io am mai postat aici dar nu pe forum , la filme , cu Catalin si astazi m-am inregistrat .... Numa bine' !!
|
Originally Posted by iepurilah:
Ai vazut Punch Drunk Love? |
Pentru cine era intrebarea BeNny ???? |
Chiar...merita sa dldez filmu asta?? Pe IMDB are nota mai mare decat 50 first kiss...... |
Originally Posted by mihai770:
Nu stiu ca eu nu l-am vazut ...dar merita sa vezi 50 First Dates , crede-ma ;) |
Originally Posted by mihai770:
nu e pt ashtia de la gradinitza.... (cum zicea un shofer de taxi, "beai, fratzie, sa moara *oitzele mele dak-am intzeles ceva din filmu' ala, tata!") |
Lol, intrebarea era pentru iepurilah. Ca vad ca zice ca lui Sandler ii sta bine numai in rol de clovn...
|
:lol: data viitoare zi si tu cui pui intrebarea! :D
N-am vazut Punch Drunk Love, dar o sa il vad cat de repede si o sa-ti spun parerea! |
All times are GMT +2. The time now is 20:08. |