![]() |
Actorii cei mai ..... infecti si pe care nu-i inghiteti
Cei mai infecti, slabi, prosti, lipsiti de talent actori sau actrite(dar sa fie cunoscuti cat de cat).... in ordinea preferintelor sau nepreferintelor sau .... in fine, stiti la ce ma refer. :D
1.Jennifer Lopez 2.Madonna 3.Michael Dudikoff(mai ales din promourile de la Protv) ... si am sa ma mai gandesc |
:sick: SYLVESTER STALLONE , STEVEN SEAGAL , LESLIE NIELSEN
JEAN CLAUDE VAN DAMME... numai pot nici sa scriu... mai sunt...muulti :sick: |
Re: Actorii cei mai ..... infecti
Originally Posted by dream_arizona:
subscriu si mai adaug: Tobey McGuire, Ben Affleck, Eddie Murphy.... |
Ben Afleck.... sigurr, ca doar aportul sau la Good Will Hunting este minimum. Eu nu-l vad sa scrie un scenariu.. :P
|
Re: Actorii cei mai ..... infecti
Originally Posted by Leonard:
Iar de stallone.. of acest rambo..... eu ma gandesc totusi la CopLand unde a avut un rol cat de cat reusit. Don't u agree? |
Elijah Wood :w00t:
|
Rob Schneider & Affleck (pe cel din urma nu-l suport! :x )
|
Van Damme si Van Diesel
|
Originally Posted by Jay:
ca actor nu-l sufar (m-am convins de curand cand am vazut Paycheck). incredibil ca actorul asta infect are un oscar pentru scenariu (probabil a fost o sclipire care ti se intampla odata in viata, ca si cazul lui Matt Damon cu Good Will hunting) |
pai cam greu topicu asta.... Ideea e ca cei care ar trebui sa-i insir sunt actori care kiar joaca prost, sau actori care nu pot sa-i sufar....
ihm? |
Ok schimbam subiectul ......
Actori pe care nu-i suferiti. |
1 - Afflek
2 - Reese Witherspoon 3 - Ashton Kutcher - totushi primul film in care mi-a placut cum a jucat - The Butterfly Effect |
o urasc pe reese... trebuia sa ma fi gandit la ea.....
|
cred ca e inutil sa va spun ca exista deja 2 topicuri despre actorii pe care nu-i suportati (unul deaspre actori si unul despre actrite) :D
ceea ce nu pot eu intelege este de ce ne pierdem timpul cu ei...sunt o multime de actori prosti si enervanti, sunt o gramada de actori care se cred buni si sunt sub orice critica, sunt o gramda de cantarete,fotomodele etc ce se cred actrite...asa ca de ce sa incercam sa facem o lista cu toti? cred ca ar trebui sa ne concentram asupra actorilor valorosi, nu? |
Originally Posted by ricutza:
|
Pai nah eu sunt de 2 luni pe forum si asa ca nu am prins acele topicuri... Imi cer scuze.... Nu am stiut. Asta e....
|
Sylvester Stallone!Este infect! :huh: :huh: :huh:
|
Originally Posted by patraulea:
Kids love Rambo |
Originally Posted by Jay:
Poate avea si 7!Este un pachet de muschi inexpresiv si idiot! O voce hidoasa,o interpreatre execrabila(in orice film)! Tovaras de suferinta cu baiatu'ala care s-a facut guvernator! Alt infect si ala! :D :D :D :D :D |
Originally Posted by patraulea:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:14. |