![]() |
Cine canta ?
Cine canta melodia din videoclipul orange dat in ultimul timp. Ala cu o tipa care alege intre diferite lucruri .
|
scrie in ultimul media & advertising; ma uit azi pe el si iti zic.
|
Sar si eu cu o intrebare. Stie cineva ce piesa e pe finalul reclamei la "rachiul aprig de calnau"?
Hai multam! |
Am 2 melodii de la Orange:
-Weezer Island in - the sun.mp3 -Smash mouth - I'm a believer.mp3 nu stiu sigur care dintre ele este the one.. na ca am scris shi cu extensia :))) |
Weezer-- Island in the sun.
(e melodia aia care avea un clip facut de spike jonze, cu membrii formatziei care se plimba undeva, in natura shi fac tot felu' de ghidushii cu nishte animale...) |
[quote="daniel"]Sar si eu cu o intrebare. Stie cineva ce piesa e pe finalul reclamei la "rachiul aprig de calnau"?
Am impresia ca e facuta special pentru reclama asta...... |
Originally Posted by daniel:
Shukar. Piesa nu e pe album, e facuta in studio special pentru spot. |
Originally Posted by Ambra Blu:
alte bucati de info: shukar collective e o trupa formata din mai multe nume din muzica electro romaneasca, adica: dan handrabur- dreamdoktor, mere mortals, nemos matze- nsk, aievea, blanoz distruzos dj vasile- nsk, nemos vlaicu golcea- east village, aievea, midi overdose tamango- voci/texte mai sunt altii 2 ale caror nume nu le stiu piesele de la shukar au fost semnate in Anglia, dar din pacate vor aparea in vara la Londra. cam asta-i tot (ce stiu)... |
Originally Posted by K's:
alte bucati de info: eu am shukar. bine, si shakur. |
Multam fain de info!
|
Cine canta in reclama la ulei de masina Esso. E ceva gen animat, si apoi iese dintr-un semn auto un tigru. Melodia e ceva gen St. Germain(Acid Jazz).
|
Originally Posted by K's:
ceilalti doi sunt mitos micleusanu (ermetic, diafragma, planeta moldova) si marius matesan (the freak)... daca nu-i pui la socoteala si pe napoleon si clasic :) |
in reclama asta noua de la connex ,cu folosirea minimalista :) a degetelor...ceva in italiana,parca,,,,
|
Originally Posted by raptor:
Si eu am cautat melodia asta, dar n-am gasit nimic :(( . Din cate am inteles eu, versurile sunt ceva de genul: "mio cuore / tu stai sofrendo / cosa posso fare per te" |
melodia aia care se danseaza probabil cu gesturi largi e : Rita Pavoni - Mio Cuore . Si daca nu o gasiti, dati rapid un pm pana nu o sterg definitv de pe hard. Si daca nici asa nu merge, va las cadou cartea cu pricina, "Cuore, inima de copil".
|
Originally Posted by EgoN:
tenx. |
In ultima reclama de la Connex e melodia unei italience, Rita Pavone de prin anii '70. Stie cineva cum se numeste?
|
Originally Posted by BeNnY:
Rita Pavone - Mio Cuore. Dar in reclama e vocea altcuiva... |
Multumesc! Abia acum am vazut raspunsul. O sa caut melodia si o sa vad cum suna. Multumesc din nou.
|
Am gasit Rita Pavone (melodia se cheama cuore) , dar nu-i aia din reclama . cineva a facut un cover dupa ia pt ca ii altfel decat in reclama
. nu stie nimeni cine -i aia care o canta in reclama? |
All times are GMT +2. The time now is 01:29. |