![]() |
am auzit k a fost interzis in anumite tzari arabe care il acuza de rasism...deasemenea arabii din america au protestat apropos de felul in care sunt prezentatzi arabii in film...
|
Originally Posted by zizi:
cum au protestat? cu avioane, ceva...? in alta deordine de idei, revenind la film.... SI CALU' CE ZICEA? :P |
mie nu prea mi-a placut filmul...mi s-a parut slabut si are multe parti neverosimile...
personajele mi s-au parut destul de prost conturate si nici actorii n-au stralucit (nici macar Omar Sharif)..cel mai simpatic a fost Hidalgo! mi-au placut scenele cu cai (in special cele de la sfarsit)... |
poate ar fi fost bine daca se sarutau macar caii in filmu' ala...
oricum, in afara de aparitia lui Malcolm McDowell care m-a luat prin surprindere, "Hidalgo" e prea nesemnificativ ca sa conteze... pentru mine... |
Originally Posted by MinRep:
Malcom McDowell joaca in film?are un rol lung?Este cumva cel care "face" naratiunea care se aude in trailer? |
Ah.. trebuie sa ii dau dreptate Ricutzei...
calutzii sunt cei mai frumoshi din film.... Hidalgo e chiar cel mai bun personaj al filmului... si Omar Shariff mi-a placut.. insa nu neaparat pentru aparitia sa in acest film.. recunosc ca e ceva subiectiv aici.. e o slabiciune a mea... fi-i-ar strungareatza sa-i fie ... m-am bucurat sa il revad.. chiar daca nu a facut ceva deosebit ! :oops: |
Originally Posted by Danica:
Nu, apare doar pentru doua scene. Nu i-am retinut numele sau rangul, da' e un fel de nobil (fascinat de gheata) pe care Viggo il intalneste pe vasul care il duce in desert. |
All times are GMT +2. The time now is 18:49. |