Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cine canta ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84556)

Pheenyx 19 May 2004 12:40

Cine canta ?

Cine canta melodia din videoclipul orange dat in ultimul timp. Ala cu o tipa care alege intre diferite lucruri .

Ambra Blu 19 May 2004 13:00

scrie in ultimul media & advertising; ma uit azi pe el si iti zic.

daniel 19 May 2004 13:18

Sar si eu cu o intrebare. Stie cineva ce piesa e pe finalul reclamei la "rachiul aprig de calnau"?

Hai multam!

mihai770 20 May 2004 00:02

Am 2 melodii de la Orange:
-Weezer Island in - the sun.mp3
-Smash mouth - I'm a believer.mp3
nu stiu sigur care dintre ele este the one..
na ca am scris shi cu extensia :)))

zizi 20 May 2004 01:13

Weezer-- Island in the sun.

(e melodia aia care avea un clip facut de spike jonze, cu membrii formatziei care se plimba undeva, in natura shi fac tot felu' de ghidushii cu nishte animale...)

Jay 20 May 2004 07:14

[quote="daniel"]Sar si eu cu o intrebare. Stie cineva ce piesa e pe finalul reclamei la "rachiul aprig de calnau"?

Am impresia ca e facuta special pentru reclama asta......

Ambra Blu 20 May 2004 10:37

Originally Posted by daniel:

Sar si eu cu o intrebare. Stie cineva ce piesa e pe finalul reclamei la "rachiul aprig de calnau"?

Hai multam!

Shukar. Piesa nu e pe album, e facuta in studio special pentru spot.

K's 20 May 2004 13:42

Originally Posted by Ambra Blu:

Shukar. Piesa nu e pe album, e facuta in studio special pentru spot.

alte bucati de info:

shukar collective e o trupa formata din mai multe nume din muzica electro romaneasca, adica:
dan handrabur- dreamdoktor, mere mortals, nemos
matze- nsk, aievea, blanoz distruzos
dj vasile- nsk, nemos
vlaicu golcea- east village, aievea, midi overdose
tamango- voci/texte
mai sunt altii 2 ale caror nume nu le stiu

piesele de la shukar au fost semnate in Anglia, dar din pacate vor aparea in vara la Londra.

cam asta-i tot (ce stiu)...

Ambra Blu 20 May 2004 14:02

Originally Posted by K's:

alte bucati de info:

shukar collective e o trupa formata din mai multe nume din muzica electro romaneasca, ...

piesele de la shukar au fost semnate in Anglia, dar din pacate vor aparea in vara la Londra.

alte bucati de info: eu am shukar.
bine, si shakur.

daniel 20 May 2004 15:59

Multam fain de info!

Jay 23 May 2004 20:29

Cine canta in reclama la ulei de masina Esso. E ceva gen animat, si apoi iese dintr-un semn auto un tigru. Melodia e ceva gen St. Germain(Acid Jazz).

moebius 22 Jul 2004 12:48

Originally Posted by K's:

shukar collective e o trupa formata din mai multe nume din muzica electro romaneasca, adica:
dan handrabur- dreamdoktor, mere mortals, nemos
matze- nsk, aievea, blanoz distruzos
dj vasile- nsk, nemos
vlaicu golcea- east village, aievea, midi overdose
tamango- voci/texte
mai sunt altii 2 ale caror nume nu le stiu

ceilalti doi sunt mitos micleusanu (ermetic, diafragma, planeta moldova) si marius matesan (the freak)... daca nu-i pui la socoteala si pe napoleon si clasic :)

raptor 22 Jul 2004 15:29

in reclama asta noua de la connex ,cu folosirea minimalista :) a degetelor...ceva in italiana,parca,,,,

Pinky 27 Jul 2004 20:59

Originally Posted by raptor:

in reclama asta noua de la connex ,cu folosirea minimalista :) a degetelor...ceva in italiana,parca,,,,

Si eu am cautat melodia asta, dar n-am gasit nimic :(( . Din cate am inteles eu, versurile sunt ceva de genul: "mio cuore / tu stai sofrendo / cosa posso fare per te"

EgoN 27 Jul 2004 22:12

melodia aia care se danseaza probabil cu gesturi largi e : Rita Pavoni - Mio Cuore . Si daca nu o gasiti, dati rapid un pm pana nu o sterg definitv de pe hard. Si daca nici asa nu merge, va las cadou cartea cu pricina, "Cuore, inima de copil".

raptor 31 Jul 2004 20:10

Originally Posted by EgoN:

melodia aia care se danseaza probabil cu gesturi largi e : Rita Pavoni - Mio Cuore . Si daca nu o gasiti, dati rapid un pm pana nu o sterg definitv de pe hard. Si daca nici asa nu merge, va las cadou cartea cu pricina, "Cuore, inima de copil".

tenx.

BeNnY 08 Aug 2004 20:14

In ultima reclama de la Connex e melodia unei italience, Rita Pavone de prin anii '70. Stie cineva cum se numeste?

Pinky 08 Aug 2004 22:29

Originally Posted by BeNnY:

In ultima reclama de la Connex e melodia unei italience, Rita Pavone de prin anii '70. Stie cineva cum se numeste?

Rita Pavone - Mio Cuore. Dar in reclama e vocea altcuiva...

BeNnY 12 Aug 2004 21:11

Multumesc! Abia acum am vazut raspunsul. O sa caut melodia si o sa vad cum suna. Multumesc din nou.

n03mix 21 Aug 2004 14:58

Am gasit Rita Pavone (melodia se cheama cuore) , dar nu-i aia din reclama . cineva a facut un cover dupa ia pt ca ii altfel decat in reclama
. nu stie nimeni cine -i aia care o canta in reclama?

All times are GMT +2. The time now is 01:29.