![]() |
Popa Soare Nr. 52
Stie cineva unde e strada asta? daniel, dupa ce raspunde oamenii te rog sterge. Multumesc.
|
e in continuarea strazii plantelor, dupa ce treci de sf stefan, cam vizavi de amb israel; din pacate nu sint in tara, ca ti-as fi aratat-o...
|
@als
las ca poti sa i-o arati si la cluj sau vorbeai de strada? @ambra e cam complikat de explicat get a cab |
Ce glume de cacat ai in tineeeeeee.
|
Re: Popa Soare Nr. 52
Originally Posted by Ambra Blu:
|
mda, tre sa ercunosc n`a fost o gluma prea reusita
da` te`ai inflamat aiurea |
@korben: ar fi aflat si ambra raspunsul la topicul 'cit de mica e a lui als' :lol: !
now that's a nasty one :P PS don't be afraid of bad jokes: they r the best ;) |
Originally Posted by KORBEN:
korbene, korbene, sugerezi cumva ca TIFF-ul se va lasa si cu "regulari", nu numai cu promise corectii? |
ei bravos, da ce crezi ca lumea vine pt filme!?! :o
|
mai, se vpare ca multi chiar merg pt filme
da` or sa aiba parte de mari surprize @ als da, stiam ca nu e gluma chiar prosta, da` tre sa mentin relatii amicale cu ailalti membrii din juriul cinemagia am faxcut un compromis |
Acum, la modul serios, te rog, ALS-ule, sa sugerezi (ei da, ii chiar poti obliga :o ) ca unul dintre "juratii" Cinemagia sa scrie zilnic o cronica a festivalului si s-o posteze aici. mie mi-ar place s-o citesc pe Mala :love: , dar sa scrie cronica pana se imbata :)
|
am inteles, marcu.
fie cum zici tu, marcu. thank u, mark u! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
aha!!!!!!
desi cred ca o cronica scrisa la betie poa sa fie much more intresting parerea mea ha. te`ai dat de gol la faza cu mala care o sa se imbete ce manevre de copil in desperate need of attention ai in tine s`ar putea, totusi sa nu ai cam 40 de ani |
Originally Posted by herbert:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:55. |